Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χρήση χημικών από τους αντάρτες και όχι τον Άσαντ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αμερικανοσιωνιστές από τις δηλώσεις των απελευθερωθέντων Βέλγου καθηγητή και Ιταλού δημοσιογράφου, που είχαν απαχθεί από τις δυνάμεις των «δημοκρατικών» πρακτόρων του αμερικανοσιωνισμού. Οι δύο άνδρες εν τέλει μετά από 5 μήνες υπό κράτηση, επιτέλους απελευθερώθηκαν και πήγαν σπίτια τους. Πριν όμως φτάσουν στα σπίτια τους, το αεροπλάνο τους έκανε στάση στην Ιταλία, όπου τους υποδέχτηκαν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Στις δηλώσεις του ο Ιταλός δημοσιογράφος της La Stampa, Domenico Quirico, δήλωσε ότι άκουσε συζητήσεις μεταξύ των ανταρτών, σχετικά με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε με χημικά όπλα, συζήτηση από την οποία συμπέρανε ότι την χρήση χημικών την είχαν πραγματοποιήσει οι δυνάμεις των ανταρτών, ώστε να δώσουν άλλοθι στους αμερικανοσιωνιστές να επέμβουν στρατιωτικώς.

Ας δούμε τι λέει ο ίδιος ο Domenico Quirico σε άρθρο του στην La Stampa, μετά την απελευθέρωση του: «Κατά τη διάρκεια της απαγωγής μας μέναμε πλήρως ανενημέρωτοι σχετικά με το τι συμβαίνει στην Συρία, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με χημικά όπλα στην Δαμασκό. Όμως μία μέρα ακούσαμε μία συζήτηση στα Αγγλικά μέσω Skype μεταξύ τριών ανθρώπων, των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζω. Ακούσαμε την συζήτηση από το δωμάτιο στο οποίο κρατούμασταν, από μία μισόκλειστη πόρτα. Ένας από αυτούς είχε προηγουμένως παρουσιαστεί ως στρατηγός του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Τους άλλους δύο δεν τους είχαμε δει και δεν τους ξέραμε. Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως είπαν ότι η επίθεση με χημικά αέρια στις δύο γειτονιές της Δαμασκού πραγματοποιήθηκε από τους αντάρτες σαν πρόκληση, προκειμένου να ωθήσουν την Δύση σε στρατιωτική επέμβαση. Είπαν επίσης ότι ο αριθμός των νεκρών ήταν υπερβολικός.».

Βεβαίως ο δημοσιογράφος, στην συνέχεια σημειώνει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτά που άκουσε ήταν όντως η αλήθεια, όμως οι εν λόγω δηλώσεις καίνε πραγματικά τους αμερικανοσιωνιστές και τα συμφέροντα τους, τα οποία πανικοβλήθηκαν. Ενδεικτικό του πανικού τους είναι ότι δεν αναφέρεται ούτε λέξη από τις επίμαχες δηλώσεις στις αγγλόφωνες ιστοσελίδες και τις εφημερίδες που φιλοξενούν την είδηση της απελευθέρωσης των δύο δυτικών κρατουμένων.

Ο έτερος κρατούμενος P.Piccinin, ο οποίος δήλωσε ότι υποστήριζε τους «αντάρτες» από πολύ νωρίς, δήλωσε από την πλευρά του«Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οποιοδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του συγκρατούμενου του και ρίχνοντας άλλο ένα χαστούκι στους αμερικανοσιωνιστές που προπαγανδίζουν την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ, προκειμένου να δικαιολογήσουν την στρατιωτική επέμβαση στην Συρία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kolafos-gia-amerikanosiwnistes-oi-antartes-rijane-ta-chhmika-lene-kratoumen#.Ui8maMbIbSI#ixzz2eUy9xG6S

Exit mobile version