Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πραγματικοί χρήστες των χημικών όπλων και το θέατρο του παραλόγου

Πριν λίγες ημέρες από αυτή την ιστοσελίδα, είχαμε αναφέρει τις αμφιβολίες και την διστακτικότητα μας κατά πόσο το καθεστώς Άσαντ είχε προβεί στην χρήση χημικών όπλων. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με την απλή λογική θεωρούμε πολύ πιθανότερο τα χημικά όπλα να χρησιμοποιήθηκαν από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις, ώστε θυσιάζοντας μερικές χιλιάδες άμαχους, να δώσουν την πολυπόθητη δικαιολογία στις ΗΠΑ και στις χώρες δορυφόρους, να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση.

Και ενώ ο εβένινος Superman του Λευκού Οίκου, συντροφιά με τον Κάμερον και τον Ολάντ ακονίζουν τα μαχαίρια τους με τα όμματα στραμμένα προς την Συρία και το καθεστώς Άσαντ, οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες αποκαλύψεις από Σύριους αντάρτες, μέσω του Associated press που δηλώνουν ότι η περιβόητη χρήση χημικών όπλων έγινε από τους αντικαθεστωτικούς, αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Dale Gavlak ανταποκριτή του Associated Press αναφέρεται ότι Σύριοι αντάρτες αποκάλυψαν ότι εκείνοι ευθύνονται για το μακελειό. Τα δε χημικά όπλα τα προμηθεύτηκαν από τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ μπίν Σουλτάν. Συγκεκριμένα ο ανταποκριτής αναφέρει «Μιλώντας με γιατρούς, κατοίκους της Γκούτα, αντάρτες και τις οικογένειές τους, πολλοί πιστεύουν πως οι δυνάμεις των ανταρτών πήραν τα χημικά μέσω του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν και είναι οι υπεύθυνοι για την επίθεση». Επίσης στη δημοσιότητα έρχεται και ένα video, όπου ο αντάρτης Ναντίμ Μπαλούς, εμφανίζεται να δηλώνει πως η επίθεση με χημικά έγινε από τους αντάρτες γιατί αποφάσισαν να χτυπήσουν γυναίκες και παιδιά «μέχρι να σταματήσουν να σκοτώνουν τις δικές μας γυναίκες και τα δικά μας παιδιά».

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-pragmatikoi-chrhstes-twn-chhmikwn-oplwn-kai-to-theatro-tou-paralogou#.Uis7i8bIbSI#ixzz2eDanDpx9

Exit mobile version