Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρίκη: Κακοποιοί χτύπησαν, λήστεψαν και βίασαν ηλικιωμένη γυναίκα στην Λαμία

Νέο έγκλημα απίστευτης αγριότητας. Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, υπουργός ο οποίος θα είχε να επιδείξει τα «επιτεύγματα» του κυρίου Δένδια είτε θα είχε ξηλωθεί, είτε θα είχε οικειοθελώς και λόγω ευθιξίας, υποβάλλει την παραίτησή του. Καθημερινά γινόμαστε θεατές σκληρών και αποτρόπαιων εγκλημάτων από αδίστακτες συμμορίες κακοποιών. Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα και οι κακοποιοί οργιάζουν σε όλη την επικράτεια. Η λύση είναι μία: Σκληρή καταστολή όλων των εγκληματιών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα.

Ασύλληπτος εφιάλτης για μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι που ζούσε μόνη της. Οι δράστες την χτύπησαν, βούτηξαν τα χρήματα και πριν φύγουν τη βίασαν! H 84χρονη γυναίκα ζούσε μόνη της στη συνοικία του Παγκρατίου στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Σμύρνης. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι αργά το βράδυ της Κυριακής (08-09-2013), την έδεσαν, την χτύπησαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια πήραν ό,τι χρήματα βρήκαν μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Οι κάτοικοι της οδού Σμύρνης, κοντά στις γραμμές της Κύπρου, είναι σοκαρισμένοι. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με τον εφιάλτη που έζησε να είναι πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Γείτονες της ηλικιωμένης αναφέρουν ότι τα τελευταία βράδια είδαν έναν ύποπτο νεαρό που «γυρόφερνε» στη γειτονιά.

http://www.dailymotion.com/LAMIASTARGR#video=x14g4zz

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα από LAMIASTARGR

Ο τρόπος που έγινε η ληστεία μοιάζει πάρα πολύ με τον τρόπο που δρούσε η 4μελής εγκληματική ομάδα, που επίσης στόχευε ηλικιωμένους στη Φθιώτιδα και μέλος της οποίας συνελήφθη πριν τρεις ημέρες. Πρόκειται για έναν 21χρονο Ρουμάνο, που εμπλέκεται σε τρεις ληστείες ηλικιωμένων σε Καραβόμυλο, Στυλίδα και Λαμία. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί που λήστεψαν την 84χρονη την Κυριακή το βράδυ να είναι οι συνεργοί του 21χρονου Ρουμάνου.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/frikh-kakopoioi-chtuphsan-lhstepsan-kai-biasan-hlikiwmenh-gunaika-sthn-lami#.Ui5ALsbIbSI#ixzz2eQyk2MoK

Exit mobile version