Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Βλέπω διάφορες εκπομπές και οι πάσης φύσεως πουλημένοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, προσπαθούν με κουτοπονηριά να δυσφημήσουν τους βουλευτές και γενικά το κόμμα της Χρυσής Αυγής! Μόνο που πρέπει να λάβουνε υπόψη τους, ότι οι άνθρωποι πλέον δεν είναι αμόρφωτοι, ούτε χωριάτες και γιαυτό δεν θα μπορέσουν να τους πείσουν. Με υπομονή περιμένω την παραδειγματική τιμωρία τους. Με υπομονή περιμένω να λάβει εξουσία η Χρυσή Αυγή σε δήμο ή ακόμα και στα υπουργεία και να ξεκινήσει λογιστικός έλεγχος, με τους εισαγγελείς να περιμένουν προκειμένου να παραλάβουν τους κλέφτες του ιδρώτα του Έλληνα εργαζομένου. Δεν αντέχω πλέον με πνίγει το δίκαιο! Δεν αντέχω να είμαι 44 χρονών  οικογενειάρχης και πατέρας και να κάνω τράκα ακόμα και από την μάνα μου φαγητό και χρήματα για τις ανάγκες του παιδιού μου. Η μόνη μου αμαρτία είναι που πήρα ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στην επαρχία με δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Είμαι στρατιωτικός κατώτερος Αξιωματικός έχοντας 26 χρόνια υπηρεσίας. Φορολογούμαι δε από τότε που γεννήθηκα και από πάνω έχω λιγότερα δικαιώματα από έναν λαθρομετανάστη. Η γυναίκα μου φυσικά δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω των μεταθέσεων μου. Μόνο αν μετατεθώ στην φρουρά συμφερόντων ίσως να εργαστεί λόγω γνωριμιών. Το παιδί μου στις πανελλήνιες εξετάσεις θα πρέπει να πιάσει άριστα για να περάσει σε κάποιο αξιοπρεπές πανεπιστήμιο ΠΧ ιατρική με 19.600 μόρια, ενώ ένας μουσουλμάνος με 11.200 μόρια περνάει! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί χτυπάνε τόσο πολύ τον βέρο Έλληνα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πλέον για την ψήφο μου, όπως επίσης πάρα πολλοί συνάδελφοι μου δεν έχουν πλέον καμιά αμφιβολία για την δική τους ψήφο. Δαγκωτό Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Αθανάσιος

Χωρίς μέλλον στην Ελλάδα του Μνημονίου – Στο 27,9% εκτινάχθηκε η ανεργία

Σκανδαλώδης η πρακτική και ο τρόπος σκέψης των πολιτικάντηδων στο θέμα των δημοτικών εκλογών. Επειδή βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Φανταστείτε τι έχουν να μηχανευτούν όταν θα έρθει η ώρα των Εθνικών Εκλογών. Απορώ πραγματικά τι θα ακούσουμε τότε. Εν τω μεταξύ γίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρον εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τελευταία στιγμή τον νόμο. Το σίγουρο είναι ότι μετά τις εκλογές το νέο κυβερνητικό σχήμα (πιθανότατα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) θα επιχειρήσει κατάπτυστη συνταγματική αναθεώρηση με σκοπό την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ότι και να κάνουν!

Κ.Α.

Προκαλεί ο κατσαπλιάς Ράμα που τον διαφήμιζε το Μega: «διεκδικούμε την Τσαμουριά»!

Έχουν λυσσάξει τα παπαγαλάκια της δήθεν ενημέρωσης. Κάθε μέρα και δύο τρία άρθρα που χύνουν χολή και μην πω τι άλλο για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτοί που τόσο καιρό δεν έλεγαν ούτε λέξη για τον πόνο που περνάει ο Έλληνας, ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για την «δημοκρατία». Άντε ρε λαμόγια, συνοδοιπόροι κλεφτών, απατεώνων και κατσαπλιάδων. Δεν έχετε κανένα ηθικό δικαίωμα να μιλάτε για την Χρυσή Αυγή. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι!

Λ.Ν.

Η «ασόβαρη» Χρυσή Αυγή απαντά: «Καμία συνεργασία με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα»

Συναγωνιστές, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως εμφανίζεται ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Πλέον οπαδοί του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν στην κοινωνία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα άντρα των συμμοριών και του υποκόσμου, βέβαια, αλλά και πάλι αυτό δεν αρκεί για να πάρει το ΠΑΣΟΚ 7%. Εκτός και αν έχουμε τόσα λαμόγια στην Ελλάδα, ώστε να παίρνει καλό ποσοστό ταυτοχρόνως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Το ασφαλές συμπέρασμα που βγάζω λοιπόν είναι ότι στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ «φουσκώνει», ώστε να μπορέσει να συντηρηθεί η συγκυβέρνηση. Γιατί άμα εμφανίσουν το ΠΑΣΟΚ εκτός βουλής, όπως είναι στην πραγματικότητα, θα συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον θα ανέβει του ηθικό του κόσμου και θα στηρίξουν με ακόμα μεγαλύτερο φανατισμό την Χρυσή Αυγή, που είναι ο μοναδικός λόγος για όσες αποκαλύψεις έχουν γίνει τώρα τελευταία. Το δεύτερο είναι ότι θα σκορπίσουν τα εναπομείναντα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας κλυδωνισμούς στην συγκυβέρνηση, φέρνοντας εκλογές.

Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-septembriou-2013#.UjKyCsbIbSI#ixzz2ekgzNLjs

Exit mobile version