Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

55ος γύρος ραγιαδισμού, στο όνομα της κίβδηλης «ελληνοτουρκικής φιλίας»

Νέα συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων, ο 55ος γύρος διερευνητικών επαφών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για τη συνέχιση των διερευνητικών επαφών μεταξύ των δύο χωρών, στα πλαίσια του κλίματος «συνεργασίας και συνεννόησης», οκτώ σχεδόν μήνες μετά την τελευταία επαφή, στην οποία συμμετείχαν και οι πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών των δύο χωρών. Τότε, κύριο αίτημα της τουρκικής πλευράς, ήταν η διατυπωθείσα από τον ίδιο τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν θέση της Τουρκίας υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Αίτημα το οποίο η θλιβερή κυβέρνηση των γενίτσαρων της Αθήνας αποδέχτηκε ασυζητητί, ανακοινώνοντας ευθύς μετά την συνάντηση πως θα προχωρήσει η κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό.

Πλέον η τουρκική πλευρά, έχει νέες προτεραιότητες. Η επικείμενη αμερικανοσιωνιστική επίθεση στη Συρία και η τουρκική συμμετοχή στο μέτωπο των αθλίων κατά του Άσαντ, επιτάσσει τη συνεργασία της εν Ελλάδι κυβέρνησης των υποτακτικών. Γραμμή την οποία ήδη εφαρμόζει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η οποία σε πλήρη αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα, έσπευσε να ταχθεί υπέρ της αναγκαιότητας της αμερικανικής επέμβασης.

Επιπλέον, παραμένει ανοιχτό για την Άγκυρα το μέτωπο της Θράκης και συγκεκριμένα το ζήτημα των ιεροδιδασκάλων της μουσουλμανικής μειονότητας. Τόσο Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όσο και τουρκοπράκτορες στην ελληνική Θράκη, έχουν φροντίσει να υψώσουν τους τόνους της αντίδρασης στους νόμους του Ελληνικού Κράτους, καλώντας μάλιστα τη μειονότητα να μην συμμορφωθεί προς αυτούς! Σ’ αυτή την ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη Θράκη, πρωταγωνιστούν οι μουσουλμάνοι βουλευτές και πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα και της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι και προωθούν ανοιχτά πια τα σχέδια του εκτουρκισμού, με τους επίσημους φορείς του Κράτους να παραμένουν -τουλάχιστον- προκλητικά αδιάφοροι.

Ούτε λόγος βέβαια δε θα πρέπει να γίνεται για την περίπτωση να υπάρξουν από ελληνικής πλευράς αντιδράσεις για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αγαθονήσι, όπου η τουρκική πολεμική αεροπορία έδειξε τις «φιλικές» της διαθέσεις προς τον Ελληνικό Λαό, προτού τα αεροσκάφη της αναχαιτιστούν από τους Έλληνες πιλότους. Άλλωστε τέτοιες ειδήσεις δεν συνάδουν με το επίπλαστο κλίμα «ελληνοτουρκικής συνεννόησης», με το οποίο το μεταπολιτευτικό Καθεστώς του ραγιαδισμού αποκοιμίζει το Λαό μας. Συνεπώς το μόνο που μπορεί ο Ελληνικός Λαός να αναμένει από τέτοιου είδους συναντήσεις είναι μονάχα τα τεκμήρια της υποτέλειας των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης στον τούρκο αφέντη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/55os-guros-ragiadismou-sto-onoma-ths-kibdhlhs-ellhnotourkikhs-filias#.Uis6WsbIbSI#ixzz2eDZzLfZk

Exit mobile version