Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ντράγκι κάρφωσε Σαμαρά και Στουρνάρα: Αναπόφευκτα τα νέα μνημονιακά μέτρα

Τα προφανή που τόσο καιρό απέκρυπταν τα κανάλια, τα κόμματα και οι διάφοροι καθεστωτικοί δήθεν αναλυτές, είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, σε δηλώσεις του στα πλαίσια συνέντευξης Tύπου που έδωσε.

Ακούμε καιρό τώρα από τον Σαμαρά και τα παπαγαλάκια του για το «πρωτογενές πλεόνασμα», το «success story» και τις υπόλοιπες επικοινωνιακές μπαρούφες της κυβέρνησης που εν τέλει καταλήγουν στο περιβόητο «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα» που λέει ο Σαμαράς κάθε φορά που είναι να περάσουν και άλλα μέτρα. Βέβαια, με τις γερμανικές εκλογές να πλησιάζουν τα παραμύθια έχουν αρχίσει και διαψεύδονται το ένα μετά το άλλο, ξεκινώντας από το «πρωτογενές πλεόνασμα» για να φτάσουμε εν τέλει σε λίγους μήνες στο επόμενο πακέτο μέτρων, που αναπόφευκτα θα φέρουν στην Βουλή οι συγκυβερνώντες.

Ο Ντράγκι, λοιπόν, είπε αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκε το νέο πακέτο «βοήθειας», ότι δηλαδή οι τοκογλύφοι δεν προσφέρουν ούτε ένα ευρώ αν δεν πάρουν σε αντάλλαγμα πολύ περισσότερα, ήτοι αν δεν συνοδέψουν το πακέτο που θα καλύψει το χρηματοδοτικό κενό των τραπεζών με νέα επώδυνα μέτρα που θα επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Τα κοράκια του ΔΝΤ διαψεύδουν τον Σαμαρά και απαιτούν νέα αιματηρά μέτρα για το ακριβό χρήμα που θα μας πουλήσουν. Το νέο μνημόνιο θα φέρει μεγαλύτερη λιτότητα, ύφεση και ανεργία. Μόνη λύση μια εθνική ηγεσία που θα καταγγείλει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική και θα στραφεί στον πρωτογενή τομέα και την εθνική παραγωγή“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ntragki-karfwse-samara-kai-stournara-anapofeukta-ta-nea-mnhmoniaka-metra#.UiozFsbIbSI#ixzz2e90qKj8q

Exit mobile version