Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σας χαιρετώ. Πιστεύω ότι αυτά που ζούμε τελευταία είναι απίστευτα. Θα αναφέρω παρακάτω ένα δείγμα γεγονότων της 3ης και 4ης Σεπτεμβρίου 2013.

– Η τρόικα διατάζει κλείσιμο με ξαφνικό θάνατο της βιομηχανίας αμυντικών συστημάτων!
– Δημοσιοποιήση τριών αυτοκτονιών ακόμα!
– Bloomberg και Hurriyet ειρωνεύονται τους Έλληνες για τη διάθεση ληγμένων(αφού όπως λένε μέχρι τώρα έτρωγαν καλά)!
– Ο φονταμενταλιστής των Μεσογείων εμφανίστηκε στην ΔΤ (Δεν Τρώω)!

– Ο Καμίνης ξύπνησε και συναντήθηκε με τον Μανιάτη για να λύσουν τα προβλήματα!
– Ο ΓΑΠ δήλωσε «είμαι παρών και δεν είμαι όμηρος κανενός»!
– Την κοκορομαχία νου-δυο με τσύριζα σχολιάζει η μαϊμού αφεντικό της ένταξης και των αντιμνημονιακών Αβρούρις!
– Ο Τούρκογλου ξεχνάει να μοιράσει κόλλυβα στο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τον Ματθαίο Νίμιτς το ΟΝΟΜΑ των Σκοπίων(μετά από στοίχημα που έχασε ότι μπορεί να δει το πουλάκι του χωρίς καθρέπτη)!!!!!
– Ο Τσίπρας(που νομίζει ότι είναι μετενσάρκωση του Γκεβάρα του Τσέ-Τσε) συναντιέται με το ΚΙΣ ( νομικό πρόσωπο ΔΗΜΟΣΙΟΥ δικαίου για αποφυγή φόρων κλπ κλπ )!!
– Η γριά μάγισσα του Μεσαίωνα –χωρίς σκούπα- κάτοχος βουλευτικής έδρας μετά από 1.170 ψήφους ψυχανώμαλων πειραιωτόπουλων….ζήτησε κατάργησε θρησκευτικών στο ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ!
– Για ακόμα μια φορά βεβήλωση Ελληνικού μνημείου, αυτή τη φορά του Ποντιακού Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη (σε εβραϊκό μνημείο ούτε μολύβι από τα αριστεριά)!

Με τιμή Δ.Β

Κι άλλο “success story”: 4,6% ετήσια μείωση του ΑΕΠ κατέγραψε η Eurostat

Καλημέρα από Καναδά. Δεν άντεξα να παρακολουθήσω την συνέντευξη του κυρίου Μιχαλολιακου σήμερα από την ιστοσελίδα σας για τους λόγους του ότι μετά από έναν ολόκληρο μήνα απουσία σας από όλα τα ΜΜΕ άρχισε ο βομβαρδισμός από τα μεγάλα παπαγαλάκια της ώρας εκείνης.Το ότι τον πείραξε τον Κουρή το ΜΚ των γυφτοσκοπιανών δεν με παραξενεύει καθόλου αυτό θα πει μαγκιά και νταβατζηλίκι και ειδικά από ένα παπαγαλάκι παραπληροφόρησης και τίποτα άλλο. Ας μαζέψει λοιπόν όλους τους λαθρο σπίτι του και ας τους χαίρεστε και όχι μόνο ο Κουρής αλλά και οποίος άλλος καλός Σαμαρείτης και πονόψυχος για αυτούς και όχι για τους Έλληνες. Ο άλλος που ούτε το όνομα του ξέρω και ούτε θέλω να τον ξέρω μας ζάλισε για τους πάγκους στις λαϊκές . Ε λοιπόν πείτε του ότι και ο Χριστός τουμπάριζε πάγκους ας τον πούνε και αυτόν Χρυσαυγίτη. Φτάνει μέχρι εδώ δεν πάει άλλο, αυτοί εάν θέλουν την Ελλάδα Γιουνισταν η Γκιαουρισταν ας πάνε στους μουσουλμάνους φίλους τους και να τα περάσουν καλά, αλλά όσο ακόμα υπάρχει Ελλάδα θα φοβούνται και τον ίσκιο τους ακόμα. Δεν είναι μόνο αλήτες και λαμόγια. Είναι και προδότες και αυτό δεν ξεχνιέται ούτε για αυτούς αλλά ούτε και για τα τρισέγγονα τους.

Καλημέρα απο Καναδά.

Οι προτάσεις μας για μία Ελληνική Αυγή για την Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Να που πάνε τα λεφτά που δανειστήκαμε όλοι, και τα αποπληρώνουμε με αίμα για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες…. Ανώνυμη εταιρεία με -33 εκατομμύρια ιδία κεφάλαια (αρνητικό) μπορεί να δανείζεται 10 εκατομμύρια ευρώ από την τράπεζα που θα πάρει το σπίτι του άνεργου …..
Στη σύναψη προγράμματος εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου με την Alpha Bank, επταετούς διάρκειας, καθαρού ποσού εκδόσεως €10.000.000, προέβη η Πήγασος Εκδοτική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ονομαστική αξία (κεφαλαίου) ανέρχεται συνολικά σε €16.059.097 και διαιρείται σε 16.059.097 κοινές, ανώνυμες ομολογίες, μηδενικού τοκομεριδίου (zero coupon), ονομαστικής αξίας ενός ευρώ εκάστης και τιμής εκδόσεως υπό το άρτιο ίσης με 0,6227 ευρώ εκάστης.

Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας.

Α.Β.

Χέρι – χέρι ΝΔ και Σύριζα στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ – Προσεχώς συγκυβέρνηση…

Καλησπέρα, Την τελευταία τοποθέτηση της κ. Ρεπούση για την κατάργηση (μετά διαμαρτυρίας, παρακαλώ γιατί ακόμη ΔΕΝ έχουν καταργηθεί) ας την αφιερώσουμε 1) στον πρωθυπουργό που συνεργάστηκε μαζί τους, όσο μπόρεσε να συνεργαστεί, 2) στην κορυφή της Εκκλησίας για τα συνέδρια που διοργανώνει θέλοντας να συμβιώσει Λυκους και πρόβατα (με αφορμή το συνέδριο Εκκλησία και Αριστερά) 3) σε όλους όσους δεν βλέπουν το που μας οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.. Ντροπή και Αίσχος.. Τίποτε άλλο.. Κανένας σεβασμός,, Να καταργηθεί η Θρησκεία, να καταργηθεί η Οικογένεια (όπως το παλεύουν μετά μανίας τα τελευταία χρόνια) και βέβαια ως φυσική εξέλιξη να καταργηθεί και η Πατρίδα !!!!! Αίσχος και Ντροπή..

Σ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-6-septembriou-2013#.UikI4cbIbSI#ixzz2e3qz7qsa

Exit mobile version