Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υψώνουμε Ελληνικές σημαίες ενάντια στο ξεπούλημα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα στα προδοτικά μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση, είναι και αυτό της πώλησης νησιών σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μοντέλο αξιοποίησης αφορά την μακροχρόνια μίσθωση για 40-50 χρόνια περίπου 30 μικρών νησιών και νησίδων με εμβαδό από 100 έως 3.100 στρέμματα. Στην 4η ομάδα νησιών βρίσκεται και η δική μας Θασοπούλα στην Π.Ε. Καβάλας με έκταση 716 στρέμματα και σε απόσταση 15 ναυτικών μιλίων από την Καβάλα.

Η Τ.Ο. Καβάλας ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, ύψωσε την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σημείο της Θασοπούλας. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα πλοία που διέρχονται από την περιοχή με προορισμό την Θάσο, θα γίνονται μάρτυρες του Ιερού συμβόλου του Ελληνισμού, της Ελληνικής σημαίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και την διάσωση της χώρας μας από την επικείμενη καταστροφή. Τιμούμε τον Όρκο που δώσαμε για την προάσπιση της Πατρίδας και του Έθνους και δεν θα αφήσουμε σπιθαμή αυτής της Ιερής γης να πουληθεί από τους εγχώριους προδότες στους ξένους εισβολείς!

Όταν οι υπόλοιποι του “συνταγματικού τόξου” έχουν βουλευτές που πηγαίνουν σε τουρκοπανηγύρια, η Χρυσή Αυγή υψώνει την Ελληνική Σημαία ενάντια στο ξεπούλημα. Ενάντια σε ένα ξεπούλημα που προστάζει ο διεθνής αφέντης και προθύμως κάνουν πράξη οι “δημοκράτες” του “συνταγματικού τόξου”.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upswnoume-ellhnikes-shmaies-enantia-sto-jepoulhma#.Uin4C8bIbSI#ixzz2e7zSmGOw

Exit mobile version