Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέας Υόρκης, Γρεβενών, Ηρακλείου, Χίου, Καβάλας

Οργανωτική συνάντηση στελεχών της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας με τα στελέχη, τους υποστηρικτές και τους φίλους του Πυρήνα Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 στα Γρεβενά.

Στόχος της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας είναι να στελεχωθεί κατάλληλα ο Πυρήνας Γρεβενών έτσι ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Λαϊκού Συνδέσμου, να υπάρχει σωστή επικοινωνία με την Π.Δ. για τα τεκταινόμενα του ν. Γρεβενών, να γίνονται δράσεις και παρεμβάσεις στα Γρεβενά όποτε κρίνεται απαραίτητο και κάποια στιγμή στο μέλλον να μετεξελιχθεί ο Πυρήνας σε Τοπική Οργάνωση με άνοιγμα γραφείων και στην πόλη των Γρεβενών.

Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής προσήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης όπου έγινε η ενημέρωση από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα, τον προσωρινό υπεύθυνο του Πυρήνα Γρεβενών συναγωνιστή Τίγκα Δημήτριο και τον υπεύθυνο τύπου & επικοινωνίας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας συναγωνιστή Τηλαβερίδη Δημήτριο.

Ορίστηκαν οι ημέρες και ώρες συνάντησης του Πυρήνα Γρεβενών, ενημερώθηκαν οι συναγωνιστές για τον τρόπο λειτουργίας του Πυρήνα, για τις υποχρεώσεις που έχουν ως υποστηρικτές του κινήματος και τις δράσεις που πρέπει να γίνουν στο κοντινό μέλλον. Σύντομα θα ολοκληρωθεί και η στελέχωση του Πυρήνα Γρεβενών με ικανά μέλη και στελέχη που θα σηκώσουν το βάρος και την ευθύνη της λειτουργίας του νεοσύστατου Εθνικιστικού Πυρήνα στο νομό των Γρεβενών.

Ακολούθησε διάλογος και συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, για το ενδεχόμενο να γίνουν στο κοντινό μέλλον και βουλευτικές εκλογές, για τη δυναμική παρουσία του κινήματος μας στο νομό των Γρεβενών, για την όσο το δυνατόν καλύτερη και οργανωμένη επικοινωνία των πολιτικών θέσεων στους κατοίκους των Γρεβενών κ.α.

Η οργανωτική μας συνάντηση, παρά το προχωρημένο της ώρας, έκλεισε με πορεία και ενημερωτική δράση στην πόλη των Γρεβενών όπου μοιράσαμε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, οι περισσότεροι εκ των οποίων μας συνεχάρησαν για τον πολιτικό αγώνα που κάνουμε μέσα και έξω από τη Βουλή για την απεμπλοκή της χώρας μας από το εθνοκτόνο μνημόνιο, για Εθνική Αξιοπρέπεια, Αυτάρκεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων από τον Πυρήνα Νέας Υόρκης

Μεγάλη κινητοποίηση που είχε ως αποτέλεσμα συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Νέας Υόρκης. Είναι η τρίτη αποστολή βοήθειας από τον Πυρήνα της Αμερικής. Οι συναγωνιστές με το εξαιρετικό έργο τους ενισχύουν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τις οικογένειες που στερούνται τα απαραίτητα αγαθά για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που συναντούν ο Πυρήνας Νέας Υόρκης είναι ένας μαχητικός Πυρήνας και το έργο του αδιαμφισβήτητα τεράστιο την ίδια ώρα που οι εν Ελλάδι κεφαλαιοκράτες πατούν επί πτωμάτων για να ικανοποιήσουν την δίψα τους για πλουτισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Πυρήνας Αμερικής (Νέας Υόρκης)
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)
(347) 625-9238 (9:00 AM-10:15 PM)(Αμερική)

Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Χίου

Διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/09/2013 από τα μέλη της Ν.Ε.ΧΙΟΥ του Λαικού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.Η διανομή που έγινε στα κατάμεστα γραφεία μας,ξεκίνησε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:00 με απόλυτη επιτυχία.

Τ.Ο. Χίου
Αγελάστου 16 – 1ος Όροφος
Τετάρτη: 18:00-21:00
Τηλ: 2271080981

Ομιλίες στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, μεταξύ των παρευρισκομένων φίλων και συναγωνιστών, ακολούθησε την ανάγνωση από τον συναγωνιστή Τάσο Τσαγκαρίδη του ιδεολογικού κειμένου της “Αντεπίθεσης” “Τέχνη και καπιταλισμός”, χθες το βράδυ στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο γραμματέας της τοπικής Πατεράκης Οδυσσέας, συντονίζοντας τη συζήτηση, αναφέρθηκε στα εθνοαποδομητικά κίνητρα των καπιταλιστών χρηματανθρώπων, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι οι πολιτισμοί έχουν αποκλειστικά εθνικό χαρακτήρα, επιδίδονται σε μια συστηματική υποβάθμιση της ποιότητας των πνευματικών επιτευγμάτων των εθνών, με απώτερο στόχο της δημιουργία ενός “ομογενοποιητικού” διεθνικού ψευδοπολιτισμού, βασισμένου στην κατανάλωση “πνευματικών” σκουπιδιών, ικανού να εξαφανίσει τις δυνατότητες αντίστασης των λαών στην παγκόσμια κυριαρχία των σιωνιστών και των παραφυάδων τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 το πρωί, άλλη μία ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Καβάλας, στα πλαίσια των τακτικών ενημερωτικών εξορμήσεων προς ενημέρωση των συμπατριωτών μας για τις πολιτικές θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κατά την οποία μοιράστηκαν πολλές εφημερίδες του Κινήματος, καθώς και έντυπο υλικό.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών συγκεντρώθηκε σε απόσταση από την λαϊκή αγορά και το πολύ θετικό κλίμα έγινε ήδη από εκείνη την στιγμή εμφανές, καθώς οι συμπολίτες μας που είχαν ολοκληρώσει τα ψώνια τους και έφευγαν, μας ζητούσαν εφημερίδες και έντυπο υλικό πριν καν ξεκινήσουμε την δράση, όπως και να συζητήσουν με τον Γραμματέα της Τοπικής μας, τον συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο των συναγωνιστών με απόλυτη τάξη και πειθαρχία κατευθήνθηκε προς την λαϊκή αγορά, όπου μοίρασε εφημερίδες σε περαστικούς και μικροπωλητές, ενώ κατά την διάρκεια της όλης δράσης χρειάστηκαν πολλές στάσεις, μιας και ο κόσμος μάς έπιανε συνεχώς στην κουβέντα.

 

Πολλά τα παράπονα από τις κατοχικές συγκυβερνήσεις των μνημονίων, καθώς τα εισοδήματα των περισσοτέρων έχουν συμπιεστεί προς τα κάτω, με αποτέλεσμα οι περισσότερες οικογένειες να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα. Από την άλλη πλευρά και κόντρα στην πολεμική του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος, τα καλύτερα λόγια ακούστηκαν για τις αμείωτες προσπάθειες του Κινήματός μας ενάντια στα κόμματα της διαφθοράς και τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

 

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν δίνει σημασία στην λάσπη του συστήματος, στηρίζοντας την μόνη αληθινή φωνή, την φωνή της Χρυσής Αυγής!

 

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τις μάχες των Θερμοπυλών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Νικόλαου Καψαλίδη, με θέμα τις μάχες των Θερμοπυλών και την θυσία των τριακοσίων Σπαρτιατών και των 700 Θεσπιέων.

 

Στην αρχή της ομιλίας του ο συναγωνιστής παρουσίασε τα δεδομένα των αντιμαχόμενων στρατών, την σύνθεση των Ελλήνων οπλιτών από τις τριάντα ελληνικές πόλεις, στα διαφορετικά έθνη που πολεμούσαν για τους Πέρσες από την Ασία και την Αφρική, καθώς και στο μέγεθος του κάθε στρατεύματος. Έκανε επίσης μια αναφορά στο μέγεθος της περσικής αυτοκρατορίας, πράγμα που όπως επισήμανε είχε αντίκτυπο και στην άποψη των Περσών για τον εαυτό τους και βεβαίως στην αλαζονεία του αυτοκράτορα Ξέρξη, ο οποίος όταν προσπάθησε να περάσει με τον στρατό του τον Ελλήσποντο, επειδή υπήρχε θαλασσοταραχή, έβαλε τους στρατιώτες του να κεντρίσουν και να μαστιγώσουν την θάλασσα.

 

Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής Καψαλίδης, αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη γεωγραφία της περιοχής των Θερμοπυλών εκείνη την εποχή, κατά την διήγηση των μαχών των δύο πρώτων ημερών. Στην διήγηση των γεγονότων της τρίτης ημέρας, μετά την προδοσία του Εφιάλτη και την αποχώρηση των ελληνικών στρατευμάτων πλην των Σπαρτιατών και των Θεσπιέων, έγινε αναφορά και σε κάποιες από τις κινήσεις και τις τακτικές των Σπαρτιατών, που μόνο αυτοί μπορούσαν να εκτελέσουν αποτελεσματικά. Την τρίτη ημέρα επίσης, νωρίς το πρωί σκοτώθηκε από βέλη ο βασιλιάς Λεωνίδας, του οποίου το σώμα παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές τους οι Πέρσες δεν μπόρεσαν να πάρουν. Σε αυτό το σημείο ανέφερε ο συναγωνιστής, πως ο Λεωνίδας δεν ήταν νέος όπως τον δείχνουν στις ταινίες, αλλά 60 ετών.

 

Ολοκληρώνοντας την εξιστόρηση των γεγονότων, ο συναγωνιστής Καψαλίδης, αναφέρθηκε στο τέλος της μάχης, όπου όλοι οι υπερασπιστές του στενού είχαν πέσει από τα βέλη των Περσών. Με το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική δράση στο Χρυσοχώρι Καβάλας

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία ενημερωτική δράση κλιμακίου της Τ. Ο. Καβάλας, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, κατά την οποία φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος ενημερώθηκαν από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, για το πρόγραμμα, τις θέσεις και την πολιτική επικαιρότητα από την σκοπιά της Χρυσής Αυγής.

 

Στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών δράσεων που διενεργεί η Τ. Ο. Καβάλας με σκοπό την διάδοση του προγράμματος και των θέσεων του Κινήματος, κλιμάκιο της Τοπικής μας επισκέφτηκε το χωριό Χρυσοχώρι, προκειμένου να ενημερώσει όλους εκείνους τους φίλους της Χρυσής Αυγής που αδυνατούν να παραβρεθούν στα γραφεία μας λόγω των αγροτικών τους εργασιών.

 

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε αναφερόμενος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, κατά τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει μόνο τους μεγάλους δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσ/νίκη και Πειραιά) και ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι ένας λογιστικός έλεγχος, με σκοπό να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Επίσης, ανέφερε πως δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο που να προέρχεται από άλλο κόμμα.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διόγκωση του δημόσιου εξωτερικού χρέους και στην αντιμετώπισή του, καθώς και στο πρόγραμμα του Κινήματός μας.
Αμέσως μετά έκανε μια αναφορά στις επερχόμενες ενημερωτικές δράσεις, στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Τοπικής μας στον νομό, όπως επίσης και στην ημερομηνία διεξαγωγής των εγκαινίων των γραφείων μας.

 

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στην ραγδαία άνοδο του Κινήματος και στην πολεμική του συστήματος εναντίον μας, καθώς και στην αναμενόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ως μοναδικό αντίβαρο στην προελαύνουσα Χρυσή Αυγή.

 

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-neas-uorkhs-grebenwn-hrakleiou-chiou-kabalas#.UjKztsbIbSI#ixzz2ekit8BSQ

Exit mobile version