Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Νίκαιας, Δυτικής Αττικής, Κομοτηνής, Θάσου

Στις 2-9-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση γύρω από την τρέχουσα πολιτική και διεθνή επικαιρότητας από τον Συναγωνιστή βουλευτή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Γεώργιο Γερμενή.  Αναλύθηκαν επιμελώς οι καυτές πολιτικές προεκτάσεις της διαφαινόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης συμφερόντων στην πλάτη της  Συρίας που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, βορά στις ορέξεις των «Σάυλωκ» των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Ο συναγωνιστής Γερμενής καυτηρίασε την γλοιώδη και δουλοπρεπή στάση και συμπεριφορά της  κατ’  όνομα Ελληνικής κυβέρνησης, η οποία έσπευσε σαν αληθινός Χατζηαβάτης να υπερθεματίσει υπέρ των πατρόνων της , σχετικά με τις δήθεν έρευνες που γίνονται για το προβοκατόρικο χτύπημα με χημικά, εκ μέρους, όπως υποστηρίζουν οι ύαινες που εκτρέφουν τους ισλαμιστές εγκληματίες, του κυβερνητικού στρατού του Άσαντ, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει .Ο συναγωνιστής  επίσης αναφέρθηκε στα δρώμενα του Ελληνικού κοινοβουλίου αυτές τις μέρες, των οποίων δεσπόζει το αναίσχυντο δούναι και λαβείν του κυρίου Σταυρίδη με γνωστό επιχειρηματία ο οποίος αγόρασε πρόσφατα τον ΟΠΑΠ, έναντι πινακίου φακής, χωρίς όμως να ξεχνά να εξυπηρετήσει με το λιαρ-τζετ του και κύριος οίδε ποιές άλλες μικροπαροχές, τα φιλαράκια του που τον προτίμησαν και τον βοήθησαν να γδύσει τον άμοιρο Ελληνικό λαό, από μια υπερκερδοφόρο επιχείρηση…

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας για τις Θερμοπύλες

Μια ακόμη επιτυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5/9/2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας. Αυτή τη φορά ο καλεσμένος μας ήταν ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης ενώ το θέμα που ανέλυσε ήταν η «Μάχη των Θερμοπυλών».

Ο ομιλητής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι πρόκειται για ένα γεγονός που συνδέει τον μύθο με τα ιστορικά στοιχεία, κάτι που οι σημερινές αριστερίζουσες προσεγγίσεις έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αλλοιώσουν, παραθέτοντας λειψά ιστορικά δεδομένα και απομυθοποιώντας οποιοδήποτε ηρωικό και θεϊκό στοιχείο. Η δύναμη των Περσών αποτελούντο από μια πολυεθνική και πολυφυλετική πλημμυρίδα που εκτός από την ποσότητα διακρίνονταν και για την ποιότητα των μαχητών τους. Χαρακτηριστικά, ο συναγωνιστής ανέφερε ότι η ποιότητα του αντιπάλου δίνει τιμή στον νικητή.

Στην συνέχεια, ανέφερε κάποιες βιογραφικές λεπτομέρειες για τον Λεωνίδα ενώ τόνισε ότι στη μάχη των Θερμοπυλών ήταν σε ηλικία 60 ετών, κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν. Με αυτό τον τρόπο, οι πρόγονοί μας δίδαξαν στο νεότερους ότι ο αγώνας και η μαχητικότητα για το έθνος δεν γνωρίζει ηλικίες. Όσον αφορά στην ποσότητα των Ελλήνων, πέραν των 300 Σπαρτιατών, κυμαίνεται μεταξύ 6000- 11000, σύμφωνα με διάφορους Έλληνες ιστορικούς (Ηρόδοτος, Παυσανίας κτλ.).

Η αριστερά όπως και τα περισσότερα συστημικά κόμματα απαξιώνουν την ιστορία με σκοπό να σπάσουν κάθε δεσμό με το ένδοξο παρελθόν του έθνους μας αλλά και τους θαρραλέους προγόνους μας. Ο συναγωνιστής, στο τέλος της ομιλίας, τόνισε ότι δυστυχώς μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει την ανάλογη βαρύτητα σε τέτοιου είδους ιστορικές επετείους, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα ιστορικά στοιχεία και θυμίζοντας γιατί λεγόμαστε  Έλληνες!

Όπως κλείνουν πάντα οι εκδηλώσεις του κινήματος, συναγωνιστές και υποστηρικτές έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο όπως και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Δεκάδες συναγωνιστές προσήλθαν στην ομιλία του συναγωνιστή Παντελή Χατζηϊωάννου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα παραχώρησης Ελληνικών στρατιωτικών υποδομών στους Αμερικανοσιωνιστές τρομοκράτες ώστε να κινηθούν πλέων με υπερσύγχρονα όπλα εναντίων του καθεστώτος του προέδρου Άσαντ με αφορμή μια ακόμα κακοστημένη κατηγορία εναντίων του,επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της διάλυσης της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας,και ότι η πράξη αυτή αποτελεί συνειδητή προδοσία,όσο και ο πανικός που έχει καταλάβει τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης που βλέπουν την Αθήνα να παραδίδεται από τους πολίτες στα χέρια των Ελλήνων Εθνικιστών και σπεύδουν αμαχητί όλα τα αποκόμματα του κοινοβουλίου να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρουν να παρακινήσουν την κοινή γνώμη η να βλάψουν το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής.

Είμαστε εδώ και πλέον μαχόμαστε νυχθημερόν για να έρθει το ποθούμενο,να λάμψει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και να επέλθει Νέμεσις στη γη των Αθανάτων,την ΕΛΛΑΣ,που τόσα χρόνια υποφέρει υπό τα δεσμά των μισάνθρωπων και των ανθελλήνων.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία με θέμα οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου επί των οικονομικών

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής κάθε Τετάρτη προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 04-09-2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον υπεύθυνο των οικονομικών, συναγωνιστή Μανώλη Τσιλεπή, με θέμα οι οικονομικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Έπειτα από μια σύντομη ενημέρωση από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστή Νίκο Τσουμαρέλη για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Κίνημά μας, τον λόγο έδωσε στον συναγωνιστή Μανώλη Τσιλεπή, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στους λόγους, κατά τους οποίους οι εθνοπροδότες έφεραν τον λαό της πατρίδας μας στη σημερινή κατάσταση, στην κατάσταση της κρίσης, της φτώχειας και της μεγάλης ανεργίας.

Ο ομιλητής χωρίς να χρησιμοποιεί  περίτεχνους οικονομικούς όρους, μετέφερε στο ακροατήριο τις λύσεις που προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, έτσι ώστε να μπορέσει η πατρίδα μας να βγει από αυτήν την οικονομική  κρίση. Ως πρωταρχικό στόχο θέτουμε την εθνική ανεξαρτησία. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο, να πάψει να αποτελεί ένα θλιβερό προτεκτοράτο των ξένων δυνάμεων. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να μας περάσουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα φτωχή που μόνο με την βοήθεια των ξένων μπορεί να επιβιώσει, δυστυχώς όμως για αυτούς η Ελλάδα είναι μια χώρα πολύ πλούσια. Σε αυτόν τον πλούτο αποσκοπούν οι ξένοι θέλοντας να τον εκμεταλλευτούν προς δικό τους όφελος, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε ενδεικτικά στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και βεβαίωσε τους παρευρισκόμενους, ότι είναι εφικτό και προπάντων υλοποιήσιμο όχι με μαγικό ραβδί, αλλά με σωστό προγραμματισμό, σωστές βάσεις και Αγώνα από όλο τον ελληνικό λαό. Ο Αρχηγός μας με τους αξιόλογους συνεργάτες του έχει τον τρόπο, αλλά και θέληση να σώσει την πατρίδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Χρυσή Αυγή. Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να κάνει τον αγρότη και πάλι να αγαπήσει τη γη, να την φροντίζει και εκείνη με την σειρά της να του προσφέρει πλουσιοπάροχα τους καρπούς της. Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να ξανακάνει τον εκπαιδευτικό πραγματικό δάσκαλο που θα μεταλαμπαδεύει, όχι μόνο γνώσεις, αλλά ήθος, αγωγή, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό στους μαθητές. Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να αποδείξουμε επιτέλους ότι είμαστε άξιοι απόγονοι των ένδοξων προγόνων μας. Πρέπει να στηρίξουμε ολοκληρωτικά την Χρυσή Αυγή, ανεξάρτητα ποιες ήταν οι παλιότερες πολιτικές μας πεποιθήσεις. Ας αφήσουμε το χθες, έχει περάσει. Σήμερα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να πράξουμε για το μέλλον μας, όχι μόνο το δικό μας, αλλά των παιδιών μας. Ας φροντίσει η γενιά μας, η παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στους μελλοντικούς ελεύθερους Έλληνες να είναι ανάλογη των προγόνων μας.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με ερωτήσεις και η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Πυρήνας Θάσου: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Κωνστ. Κανάρη

Ο Πυρήνας Θάσου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, την Δευτέρα 2 Σπτεμβρίου 2013, κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν του μεγάλου μπουρλοτιέρη της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821, ναυάρχου Κωνσταντίνου Κανάρη, κατά την επέτειο από τα 136 χρόνια από τον θάνατό του, στο μνημείο του Αγωνιστή, στον Λιμένα της Θάσου.

Οι συναγωνιστές της Θάσου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στα νέα γραφεία του Πυρήνα, από τα οποία κατευθύνθηκαν με υποδειγματική παράταξη και πειθαρχία στην πλατεία που βρίσκεται το μνημείο του ναυάρχου Κωνσταντίνου Κανάρη.

Εκεί πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής του Πυρήνα, συναγωνιστή Γεώργιο Χαλκιώτη. Μετά την κατάθεση του στεφάνου και σε στάση προσοχής όλοι οι συναγωνιστές βροντοφώναξαν ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Εκεί πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής του Πυρήνα, συναγωνιστή Γεώργιο Χαλκιώτη. Μετά την κατάθεση του στεφάνου και σε στάση προσοχής όλοι οι συναγωνιστές βροντοφώναξαν ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Τέλος, εψάλη ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος και το κλιμάκιο των συναγωνιστών επέστρεψε με την ίδια υποδειγματική παράταξη και πειθαρχία στα γραφεία του Πυρήνα.

Πυρήνας Θάσου
Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreiwn-proastiwn-nikaias-dutikhs-attikhs-komothnhs#.UixXvcbIbSI#ixzz2eIWQvPje

Exit mobile version