Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ξεπούλημα και οι απολύσεις στον 902: «Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»

Αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά η υποκρισία του ΚΚΕ από την συνέντευξη που έδωσε ο Κουτσούμπας στον κυριακάτικο Τύπο. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια ερώτηση και η απάντηση του κομισάριου του ΚΚΕ την οποία σας την παραθέτουμε αυτούσια:

Δημοσιογράφος: «Η πώληση του 902 προκάλεσε έντονη κριτική για τους χειρισμούς του Περισσού. Η κριτική εστιάστηκε στο ότι δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα του αγοραστή και το τι αποφασίστηκε για τους εργαζομένους, για τα δικαιώματά τους και το εργασιακό τους μέλλον. Θεωρείτε ότι κινηθήκατε όχι μόνο εντός νομιμότητας, αλλά και εντός του δεοντολογικού πολιτικού πλαισίου που αρμόζει στο ΚΚΕ;»

Κουτσούμπας: «Το δεοντολογικό πλαίσιο που καθόρισε την απόφαση του Κόμματος είναι η ανάγκη να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις σε εργαζόμενους και ασφαλιστικά ταμεία, έστω και αν αυτό σήμαινε την απώλεια ενός μέσου, πολύτιμου για τη διάδοση της πολιτικής μας. Αυτό αρμόζει στο ΚΚΕ και αυτό έκανεΚαι φυσικά τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες, όπως προβλέπουν οι νόμοι, και όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα για δεκάδες μεταβιβάσεις εταιρειών μέσων ενημέρωσης. Όσοι χρησιμοποίησαν ψευτιές και συκοφαντίες νομίζοντας ότι βρήκαν ευκαιρία να πλήξουν το ΚΚΕ, δείχνει τόσο τη γύμνια τους, κυρίως όμως αποδεικνύει ότι έχουν μεγάλη ανάγκη να σκεπάσουν τη μπόχα και τη βρομιά που βγαίνει από τα του οίκου τους. Κατά βάθος, ξέρουν βέβαια, ότι αυτό είναι αδύνατο…»

Με απλά και “λαϊκά” ελληνικά ο Κουτσούμπας μας λέει αυτό που είχε πει και ο Βουλγαράκης της ΝΔ, «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Το δεοντολογικό πλαίσιο λέει ο Κουτσούμπας το ορίζει το οικονομικό κομμάτι και όχι το ιδεολογικό, ήτοι τα χρωστούμενα του ΚΚΕ σε εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία. Οι απολύσεις των εργαζομένων, το ξεπούλημα ενός “εργατικού” μέσου στο κεφάλαιο δεν είναι αντεργατική απόφαση. Έτσι έχουν γίνει δεκάδες μεταβιβάσεις εταιρειών μέσων μαζικής εξημέρωσης, δεν αποτελεί εξαίρεση αυτή η μεταβίβαση του ΚΚΕ.

Τα είπε όλα ο “εργατοπατέρας” μπίζνεσμαν Κουτσούμπας. Το ΚΚΕ δεν είναι εξαίρεση, η δεοντολογία του ορίζεται από το χρήμα και το κέρδος, οι εργαζόμενοι του είναι απλά αναλώσιμο υλικό και ότι είναι ηθικό είναι και νόμιμο. Συμφωνούμε επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να βρει μπόχα και βρομιά στα γραφεία του Περισσού γιατί έχει “βαθιά υπόγεια” και προστατεύεται καλά από το σύστημα, πώς αλλιώς θα έκανε τέτοιο deal; Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κουτσούμπα καλή σταδιοδρομία στην Wall Street.

Υ.Γ.: Εργάτη ξεπούλα για τα χρέη του Κουτσούμπα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-jepoulhma-kai-oi-apoluseis-ston-902-oti-einai-nomimo-einai-kai-hthiko#.Ui2UOsbIbSI#ixzz2eO002U3y

Exit mobile version