Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ψαλίδια και πάλι τραγουδάνε – Που θα κρυφτούνε οι δημοσκόποι μετά τις εκλογές;

Έχει καταστεί κουραστικό να προσπαθούμε να εικάσουμε κάθε φορά πόσες ποσοστιαίες μονάδες αφαιρούν οι δημοσκόποι, βάσει των μικροκομματικών και προπαγανδιστικών τους συμφερόντων. Έχουμε δει πραγματικά να κόβονται ακόμα και 10 ποσοστιαίες μονάδες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η νουδούλα, που βλέπει τους ψηφοφόρους της κατά χιλιάδες να αποστρέφονται την Συγγρού και να συντάσσονται με την πατριωτική δύναμη της Χρυσής Αυγής.

Η τελευταία των δημοσκοπήσεων, όμως, αυτή της εταιρίας (Σαμα)Rass για τον Τύπο της Κυριακής, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα, προκαλώντας γέλιο ακόμα και στους έμμισθούς του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το απροκάλυπτο χαλκείο, που ονομάστηκε δημοσκόπηση. Υπερέβαλλαν εαυτό και κατέστησαν πλήρως αναξιόπιστοι οι δημοσκόποι της Rass, οι οποίοι μάλλον «αγνοούν» το γεγονός ότι όλοι οι αναλυτές μιλούν για υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και αρνούνται πεισματικά, σαν μικρά παιδιά, να δώσουν έστω και 10% στην Χρυσή  Αυγή.

Έτσι καταγράφουν τα δεδομένα τους, που είτε πάρθηκαν εντός τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, είτε παραποιήθηκαν σε σημείο να γίνουν αγνώριστα και δίδουν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 24,6% (έναντι 24,8% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΣΥΡΙΖΑ: 23,8% (έναντι 23,7% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 8,3% (έναντι 8,1% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΑΝΕΛ: 4,8% (έναντι 4,1% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΠΑΣΟΚ: 4,7% (έναντι 4,0% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΚΚΕ: 4,5% (έναντι 4,7% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)
ΔΗΜΑΡ: 2,4% (έναντι 3,0% της προηγούμενης δημοσκοπήσεως)

Τα μοναδικά πραγματικά στοιχεία στην εν λόγω δημοσκόπηση είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής, αν και έχει ψαλιδιστεί και το ποσοστό της ανόδου και το πραγματικό ποσοστό, η πτώση της ΝΔ αν και έχει ψαλιδιστεί το ποσοστό της πτώσης και έχει «φουσκώσει» το ποσοστό και η το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται εκτός βουλής. Ενδεικτικό του πόσο χαλκευμένη είναι η εν λόγω δημοσκόπηση αλλά και οι υπόλοιπες των δημοσκοπήσεων, είναι ότι οι άλλες τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν αυτή την περίοδο δίνουν στην Χρυσή Αυγή 10,8%, 13% και 15%.

Τελικώς έχουμε 15%, 13%, 11% ή 8% κ. δημοσκόποι; Ή μάλλον για να κάνουμε μία πιο σημαντική ερώτηση, που θα κρυφτείτε μετά τις εκλογές; Εδώ είμαστε και εδώ είσαστε για να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη. Το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής αγγίζει και ξεπερνά το 20% και τα τρία κόμματα Σύριζα, ΝΔ και Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί στις επόμενες κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν. Εμείς το λέμε, εσείς να δούμε τι θα λέτε μετά τις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-psalidia-kai-pali-tragoudane-pou-tha-kruftoune-oi-dhmoskopoi-meta-tis-ek#.UjW-7MbIbSI#ixzz2eyDijUHh

Exit mobile version