Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπουλάνε άρον άρον τα λιμάνια της χώρας

Πλησιάζει η ώρα της επιθεώρησης από την τρόικα και τα σαμαρικά παραμύθια για δήθεν «πρωτογενή πλεονάσματα» και «success story», έχουν προ πολλού γίνει σκόνη και θρύψαλα. Η κυβέρνηση έχει αναγκαστεί να πραγματοποιεί την μία ομολογία μετά την άλλη, παραδεχόμενη ευθέως ότι επί πολύ καιρό δούλευε κανονικότατα τον Ελληνικό Λαό. Τώρα που έπεσαν οι μάσκες της «επιτυχίας», η κυβέρνηση αναζητεί λύσεις για άρον άρον και όσο όσο ξεπούλημα των λιμανιών της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθεστωτικής, και ως εκ τούτου πληροφορημένης από το ίδιο το καθεστώς, εφημερίδας το ΤΑΙΠΕΔ σε μία απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει αρκετά πειθήνια απέναντι στα διεθνή αφεντικά έχουν βάλει στόχο να ξεπουλήσουν εντός ολίγου διαστήματος, και η βιασύνη τους δείχνει το πόσο χαμηλές τιμές θα απαιτήσουν, το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ στα άμεσα σχέδια τους είναι και η Εγνατία Οδός, ο ΟΛΘ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες υποδομές του κράτους.

Οι πολιτικάντηδες ξεπουλούν επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να εξυγιανθούν και υποδομές που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στα διεθνή αφεντικά τους έναντι πινακίου φακής. Παραλλήλως, φτωχοποιούν τους Έλληνες ώστε να τους παραδώσουν φτηνό εργατικό δυναμικό στις επιχειρήσεις των αγοραστών. Μόνη λύση εξόδου από την κρίση η καταγγελία των μνημονίων και η στροφή στην Εθνική παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jepoulane-aron-aron-ta-limania-ths-chwras#.UizdjMbIbSI#ixzz2eKprzC17

Exit mobile version