Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επίθεση Δένδια κατά Χρυσής Αυγής μέσω… Σερβίας: Παραδέχεται την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου

Και στην άκρη του κόσμου να βρεθούν οι πολιτικάντηδες πάλι η Χρυσή Αυγή θα τους προκαλεί εφιάλτες!

Επίθεση κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω εφημερίδος του Βελιγραδίου, εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, αποδεικνύοντας ξανά πως ουδόλως τον απασχολεί η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας από τους λαθροεισβολείς προς τον Ελληνικό Λαό και καταδεικνύοντας πως μοναδικό του μέλημα είναι η ανάσχεση της πολιτικής δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Ενώ λοιπόν κάθε σώφρων άνθρωπος θα ανέμενε από τον αρμόδιο για την προστασία υπουργό μιας χώρας, να καταθέτει σε ένα ξένο μέσο ενημέρωσης πως η Ελλάδα πλήττεται βαρύτατα από τις ορδές των αλλόφυλων εγκληματιών, ο -κατά δήλωσή του- φίλος των μασόνων Δένδιας, επιμένει να υβρίζει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και να επιδεικνύει μετά μανίας μάλιστα, το μίσος του για το μισό εκατομμύριο Ελλήνων, που εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές το Κίνημά μας.

Στη συνέντευξη στην εφημερίδα του Βελιγραδίου «Danas», ο υπουργός της κυβέρνησης των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων, αναλώθηκε στην πολεμική κατά της Χρυσής Αυγής, τακτική που ακολούθησε τόσο κατά το μακρινό όσο και κατά το πρόσφατο παρελθόν σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Είναι δε χαρακτηριστικό, πως οι λυσσαλέες επιθέσεις του κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, έχουν ενταθεί κατόπιν της επισκέψεώς του στις ΗΠΑ, όπου και είχε επαφές τόσο με αμερικανούς αξιωματούχους, όσο και με σημαίνοντες παράγοντες του διεθνούς σιωνισμού και του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι. Τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του στο σερβικό μέσο ο κύριος Δένδιας, μαρτυρούν αφενός την απώλεια επαφής της κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά με την πραγματικότητα και αφετέρου την βαθιά ανάγκη που νιώθει, να παρουσιάσει σε τρίτους χειροπιαστά αποτελέσματα, δημιουργώντας την εντύπωση πως κάπου( και όλοι γνωρίζουν που) δίνει εξετάσεις.

«Η Χρυσή Αυγή είναι μειονοτική τάση», δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων ο φίλος των Μασόνων, τολμώντας να χαρακτηρίσει ως «μειονότητα» 500.000 Έλληνες μέχρι τον Ιούνιο του 2012 και περισσότερους από 1.000.000 Έλληνες σήμερα! Βεβαίως η χρήση του συγκεκριμένου όρου, δεν είναι διόλου τυχαία: οι εντολείς του Δένδια και συνολικά της κυβέρνησης της υποταγής, απαιτούν να καταστούν οι Έλληνες μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα και προφανώς υπό αυτή την οπτική ομιλεί και ο υπουργός της «ευνομίας πουθενά» ή «εκνομίας παντού». «Είναι άδικο το γεγονός να χαρακτηρίζεται μία ολόκληρη κοινωνία από τη συμπεριφορά ενός κόμματος (σ.σ. Χρυσή Αυγή), το οποίο, παρά την αύξηση των ποσοστών του, παραμένει μειονοτική τάση στην Ελλάδα», δήλωσε κατά λέξη εις εκ των πλέον αποτυχημένων υπουργών, ο οποίος και χαίρεται και περηφανεύεται πως απαγόρευσε διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες. Στο δια ταύτα βεβαίως, ο Δένδιας παίζει το παιχνίδι του Σύριζα (άλλωστε θα είναι συνέταιροι σύντομα με το κόμμα των κουκουλοφόρων και των συνηγόρων των τρομοκρατών και μάλλον ο Δένδιας βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών της νέας κυβερνητικής ρητορικής), διότι οι μόνοι οι οποίοι μιλούν για «ξενοφοβικούς» Έλληνες, είναι οι θλιβεροί και γραφικοί λαθρολάγνοι της μαρξιστικής διεθνιστικής παράκρουσης και της φιλελεύθερης αντεθνικής πανούκλας και μαζί τους οι διεθνείς σιωνιστές.

Με απλά λόγια, επιχειρώντας τα ψοφίμια του μεταπολιτευτικού συστήματος της μίζας και της διαφθοράς να περισώσουν τις πολιτικές τους καριέρες( και όσα προνόμια αυτές συνεπάγονται), εξάγουν ένα ψευδεπίγραφο φαινόμενο, το οποίο ονομάζουν «ξενοφοβία» ή «ρατσισμό». Επί της ουσίας βεβαίως και μιλώντας με πραγματικά στοιχεία και όχι με πολιτικάντικα μυθεύματα και ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, ο Δένδιας απέφυγε να αναφέρει στους Σέρβους δημοσιογράφους τα καταγεγραμμένα κρούσματα εγκληματικότητας λαθροεισβολέων εις βάρος Ελλήνων και να τα συγκρίνει με κρούσματα βίας από Έλληνες εις βάρος λαθρομεταναστών. Και φυσικά το απέφυγε διότι η αναμφισβήτητη Αλήθεια είναι πως ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα, είναι εκείνος του κομματικού Κράτους της ελαφροδεξιάς, της αριστεράς και των αλλοφύλων, εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Έχουμε δηλαδή κάθε δικαίωμα να ισχυριστούμε πως ο Δένδιας συκοφαντεί τον Ελληνικό Λαό στη σερβική κοινή γνώμη και μάλιστα τον συκοφαντεί επί ψευδών ή ανύπαρκτων στοιχείων!

Η συνεχής και πλέον με εντατικότερους ρυθμούς, εκστρατεία Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα, το οποίο και θα πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο στον Ελληνικό Λαό: τρέμουν τη Χρυσή Αυγή και φτάνουν στο σημείο να σπιλώνουν με συκοφαντίες τους Έλληνες οι οποίοι επιχειρούν να θέσουν ένα πολιτικό τέλος στην ασυδοσία του μεταπολιτευτικού εκτρώματος. Ως εκ τούτου, καθένας δύναται να αντιληφθεί πως η απέλαση των λαθροεισβολέων από την Ελληνική Πατρίδα θα επέλθει μονάχα κατόπιν της οριστικής εκδίωξης από την ελληνική πολιτική ζωή των κομμάτων της προδοσίας και της ρεμούλας, γι’ αυτό: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση ως απάντηση στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ: “Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ επιτίθεται πάλι στην Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά μέσω εφημερίδας της… Σερβίας! Και στην άκρη του κόσμου να βρεθεί ο κος. Δένδιας πάλι η Χρυσή Αυγή θα του προκαλεί εφιάλτες. Συλλυπούμαστε τους παράγοντες της ΝΔ και τους υποσχόμαστε πως σύντομα το Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη και θα τους απαλλάξει από το άγχος της εξουσίας. Όσον αφορά την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, όσα λέει ο ΠΡΟ-ΠΟ αποτελούν ανέκδοτο.

Ο ίδιος ο Σαμαράς έχει παραδεχθεί πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Παρ’ όλα αυτά ο Δένδιας θεωρεί ότι παράγει έργο, επειδή έκλεισε χίλιους αλλοδαπούς στην Αμυγδαλέζα, τους έβαλε air condition και αυτοί τα έσπασαν όλα και σηκώθηκαν κι έφυγαν. Απαιτούνται σκληρά κατασταλτικά και σωφρονιστικά μέτρα για να περιοριστούν τα μείζονα προβλήματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης.

Απαιτείται πρωτίστως πολιτική βούληση και άμεση καταγγελία της ανθελληνικής συνθήκης Δουβλίνο-ΙΙ. Απαιτείται μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή που θα ενδιαφερθεί για τον Έλληνα, θα επιβάλλει επιτέλους τον νόμο και θα καθαρίσει την χώρα από όλα τα εγκληματικά στοιχεία“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-epithesh-dendia-kata-chrushs-aughs-mesw…-serbias-paradechetai-thn-ano#.UjCGyMbIbSI#ixzz2eb4aQLoc

Exit mobile version