Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαγορεύσεις και στην Κύπρο – Δεν επιτρέπουν στο ΕΛΑΜ να διανείμει σχολικά είδη σε άπορους μαθητές!

Στο δρόμο των απαγορεύσεων κινείται και το μνημονιακό καθεστώς στην Κύπρο, το οποίο τρέμει την άνοδο των συναγωνιστών Εθνικιστών του ΕΛΑΜ. Το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε να καταγγείλουμε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απαγόρευση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης μας, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στον Στρόβολο, που αφορούσε όπως προαναγγείλαμε διανομή σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές και φοιτητές. Παράνομη, γιατί ως νόμιμο πολιτικό κόμμα αλλά και ως πολίτες της Κυπριακής δημοκρατίας έχουμε το συνταγματικό αλλά και αναφαίρετο δικαίωμα του συνέρχεσθαι και κανείς λαθρολάγνος δεν μπορεί να μας το στερήσει. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ενόχλησε κάποιους, όπως μας αναφέρουν, είναι το γεγονός ότι θα προσφερθούν διάφορα είδη σε άπορους Έλληνες (Κύπριους και Ελλαδίτες) και αυτό δεν μπορεί να εγκριθεί. Όπως καταλήγει η επιστολή τους, το αίτημα μας μπορεί να εγκριθεί μόνο αν η εκδήλωση μας θα απευθύνεται προς όλους τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως από την καταγωγή τους.

Να αναφέρουμε ότι αρχικά σε τηλεφωνική αλλά και προσωπική επικοινωνία με στελέχη του κόμματος μας, μας διεμήνυαν ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και θα μας παραχωρηθεί το πάρκο. Φαίνεται πως μεταγενέστερα «έπεσαν» τηλεφωνήματα που έκαναν κάποιους «να αλλάξουν γνώμη». Αφουγκραζόμενοι την δυναμική που αναπτύσσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην Κύπρο, προσπαθούν με απέλπιδες προσπάθειες να φιμώσουν την φωνή μας, αλλά και να καταστείλουν την δράση μας, ακόμα και την φιλανθρωπική. Προσπαθούν να εξαφανίσουν από τα μάτια της κοινής γνώμης το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το πράττουν με τα ΜΜΕ.

Είναι καιρός κάποιοι να προσγειωθούν στην ωμή πραγματικότητα, να αφήσουν για λίγο τα χλιδάτα τους γραφεία και να δουν τα πόσα δεινά έχει επιφέρει η πολιτική του μνημονίου. Στη χώρα δυστυχώς, επικρατεί «μία γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης», χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ υπάρχει ραγδαία αύξηση απόρων μαθητών σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και όποιος δεν το κατανοεί αυτό σημαίνει ότι ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη.

Καλούμε όλους αυτούς τους λαθρολάγνους των πολιτικών κομμάτων και τους λοιπούς αξιωματούχους που έχουν αρπάξει τεράστια ποσά από τα δημόσια ταμεία να πραγματοποιήσουν επιτέλους ανάλογες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Έχουν το δικαίωμα όλοι αυτοί που αντιδρούν να δώσουν πράγματα και σε λαθρομετανάστες ή ακόμη να αποταθούν και στις διάφορες ΜΚΟ «αντιρατσιστικές» οργανώσεις που παίρνουν τεράστια ευρωπαϊκά κονδύλια και σε συνεργασία μαζί τους να διοργανώσουν κάτι ανάλογο. Δεν βρέθηκε όμως, ούτε ένας από αυτούς για να δώσει μισό ευρώ στους συμπατριώτες μας που πένονται.

Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να ματαιώσουν τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μας, ότι νόμους και αν πλάσουν, δεν θα τα καταφέρουν. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα της Κύπρου, όπως άλλωστε το έχουμε πράξει από την μέρα της δημιουργίας μας. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να ανακοινώσει ότι η προγραμματιζόμενη διανομή σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η όλη εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία μας, που βρίσκονται στην γωνιά Μακαρίου και Νάξου 2, πλησίον της CYTA Λυκαβητού, απέναντι από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Θέλουμε δε να ανακοινώσουμε, ότι τα σχολικά είδη που προμηθευτήκαμε από δεκάδες συμπατριώτες μας με σκοπό να δοθούν ΜΟΝΟ σε άπορους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα μοιρασθούν μόνο σε ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό δεν μπορεί κανένας άλλος να το ορίσει ούτε να μας το απαγορεύσει. Όσο για την απαγόρευση αφήνουμε το γεγονός στην κρίση κάθε συμπατριώτη μας…

Σάββατο, 7/9/13
Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Γωνία Μακαρίου και Νάξου 2 (πλησίον της CYTA Λυκαβητού, απέναντι από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού)
Ώρα: 16:00 – 19:00
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apagoreuseis-kai-sthn-kupro-den-epitrepoun-sto-elam-na-dianeimei-scholika-e#.Uij1MsbIbSI#ixzz2e3VIQpy9

Exit mobile version