Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα μυστικά όπλα μαζικής καταστροφής του Ισραήλ

Έγγραφο της CIA που ήρθε πολύ πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ έχουν απτές αποδείξεις ότι οι Ισραηλινοί διαθέτουν χημικά και βιολογικά όπλα από το 1980 τουλάχιστον. Ενώ ο Ομπάμα απειλεί να καταστρέψει την Συρία εξ αιτίας του αμφισβητούμενου χημικού οπλοστασίου της, ο Άσσαντ αρνείται την οποιαδήποτε χρήση χημικών και συμφωνεί με την πρόταση της ρωσικής κυβέρνησης να επιτρέψει τον έλεγχο του οπλοστασίου του από διεθνή επιτροπή, έγγραφο της CIA που δημοσιεύτηκε στον αμερικανικό τύπο (Foreign Policy Journal) αποδεικνύει ότι το Ισραήλ πέραν των πυρηνικών όπλων που είχε κατασκευάσει τις δεκαετίες 1960 και 1970, έχει στο οπλοστάσιό του και μεγάλα αποθέματα χημικών και βιολογικών όπλων.

Το έγγραφο της CIA που χρονολογείται από το 1983 υποστηρίζει ότι κατασκοπευτικός δορυφόρος των ΗΠΑ εντόπισε εγκαταστάσεις παραγωγής χημικών όπλων και εγκαταστάσεις αποθήκευσης αυτών στην περιοχή Dimona της ερήμου Negev. Επίσης το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει ότι οι αναλυτές της CIA πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλες εγκαταστάσεις στο Ισραήλ που παράγουν χημικά και βιολογικά όπλα. Σύμφωνα με την CIA οι Ισραηλινοί διαθέτουν παραλυτικά  αέρια νεύρων, αέρια μουστάρδας και αέρια ελέγχου ταραχών και εξεγέρσεων προσαρμοσμένα σε βλήματα όλμων, βλήματα πυροβόλων μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων και σε βόμβες αεροσκαφών.

Το έγγραφο αυτό ανακαλύφθηκε στην βιβλιοθήκη Ronald Reagan στην Καλιφόρνια στην αρχική του μορφή, που σημαίνει ότι δεν είχε παραποιηθεί και λογοκριθεί. Υπάρχουν όμως και άλλα στοιχεία που τεκμηριώνουν την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο οπλοστάσιο των Ισραηλινών. Ο ισραηλινός ιστορικός Avner Cohen στο βιβλίο του «Israel and the Bomb» που εκδόθηκε το 1988 αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Ben Gurion είχε διατάξει την παραγωγή χημικών όπλων μετά τον πόλεμο Ισραήλ-Αιγύπτου το 1956.

Ενώ λοιπόν το Ισραήλ κάνει σκληρή κριτική στην Συρία για το χημικό της οπλοστάσιο και ενθαρρύνει εντελώς ξεδιάντροπα τον Ομπάμα να επιτεθεί στην χώρα αυτή με όλα τα διαθέσιμα στρατιωτικά μέσα, το ίδιο διαθέτει μεγάλες ποσότητες όπλων μαζικής καταστροφής που μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν αισθανθεί ότι απειλείται. Αλλά αρνείται αυτό το δικαίωμα στους αντιπάλους του και τους απειλεί με ολοκαύτωμα!

Να υπενθυμίσουμε ότι η ισραηλινή Βουλή (Knesset) δεν έχει επικυρώσει την Συνθήκη Καταστροφής Χημικών Όπλων του ΟΗΕ και δεν έχει ποτέ επιτρέψει σε διεθνείς επιτροπές του ΟΗΕ τον έλεγχο των εγκαταστάσεών του παραγωγής χημικών και βιολογικών όπλων.

Η υποκρισία της «διεθνούς κοινότητας» δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό και όριο όταν πρόκειται να καλύψει τα δολοφονικά ανομήματα των Ισραηλινών και των Αμερικανοσιωνιστών. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει τα ψέματα των Αμερικανοσιωνιστών και τα αιμοσταγή σχέδιά τους που έχουν σκοπό να βλάψουν και να εξανδραποδίσουν την ανθρωπότητα.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-mustika-opla-mazikhs-katastrofhs-tou-israhl#.UjK12sbIbSI#ixzz2ekl8Vvl4

Exit mobile version