Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασφυκτικές πιέσεις του διεθνούς σιωνισμού για επίθεση στη Συρία

sam__article_(1)__article

Ενώ μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση στο εσωτερικό των ΗΠΑ σχετικά με την ορθότητα ή όχι της απόφασης στρατιωτικής επίθεσης στη Συρία και στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ένας από τους παράγοντες εκείνους που δρουν συνήθως παρασκηνιακά, αποφάσισε να εκτεθεί δημοσίως, ασκώντας την ισχύ της επιρροής του προκειμένου να ωθήσει την αμερικανική πολιτική ηγεσία στην απόφαση της επέμβασης.

Το περιβόητο AJC, το γνωστό μας αμερικανοεβραϊκό συμβούλιο το οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν ξεσπάθωσε με ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής, διακρίνοντας πως η εκστρατεία παραπληροφόρησης του αμερικανικού λαού σχετικά με το ζήτημα της Συρίας και την δαιμονοποίηση του Άσαντ βρίσκεται σε τέλμα, βγήκε στο προσκήνιο, απαιτώντας από τα μέλη της Γερουσίας αλλά και της Βουλής των Αντιπροσώπων να γνωμοδοτήσουν υπέρ της επέμβασης στη Συρία. Περί τούτου μάλιστα, αρθρογράφησε ο εκτελεστικός διευθυντής του εν λόγω σιωνιστικού οργανισμού, Ντέηβιντ Χάρις, με άρθρο του το οποίο δημοσιεύτηκε τόσο στην Huffington Post όσο και στην ισραηλινήJerusalem Post. Στο συγκεκριμένο άρθρο, ο σιωνιστής Χάρις κάνει λόγο για το «διακύβευμα των ΗΠΑ, που δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο», προτρέποντας τους γερουσιαστές και τους αντιπροσώπους να πράξουν το «σωστό», δίνοντας το πράσινο φως στον Μπαράκ Ομπάμα για στρατιωτική επέμβαση.

Επιχειρώντας δε να προκαταλάβει την απόφαση των μελών γερουσίας και βουλής, το AJC απέστειλε επιστολή σε κάθε μέλος ξεχωριστά, επιστολή με την οποία απαιτεί την τιμωρία του καθεστώτος Άσαντ και της Συρίας. Στην κατεύθυνση της τακτικής του αμερικανοεβραϊκού συμβουλίου, κινείται και ο εβραϊκής καταγωγής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζων Κέρι, ο οποίος επισκέπτεται την Ευρώπη ούτως ώστε να πιέσει τους εταίρους των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στη σχεδιαζόμενη επίθεση. Στη συμμαχία των προθύμων, εντάχθηκε εξαρχής η Γαλλία, με τον επίσης εβραϊκής καταγωγής υπουργό Εξωτερικών της οποίας συναντήθηκε χθες ο Τζων Κέρι. Στις δηλώσεις με το πέρας της συνάντησης, ο Τζων Κέρι σημείωσε πως «Εμείς στις Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουμε και οι Γάλλοι εταίροι μας γνωρίζουν, ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είμαστε σιωπηλοί θεατές στη σφαγή. Αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσει μια στοχευμένη και περιορισμένη, αλλά σαφής και αποτελεσματική απάντηση σε δικτάτορες σαν τον Μπασάρ Άσαντ που ευθύνονται για τις αγριότητες που διαπράττουν».

Αξίζει να επισημάνουμε για όσους διαθέτουν ασθενή μνήμη, πως στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης με πρώτο τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, έσπευδαν να προσκυνήσουν τον διεθνή σιωνισμό, το AJC και τον Ντέηβιντ Χάρις, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξαλείψουν τη δυναμική επιρροή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Οι υπεύθυνοι δηλαδή της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, τα λεγόμενα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου, συνεργάζονται με τους υποκινητές των πολέμων και συμπαραστάτες των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα σιωνιστές, για να κάμψουν τον αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Τα σχέδια των μισανθρώπων σιωνιστών σε Ελλάδα και Συρία θα συντριβούν από τη δύναμη της Δικαιοσύνης και από τη θέληση των δυο Λαών να υπερασπιστούν την εθνική τους αξιοπρέπεια και Τιμή!

Exit mobile version