Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ειλικρινά, σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται ο Σαμαράς; Είχα την ατυχία το πρωί, μιας και ήταν διακαναλική, να παρακολουθήσω την ομιλία του πρωθυπουργού από την ΔΕΘ. Πού ζει αυτός ο άνθρωπος; Όλα μέλι – γάλα… Οι θυσίες έπιασαν τόπο, η ανάπτυξη έρχεται, ασφάλεια και ευνομία παντού και το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι… η Χρυσή Αυγή! Είναι πράγματι εκτός πραγματικότητας ο άνθρωπος και καλύτερα γι΄ αυτόν και τον τόπο να μας αδειάζει την γωνιά όσο γίνεται το συντομότερο, πριν καταστραφεί ολοκληρωτικά η πατρίδα μας. Εύχομαι να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί αν δεν εξαφανιστούμε ολοκληρωτικά από τα μνημόνια και τον ανθελληνισμό τους, θα πηδήξουμε από τα μπαλκόνια από τα τρελά ψέματα που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε!

Β.Σ.

Ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι προστάτες των λαθρομεταναστών από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής

Θρέψε φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι, λέει μια σοφή (όπως πάντα) παραδοσιακή μας παροιμία. Αφορμή αυτή τη φορά η φωτογραφία με τον αχαρακτήριστο παίκτη του ΠΑΟΚ Κάτσε ντυμένο με τη φανέλα του UCK να μας λέει τα παραμύθια που τον έχουν μάθει οι κατσαπλιάδες συμπατριώτες του. Το πρόβλημα όμως δεν είναι με αυτόν και τους ομοίους του αλλά με κάποιους συνέλληνες μας που καλοπροαίρετα πιστεύουν πως όταν γεννιέται κάποιος στην Ελλάδα, αυτόματα θα την αγαπήσει. Μιλώ γι΄αυτούς που τους έδωσαν στέγη, τροφή και ρουχισμό όταν ήρθαν γιατί θεώρησαν πως με αυτόν τον τρόπο θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία (δε μιλώ για τους υποτελείς της παγκοσμιοποίησης, που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους). ΜΥΘΟΣ! Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τη καλοσύνη και την ανθρωπιά δεν θα τη μάθουν ποτέ. Δεν ξέρουν τι θα πει καλό γι΄αυτό και προκαλούν μόνο κακό. Αυτό διδάχτηκαν απ΄τις μανάδες τους αυτό θα διδάξουν στα παιδιά τους. Ψήφο λοιπόν ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί και ΘΕΛΕΙ, να διώξει όλη τη λέρα απ΄ τη πατρίδα μας.

Τ.Β.

55ος γύρος ραγιαδισμού, στο όνομα της κίβδηλης «ελληνοτουρκικής φιλίας»

Αγαπητέ Αρχηγέ,  Σας παρακολουθώ και σας προσωπικά και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής πολύ καιρό. Ομολογώ ότι ως Έλληνα πολίτη με κάνετε υπερήφανο κάθε ημέρα και περισσότερο με τις θέσεις του κόμματος στα εθνικά αλλά και στα πολιτικά θέματα. Επίσης με τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει τα τελευταία χρόνια τα κόμματα εξουσίας και οι συνεργάτες τους της ΤΡΟΙΚΑΣ, μείωση συντάξεων και μισθών πάνω από 50% και την διάλυση των ταμείων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, υγεία, παιδεία η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αγωνιστική σε όλα τα μέτωπα παρά την αισχρή προπαγάνδα του Σαμαρά και των συμμάχων του συριζαίων κλπ. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ερχόμενος από την επαρχεία (ΒΟΙΩΤΙΑ) και μάλιστα πρώην πράσινη του Πασόκ και τώρα ροζ των αντιπατριωτών και προδοτών του Σύριζα ότι ο κόσμος πλέον δεν τρώει παραμύθια από όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες προδότες και έρχεται φανερά πλέον στο μοναδικό πατριωτικό εθνικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Α.Χ.

Ο Αλέξης πήρε το όπλο του για τους εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ

Τα ποσοστά της Χ.Α. είναι πιο μεγάλα από όσο πιστεύετε και εσείς οι ίδιοι… Αυτό θα φανεί στις δημοτικές εκλογές… Και το πανηγύρι τους θα τελειώσει εκεί. Είμαι μια μάνα τριών ανήλικων παιδιών! Σας παρακολουθώ κάθε μέρα και κάτι μου λέει μέσα μου ότι η πατρίδα μας μέσα από την δική σας ΑΛΗΘΕΙΑ θα πάει μπροστά και θα ζήσουμε όλοι καλύτερα χωρίς άγχος και ανασφάλεια. Εκτιμώ τις προσπάθειες που κάνετε και τον μεγάλο σας ΑΓΩΝΑ! Προβληματίζομαι μαζί σας και απαιτώ ως Έλληνας πολίτης να απαλλαγεί αυτή η Χώρα η γεμάτη με ΙΣΤΟΡΙΑ από τα αποβράσματα που θέλουν να την εξουθενώσουν και να την διαλύσουν. Να απαλλαγεί από αυτούς που είναι απατεώνες, βολεψάκηδες και δεν σέβονται τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Δεν ξέρω να λέω και πολλά … κάντε τα λόγια σας ΕΡΓΑ θα είμαστε μαζί σας για να ανασάνουμε τον Ελληνικό αέρα έτσι όπως μας ΑΞΙΖΕΙ!

Έρχεται… “Μαύρος Σεπτέμβρης”! Ιδού τι ψήφισαν οι μνημονιακοί εις βάρος των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-septembriou-2013#.Uiuwy8bIbSI#ixzz2eFcnZEVR

Exit mobile version