Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση της υποταγής ανέχεται τις αθλιότητες Νίμιτς και γυφτοσκοπιανών

Μόνο ως συνέχεια στις παραστάσεις ενός θεάτρου του παραλόγου μπορεί να χαρακτηρισθεί η σημερινή συνάντηση μεταξύ του ειδικού απεσταλμένου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς και του υπουργού των Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου. Θέατρο του παραλόγου διότι αντίθετα προς την βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος δεν έδωσε καμία εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας μας, εκείνη εμφανίζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει το όνομα αρκεί αυτό να συνοδεύεται με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία, οφείλεται όχι στην αδιαπραγμάτευτη επί του ονόματος θέση της ελληνικής πλευράς, αλλά μάλλον στην απληστία των γυφτοσκοπιανών, οι οποίοι διεκδικούν ολοένα και περισσότερα οφέλη από την ενδοτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων. Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε και η σημερινή συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με τον Μάθιου Νίμιτς. Όπως ήταν φυσικό δεν ανακοινώθηκε τι συζητήθηκε στην πλάτη του Ελληνικού Λαού και ενάντια στη θέλησή του, μεταξύ των δύο κυρίων. Η δήλωση όμως του Μάθιου Νίμιτς με το πέρας της συνάντησης, καταδεικνύει την απάτη των διαπραγματεύσεων και την εθνική προδοσία η οποία συντελείται εδώ και δεκαετίες από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Ο απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ επί του ζητήματος της ονομασίας, χαρακτήρισε με θρασύτητα το ζήτημα «βαθιά εθνικό και για τις δυο πλευρές», δίχως η ανιστόρητη και προσβλητική αυτή θέση να προκαλέσει την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο κύριος Νίμιτς δηλαδή, εξισώνει επί της ουσίας τα Σκόπια με την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας στους Σλάβους παραχαράκτες δικαιώματα επί του όρου Μακεδονία, με ότι συνεπάγεται αυτό σε επίπεδο Ιστορίας και μελλοντικών εδαφικών διεκδικήσεων. Κι αυτή η επαίσχυντη στάση του απεσταλμένου του ΟΗΕ, γίνεται από πλευράς Βενιζέλου δεκτή με χαμόγελα και φιλοφρονήσεις λες και στις συζητήσεις αυτές δεν κρίνεται η τύχη του ονόματος και της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλά η θλιβερή πολιτική καριέρα του κάθε Βενιζέλου.

Είναι τέτοια δε η υποτέλεια και ο ραγιαδισμός της κυβέρνησης Σαμαρά (και των προηγουμένων κυβερνήσεων φυσικά), ώστε καταδέχονται να συνομιλούν με κατ’ επάγγελμα παραχαράκτες της Ιστορίας και κοινούς απατεώνες, οι οποίοι επιδιώκουν να χτίσουν ένα Έθνος ανύπαρκτο, κλέβοντας σημαντικά τμήματα της πολιτισμικής και ιστορικής κληρονομιάς της Ελλάδος και της Βουλγαρίας. Οι Βούλγαροι πανεπιστημιακοί βεβαίως, διαμαρτυρήθηκαν επισήμως στην ΕΕ για τις αλχημείες των γυφτοσκοπιανών, επιχειρώντας να παρουσιάσουν διεθνώς την γελοιότητα των σκοπιανικών ισχυρισμών και διεκδικήσεων. Η κυβέρνηση Σαμαρά όμως, δεν έδειξε παρόμοια διάθεση -και το ίδιο πράττει και η μεταπολιτευτική πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία έχει να ασχοληθεί με τον «αντιρατσισμό» και την εθνική αποδόμηση-, ανεχόμενη να συζητά επί ίσοις όροις με τους απατεώνες που εποφθαλμιούν όνομα και εδάφη ελληνικά.

Η θέση της Χρυσής Αυγής επί του ζητήματος της ονομασίας παραμένει ακλόνητη και αδιαπραγμάτευτη: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-ths-upotaghs-anechetai-tis-athliothtes-nimits-kai-guftoskopianw#.Ui4N2sbIbSI#ixzz2eQ7RaIzi

Exit mobile version