Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσοβάρος αρχηγός εθνικής αλβανίας: “Κάτσε είσαι είδωλο!” – Αποθέωση από τους κατσαπλιάδες

Το ανθελληνικό τους μένος εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι… καλοί μας γείτονες με αφορμή το θέμα του ποδοσφαιριστή Κάτσε, ο οποίος πόζαρε με καμάρι, φορώντας φανέλα του UCK. Να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά πως και αυτό το… εξ Αλβανίας “ελληνόπουλο” οι φωστήρες της ΕΠΟ παρακαλούσαν να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Η αλβανική του όμως εθνική συνείδηση και το μίσος του για την χώρα που τον φιλοξενεί εμπόδισαν τον Κάτσε (ευτυχώς) να φορέσει την γαλανόλευκη, αφού προτίμησε τα χρώματα της εθνικής Αλβανίας.

Το “κατόρθωμα” του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν έμεινε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους κατσαπλιάδες που επιβραβεύουν την κίνηση του Έργκις Κάτσε να φωτογραφηθεί με μπλούζα του UCK. Την ώρα που στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα κοπάσει ακόμα οι αντιδράσεις, για την κίνηση του Έργκις Κάτσε να φωτογραφηθεί με μπλούζα του UCK, στην Αλβανία δεν είναι λίγοι αυτοί που τον επιβραβεύουν. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας μέσω του προφίλ του στο Facebook σχολίασε την πασίγνωστη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή Κάτσε με την μπλούζα του UCK. Ο Λορίκ Τσάνα ανήρτησε την… περιβόητη φωτογραφία γράφοντας για αυτή, απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. «Μπράβο Έργκις, η Αλβανία σε υποστηρίζει και είσαι ένα είδωλο πλέον».

Είναι πράγματι απορίας άξιο πώς αυτός ο παίκτης που προσβάλει τόσο βάναυσα την χώρα που τον φιλοξενεί δεν έχει ακόμα αποπεμφθεί. Την απάντηση για ακόμη μια φορά θα την δώσει ο λαός και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο λαός του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε συντριπτική πλειοψηφία έχει ταχθεί εναντίον της παραμονής του παίκτη στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosobaros-archhgos-ethnikhs-albanias-katse-eisai-eidwlo-apothewsh-apo-tous#.UixessbIbSI#ixzz2eIdcyvxT

Exit mobile version