Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών Καματερού, Βορείων Προαστίων, Αθηνών, Τρικάλων

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο.  Αθηνών την προβολή της εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Κίνημα στις Θερμοπύλες. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος πολιτικός φορέας που τιμάει τους ήρωες του Έθνους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την ίδια ώρα κάποιοι “προοδευτικοί” της μνημονιακής αριστεράς και της νεοταξίτικης αριστεράς χαρακτηρίζουν την αρχαία Ελληνική γλώσσα νεκρή γλώσσα.  Η Χρυσή Αυγή θα τιμάει πάντα τους νεκρούς μαχητές των Θερμοπυλών και όλους εκείνους που διαχρονικά έπεσαν για την Πατρίδα στα πεδία των μαχών.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Προβολή βίντεο στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 9-9-2013, μια μέρα μετά την εκπληκτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στις Θερμοπύλες , στα γραφεία της τοπικής μας πραγματοποιήθηκε προβολή ταινίας , δημιουργία της συντακτικής ομάδας της τοπικής με θέμα Αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού. Μέσα από πολύ δυνατές εικόνες και μηνύματα, η ταινία διατράνωσε την πίστη πως για τους Έλληνες Εθνικιστές,  ο όρος Χαμένες Πατρίδες δεν υφίσταται σαν έννοια. Για εμάς , τίποτα δεν έχει χαθεί, οι πατρίδες των προγόνων μας είναι αλύτρωτες και θα έρθει η μέρα που θα διεκδικήσουμε ότι δικαιωματικά μας ανήκει..Ιστορικό χρέος , να διατηρήσουμε την φλόγα στις ψυχές των νέων Ελλήνων αναμμένη, μια φλόγα που θα θεριέψει και θα γίνει πυρκαγιά . Η Κύπρος, η Βόρειος Ήπειρος, η μεγάλη του ονείρου μας η Πόλη, η Ανατολική Θράκη μας, η Μικρά Ασία μας , η Ίμβρος και η Τένεδος  πέρασαν μπροστά από τα μάτια των παρευρισκομένων συναγωνιστών, θύμισαν σε όλους πως παραμένουν σκλάβες σε χέρια βαρβάρων και περιμένουν από εμάς, να μην τις ξεχνάμε ποτέ… Διότι  όπως είχε πει και ο Γέρος του Μωρία, η γενιά των Ελλήνων που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες πατρίδες μας, θα είναι και η τελευταία. Εμείς λοιπόν του υποσχόμαστε, ότι σίγουρα δεν θα τις λησμονήσουμε ποτέ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις διεκδικήσουμε.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

H Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού είναι παντού. Την μία Κυριακή βρισκόμαστε στον Γράμμο,την άλλη στις Θερμοπύλες, την επόμενη θα βρεθούμε και στον Μελιγαλά. Σαν πιστοί στρατιώτες του κινήματοςδίνουμε το παρόν όπου έχει εκδήλωση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν ξεχνάμε ποτέ όμως τους συμπατριώτες μας που περιμένουν κάθε Δευτέρα έξω από τα γραφεία της τοπικής μας για να πάρουν ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε. Έτσι έγινε και εχθές όπου διανείμαμε 800 κιλά φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε εξήντα περίπου οικογένειες αλλά και είδη ρουχισμού καθώς και παιχνίδια στην μεγάλη μας αδυναμία,τα Ελληνόπουλα.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή της μεγάλης τελετής μνήμης στις Θερμοπύλες, ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων με θέμα το έπος της μάχης των Θερμοπυλών. Οι συναγωνιστές που ανέλαβαν την παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων, ανέλυσαν διεξοδικά τόσο την μάχη των Θερμοπυλών, αλλά και τον Αγώνα των Ελλήνων εναντίον των βαρβάρων. Έγινε εκτενής αναφορά στην μάχη και την διάταξη της Ελληνικής Συμμαχίας υπό τον Λεωνίδα στα στενά των Θερμοπυλών, απέναντι σ’ έναν πολυπληθέστερο αντίπαλο και την γενναία αντίσταση που επέδειξαν, ακόμη και όταν περικυκλώθηκαν από τους Πέρσες μετά την προδοσία του Εφιάλτη. Τονίστηκε επίσης, και η συμβολή και των υπόλοιπων Ελλήνων στην τιτάνια αυτή μάχη, από τις πόλεις που συμμετείχαν στην Συμμαχία, γεγονός που δυστυχώς σήμερα, είναι εν πολλοίς άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Τέλος, έγινε αναφορά στην τεράστια συμβολική σημασία που είχε και έχει η μάχη αυτή, καθώς ενέπνευσε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν στην βάρβαρη εισβολή και τελικώς να συντρίψουν τους εχθρούς κρατώντας την Ελλάδα Ελεύθερη και να περισώσουν ολόκληρη την παράδοση και τον πολιτισμό της Πατρίδας μας στο διάβα των αιώνων. Ιδιαιτέρως σημαντική και συμβολική είναι και για εμάς σήμερα, διότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όχι κάποιον βάρβαρο βασιλιά, αλλά τους ξένους τοκογλύφους που ζητούν «γη και ύδωρ» και δυστυχώς για την Πατρίδα και το Λαό μας, έχουν βρεθεί οι «Εφιάλτες» στο πρόσωπο των σύγχρονων πολιτικάντιδων, που τους τα προσφέρουν απλόχερα. Μπροστά σ’ όλα αυτά, Εμείς, πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να στήσουμε τις δικές μας «Θερμοπύλες» μέχρις ότου απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τους ντόπιους και τους ξένους δυνάστες.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-10 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-boreiwn-proastiwn-ath#.UjGpSMbIbSI#ixzz2eg7wZlwM

Exit mobile version