Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι – χέρι ΝΔ και Σύριζα στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ – Προσεχώς συγκυβέρνηση…

Η πρώτη σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας με Σύριζα είναι γεγονός και μάλιστα στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, το άντρο δηλαδή της μαρξιστικής προπαγάνδας και των παπαγαλακίων του καθεστώτος. Η ελαφροδεξιά έδωσε τα χέρια με τους δήθεν αντιμνημονιακούς του Σύριζα, στέλνοντας έτσι το μήνυμα για την μελλοντική συγκυβέρνηση του Μνημονίου.

Όπως έγινε γνωστό από τα σχετικά ρεπορτάζ (που αντιμετώπισαν το γεγονός με μια χαλαρή – κοσμική διάθεση, θέλοντας να εξαλειφθεί το πολιτικό μήνυμα) στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων η Μαρία Αντωνιάδου ψηφίστηκε πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών. Να σημειωθεί πως η Αντωνιάδου είχε αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του Ιουνίου με την παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» (Μεταρρύθμιση – Διεκδίκηση – Υπέρβαση) που ίδρυσε ο Πάνος Σόμπολος. Από την άλλη, γενική γραμματέας της Ένωσης Συντακτών εξελέγη η Μαριλένα Κατσίμη από τον Συνδυασμό «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» του Δημήτρη Τρίμη.

Να σημειωθεί πως στην εν λόγω παράταξη συμπεριλαμβάνεται όλη η εθνομηδενιστική ομάδα του «Ιού» της Ελευθεροτυπίας, η οποία τώρα συνεργάζεται με τους δήθεν δεξιούς πατριώτες των «Ενωμένων Δημοσιογράφων». Με λίγα λόγια, αυτό που παρακαλά ο Τατσόπουλος και ετοιμάζουν οι υποτακτικοί του Μνημονίου υπό τον τρόμο της Χρυσής Αυγής έγινε ήδη πραγματικότητα στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ.

Μετά από αυτήν την σύμπραξη των «αντικειμενικών» και «αδέσμευτων» δημοσιογράφων έρχεται λογικά τσουνάμι αποκλεισμού και συκοφαντικών επιθέσεων από το σύνολο του καθεστωτικού Τύπου κατά της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/cheri-cheri-nd-kai-suriza-sto-proedreio-ths-eshea-prosechws-sugkubernhsh#.Uii1a8bIbSI#ixzz2e2P1C6QV

Exit mobile version