Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Περάματος, Κομοτηνής, Αθηνών, Ημαθίας

Το πρωί της Πέμπτης 12/9 η Τ.Ο. Περάματος πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση. Η φάλαγγα των συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία της τοπικής μας , διέσχισε ολόκληρη την λαϊκή αγορά της περιοχής, συνέχισε την πορεία της στο μεγαλύτερο τμήμα της λεωφόρου Ειρήνης και κατέληξε στο σημείο εκκίνησης. Με υποδειγματική πειθαρχία μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες, έντυπα και φυλλάδια με τις ιδεολογικές θέσεις και πολιτικές προτάσεις του κινήματος μας με την υποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά αποθεωτική. Την στιγμή που οι πάσης φύσεως εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου χρειάζονται ένστολους για να κυκλοφορήσουν και εισπράττουν την λαϊκή οργή και αποδοκιμασία σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους , τα μέλη και τα στελέχη μας αποθεώνονται με κάθε ευκαιρία από τον απλό λαό στις συγκεντρώσεις , τις πολιτικές δράσεις και τις κοινωφελείς δραστηριότητες μας. Είναι λοιπόν προφανής πλέον η αποδοχή και η διεισδυτικότητα μας στην κοινωνία από το σύνολο του απλού κόσμου που βλέπει την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία ελπίδα για την σωτηρία του έθνους και την ευημερία των συμπατριωτών μας. Εναντίον όλων όσων μας πολεμούν και έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας σε μαρασμό δηλώνουμε για πολλοστή φορά ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον λαό μέχρι την τελική νίκη !

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Αθηνών

Για όλους και για όλα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία μίλησε σε μία ομιλία – χείμαρρο ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Αθηνών του Κινήματος Ηλίας Παναγιώταρος, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε όχι μόνο στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στα σκάνδαλα που έχουν διαπράξει τα κόμματα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου από το 1974 και έπειτα. Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε εκτενώς στο ψέμα του δήθεν οικονομικού πλεονάσματος  της χώρας που μας προπαγανδίζει η κυβέρνηση Σαμαρά και τα αργυρώνητα ΜΜΕ, ενώ η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική αφού όλο και δυσκολεύει η καθημερινή επιβίωση του Έλληνα και της Ελληνίδας. Ο Συναγωνιστής υπογράμμισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πανέτοιμη για τις επερχόμενες εκλογικές μάχες, που όπως δείχνουν οι καταστάσεις θα είναι νικηφόρες για το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία με θέμα οι Θερμοπύλες στην σύγχρονη εποχή

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ. Ο. Κομοτηνής κάθε Τετάρτη προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 11-09-2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο με θέμα, οι Θερμοπύλες στην σύγχρονη εποχή.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της τοπικής Νίκος Τσουμαρέλης ευχαριστώντας τους συναγωνιστές για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στο Ιερό μνημείο των Θερμοπυλών. «Η χιλιομετρική απόσταση μεγάλη, η κούραση κατέβαλε μόνο το σώμα γιατί το πνεύμα των συναγωνιστών ήταν σε εγρήγορση και η υπερηφάνεια έφτασε για άλλη μια φορά στα ύψη για τους ένδοξους προγόνους μας. Αισθανθήκαμε σαν τους Θεσπιείς που οδεύαμε προς τις Θερμοπύλες να συναντήσουμε όχι τον Βασιλιά της Σπάρτης, αλλά τον δικό μας Αρχηγό να του δηλώσουμε την πίστη μας και να δώσουμε όρκο τιμής ότι θα πολεμήσουμε δίπλα του όποτε μας χρειαστεί η Πατρίδα». Με τα λόγια αυτά προλόγισε τον κύριο ομιλητή συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peramatos-komothnhs-athhnwn-hmathias#.UjV60MbIbSI#ixzz2ex7qQhrn

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος ξεκίνησε δυναμικά την ομιλία του λέγοντας ότι «Οι Θερμοπύλες ήταν, είναι και θα είναι αιώνιο παράδειγμα τιμής, δόξας, ανδρείας και αφοσίωσης». Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο απέναντι στα 2.000.000 Πέρσες στάθηκαν μόλις 7.100 Έλληνες στρατιώτες όπως και σήμερα λίγοι οι υπερασπιστές, λίγοι οι μάχιμοι, λίγοι οι αγωνιστές. Οι νέες Θερμοπύλες είναι αυτές που ζούμε σήμερα εμείς, είναι η Θράκη. Εδώ είναι οι στενές οι πύλες και αν το δούμε γεωγραφικά με σύγχρονους όρους, απέναντί μας βρίσκεται η μάστιγα της Ασίας, οι τούρκοι, που απειλούνε πλέον φανερά τη Θράκη. Ο εχθρός μας δεν είναι μόνος του, αυτός που τον υποκινεί είναι ο σύγχρονος Μαρδόνιος, ο εβραίος. Όπως τότε έπεισε τον Πέρση βασιλέα να κινηθεί εναντίον των Ελλήνων, έτσι και σήμερα οι σιωνιστές θέλουν να υποδουλώσουν την Πατρίδα μας. Δεν ζητούνε πλέον μόνο «γη και ύδωρ», αλλά ολόκληρη την ελληνική υπόστασή μας. Θέλουν να ξεχάσουμε τις ρίζες μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, την γλώσσα μας, την θρησκεία μας και οτιδήποτε μας συνδέει με τους προγόνους μας και την κληρονομιά μας. Για άλλη μια φορά βρήκαν τον Εφιάλτη στα πρόσωπα των πολιτικών της εκάστοτε κυβέρνησης που προδίδουν τους συμπατριώτες μας και την ίδια την πατρίδα μας για προσωπικά τους οφέλη. Καταλύουν κάθε νόμο δημιουργώντας διάφορα παραθυράκια, έτσι ώστε να μπορέσουν με νόμιμες διαδικασίες να διαλύσουν το Έθνος μας και να εξαγοράσουν τους πάντες. Δυστυχώς, γι’ αυτούς ξεχνούνε το πιο σημαντικό, ότι υπάρχουμε και εμείς, οι σύγχρονοι Θεσπιείς που υπακούμε μόνο σε έναν ανώτερο νόμο, στο νόμο της φυλής που βάζει πάνω από όλα τον σύντροφο, τον συμπολεμιστή και την Πατρίδα. Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, σηκώθηκαν όρθιοι και χάρισαν στον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο τον θερμότερό τους χειροκρότημα νοιώθοντας υπερήφανοι που είναι Έλληνες.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Κομοτηνής: Δράση διαμαρτυρίας για τον οδικό άξονα Κομοτηνής-Νυμφαίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peramatos-komothnhs-athhnwn-hmathias#.UjV60MbIbSI#ixzz2ex7vXo6s

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στοχευμένη εξόρμηση της Τ.Ο. Κομοτηνής την Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου 2013 με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών της πόλης μας για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων που οφείλει η κατασκευάστρια εταιρεία «ΙΟΝΙΟΣ ΑΤΕ» στους μόνιμους εργαζομένους της.

Με αφορμή τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν για τον οδικό άξονα Κομοτηνής-Νυμφαίας, ο οποίος καταλήγει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και αποτελεί κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, κλιμάκιο της Τ.Ο. Κομοτηνής κατά τις πρώτες πρωινές ώρες μοίρασε φεϊγβολάν σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε όσα προσβάσημα μέρη του κάθετου άξονα μπόρεσε να προσεγγίσει.
Παρόλο που ο κοινοβουλευτικός συναγωνιστής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος κατέθεσε στη βουλή ερώτηση, οι εργαζόμενοι της κατασκευαστικής εταιρείας «ΙΟΝΙΟΣ ΑΤΕ» παραμένουν απλήρωτοι. Τακτική πάγια από την συγκεκριμένη εταιρεία, χωρίς κανείς αρμόδιος να δώσει απάντηση και λύση επί του θέματος. Δυστυχώς, η πολιτεία αφήνει απροστάτευτους τους εργαζομένους. Οι τοπικοί άρχοντες και οι βουλευτές για να εξασφαλίσουν τα ψηφαλάκια και να εδραιώσουν τις καρέκλες τους, για άλλη μια φορά κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό, προσφέροντας δουλειά αλλά χωρίς λεφτά, αντίθετη τακτική με αυτή που ακολουθούν για τον εαυτό τους, δηλαδή παίρνουν λεφτά αλλά χωρίς δουλειά. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ελεεινούς πολιτικάντηδες που έκαναν ακόμη περισσότερες οικογένειες να μην έχουν τα προς το ζην και τους γονείς να ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους, μην έχοντας την δυνατότητα να τους παρέχουν τα απαραίτητα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Ημαθία: Μηχανοκίνητη πορεία και ενημερωτική δράση στην Επισκοπή Νάουσας

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Ημαθία πραγματοποίησε μηχανοκίνητη πορεία κατά μήκος της Εθνικής οδού Σκύδρας-Βεροίας. Τα οχήματα παραταγμένα στην σειρά διέσχισαν την Εθνική οδό και η Ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν κατά την αυτοκινητοπομπή στους δρόμους της τιμημένης Μακεδονίας μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική δράση στην Επισκοπή Ναούσης όπου μοιράστηκαν εφημερίδες του κινήματος καθώς και έντυπα για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Η μηχανοκίνητη πορεία συνεχίστηκε με τελικό προορισμό τα γραφεία του στεγασμένου πυρήνα δράσης Νάουσας. Κατά την λειτουργία του πυρήνα έγινε ομιλία από τον γραμματέα της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη για οργανωτικά και ιδεολογικά θέματα.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peramatos-komothnhs-athhnwn-hmathias#.UjV60MbIbSI#ixzz2ex7gS5eU

Exit mobile version