Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εβραϊκές επιρροές στους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης: με κιπά ο Κάρολος στην συναγωγή

Μία ακόμη απόδειξη για το ποιoς πραγματικά ελέγχει την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο και κινεί παρασκηνιακώς τα νήματα των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων των κρατών, αποτελεί η κίνηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολου, να παρευρεθεί στην χειροτονία ενός αρχιραββίνου. Ο χειροτονηθείς ραββίνος, ανέλαβε τα καθήκοντά του αυτή την Κυριακή και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έκρινε σκόπιμο να δώσει το παρών. Κατέδειξε μάλιστα την απόλυτη υποταγή του στους σιωνιστές, φορώντας το εβραϊκό κιπά, το οποίο είχε για την περίσταση διακοσμηθεί με το επίσημο έμβλημα του Πρίγκηπα της Ουαλίας.

Αυτή βεβαίως δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος συμμετέχει σε ιουδαϊκές εκδηλώσεις και θρησκευτικές τελετές. Άλλωστε είναι γνωστές οι στενές σχέσεις μεταξύ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και του σιωνιστικού Κράτους του Ισραήλ αλλά και με σιωνιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Βρετανία. Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, με αφορμή τη γέννηση του εγγονού του Καρόλου, ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, έστειλε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του μια μπλε ενδυμασία για το νεογέννητο γιο τους, με τυπωμένο το μήνυμα «από το Ισραήλ με αγάπη».

Στο ζήτημα της διάβρωσης των παραδοσιακών βασιλικών οίκων της Ευρώπης από τον «εκλεκτό» λαό, αξίζει να επισημάνουμε πως ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Παύλος, έχει νυμφευθεί την εβραϊκής καταγωγής Μαρί Σαντάλ, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Αυτό ως απάντηση σε εκείνους οι οποίοι αφελώς αποβλέπουν σε επαναφορά του βασιλικού θεσμού, ως λύση στο μείζον πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος. Στο ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του 2012, ο τέως είχε επιστρατευθεί από το κατεστημένο και καλούσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Σε συνέντευξή του μάλιστα στο εβραιοκρατούμενο CNN δήλωσε… προβληματισμένος για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ebraikes-epirroes-stous-basilikous-oikous-ths-eurwphs-me-kipa-o-karolos#.UinxlMbIbSI#ixzz2e7sL0IHv

Exit mobile version