Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με αφορμή την συνέντευξη του κ. Αλέξη Τσίπρα, και των όσων αυτός είπε στην ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ πλέον συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ θα κινηθεί σας αποστέλλω την επιστολή. Προσωπικά ως νέος επιστήμων της Ελλάδος μου δημιουργήθηκαν τεράστιες απορίες για το μέλλον αυτής της κοινωνίας στο ενδεχόμενο εκλογής του κ. Τσίπρα στο τιμόνι της χώρας. Δεν θα σταθώ στο φόντο και στο περιβάλλον όπου διεξήχθη η συνέντευξη (παντού δέσποζε ένα είδους ξεπλυμένο κόκκινο χρώμα) αλλά στην ουσία των λεγομένων του κατά τα άλλα αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Επιγραμματικά μπορούν να αναφερθούν τα εξής:

• Ο ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου για μια πιθανή εξαγορά της τράπεζας Πειραιώς από τους τοκογλύφους (ως ενιαίο φορέα μιας και αποτελεί μετά από τις συγχωνεύσεις την δήθεν ομπρέλα του χρηματοπιστωτικού συστήματος) και εν συνεχεία σε απευθείας κατασχέσεις απέφυγε να απαντήσει λέγοντας επακριβώς «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι τέτοιο, θα ήταν μια τραγική εξέλιξη».

• Έκανε λόγο για την πώληση της ίδιας της συχνότητας του 902 (σταθμού του ΚΚΕ) σε εξωχώρια εταιρεία, και διαμαρτυρήθηκε για την ηθικότητα του ζητήματος και για ποιο λόγο οι δημοσιογράφοι δεν ρωτούν τον ίδιο τον κύριο Κουτσούμπα.

• Είπε μεταξύ άλλων ότι αυτά που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την στιγμή δεν κινούνται πάνω στην αυστηρότητα κάποιας ιδεολογικής γραμμής αλλά είναι περισσότερο λογικά και ρεαλιστικά.

• Ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις που έβγαλαν τις ΗΠΑ από διάφορες κρίσεις κατά το παρελθόν δεν ήταν προοδευτικές δυνάμεις αλλά άκρως συντηρητικές.

• Και τέλος, ως νέος Ντ Αρτανιάν της δημοκρατίας στηλίτευσε το κλείσιμο της ΕΡΤ με τις όποιες συνοπτικές διαδικασίες (που είναι γνωστές λίγο ή πολύ σε όλους) αλλά και την ελλαστικοποίηση του ίδιου ακόμα του συντάγματος από τους ίδιους τους «συνταγματολόγους»…

Κρίνεται λοιπόν απαραίτητο, σε αυτό το άρθρο να σταθεί κάποιος αντιμέτωπος με αυτού του τύπου την λογική «Τσίπρα» και να αντιπαρατεθεί πάλι σε επίπεδο λογικής προκειμένου να ξεμπροστιαστεί στα μάτια του Ελληνικού λαού, ούτως ώστε ο τελευταίος να καταλάβει τι τον περιμένει και να σκεφτεί πολύ καλά που θα ρίξει την ψήφο του, όποτε αυτή του ζητηθεί.

• Γιατί κ. Τσίπρα αποφεύγετε την απάντηση σε μια τόσο δυσμενή εξέλιξη που μπορεί να έχει η Υπερτράπεζα Πειραιώς; Δεν είστε έτοιμος να προστατεύσετε τους πολίτες σας; Γυμνός ο Mr. Alexis μπροστά στην δύναμη των τοκογλύφων…

• Ανήθικη η πώληση του 902 (για την συχνότητα ουσιαστικά ενδιαφέρεται ο ελληνικός λαός και όχι για τα μηχανήματα) αλλά δεν είπατε ότι θα την πάρετε πίσω από τα χέρια του ιδιώτη, με την ίδια ευκολία που εξαγγείλατε ότι θα κλείσετε όσα ΜΜΕ χρωστούν εκατοντάδες εκατ. Ευρώ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά ο κ. Τσίπρας… Φαίνεται οι μπολσεβίκοι δεν ξεχνούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν και δίνουν ότι αντάλλαγμα μπορούν προκειμένου να παρασύρουν μαζί τους στην εξουσία του έτερους Καππαδόκες!

• Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ακόμα και αν είχαν ιδεολογία αυτή θα ήταν απολύτως μη εφαρμόσιμη και ουτοπική. Πόσο μάλλον συμφέρουσα για το ελληνικό έθνος και την αιωνία τούτη πατρίδα! Ουδέν σχόλιο, γιατί θα δει ο κόσμος πράγματα και θάματα σε περίπτωση που κυβερνήσει ο Mr. Burberry…

• Με την παραδοχή της συντηρητικής νεοφιλελεύθερης αποτελεσματικότητας σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες όπως αυτή των ΗΠΑ διαφαίνονται ξεκάθαρα δύο μείζονα ζητήματα:

1.Πως ονειρεύονται τούτη την πατρίδα, και τι εθνολογική σύσταση θα έχει μετά από μια διακυβέρνηση των μπολσεβίκων,

2.Αλλά και με ποιον ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει. Με ποιον κ. Τσίπρα; Κατά την άποψη του υποφαινομένου αυτή ήταν και η επίσημη πρόσκληση συνεργασίας με την αντιμνημονιακή δεξιά προεκλογικά και μνημονιακή μετεκλογικά. Είναι η καθιερωμένη, σήμα κατατεθέν κυβίστηση του κ. Τσίπρα!

• Τέλος, όχι λιγότερης σημασίας πρέπει να τονιστεί ότι ο υπέρμαχος της δημοκρατίας και πολυφωνίας  κ. Τσίπρας, θίγεται για το κλείσιμο της μπολσεβικοκρατούμενης ΕΡΤ (η οποία για εθνικούς λόγους θα έπρεπε να είναι ανοικτή και ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες φάσεις που φλέγεται η Μεσόγειος – Ουδείς λόγος γι αυτό βέβαια..) αλλά ΔΕΝ θίγεται που ένα νόμιμο και εκλεγμένο κόμμα από μισό εκατομμύριο κόσμου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ από το σύστημα εξουσίας που ακούει στο όνομα ΜΜΕ. Και θέλει να λέγεται αντισυστημικός.

Αγρυπνείτε. Έσεται  Ήμαρ.-

Χ.Κ.

ΟΜΙΛΙΑ: Η αληθινή ιστορία του Μελιγαλά και οι εθνοπροδότες του σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμαρχος αυτός πρέπει σήμερα κιόλας να παραιτηθεί. Η προσβολή εναντίον των νεκρών του Μελιγαλά είναι αβάσταχτη για να συνεχίσει την θητεία του αυτός ο κρυφομπολσεβίκος. Ακούς εκεί δύο παρατάξεις ταλαιπωρήσαν την Ελλάδα. Τι λες ρε αλήτη; Ίσα βάρκα και ίσα νερά οι κατσαπλιάδες, παιδεραστές του ΚΚΕ με τους Ήρωες που δώσαν την ζωή τους για να μην γίνουμε Αλβανία; Παραίτηση σήμερα κιόλας!

Δ. Σ.

Σύγκλιση Τσίπρα-Μπόμπολα στην Θεσσαλονίκη – Αναμείνατε διθυράμβους για Σύριζα από το Mega

Θα έχουμε όλοι πιστεύω μάθει για τη δήλωση του Νίμιτς, που υποστήριξε πως στην ονομασία των Σκοπίων θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η λέξη “Μακεδονία”, επειδή ένα πολύ μικρό μέρος της περιοχής της Μακεδονίας βρίσκεται μέσα στα σύνορα της γείτονος, και μάλιστα ελάχιστα μακριά από τα σύνορα της Ελλάδας. Πρέπει να είναι τρελός ο άνθρωπος! Πραγματικά. Δηλαδή γι’αυτόν το λόγο, όλη η χώρα πρέπει να ονομαστεί Μακεδονία, όλος ο λαός Μακεδόνες και η γλώσσα μακεδονική; Ακόμα και τα μακεδονικά ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί, υπάρχουν μόνο στο νότιο τμήμα της χώρας και μάλιστα είναι ελληνικά, έχουν την ελληνική γλώσσα, απεικονίζουν Έλληνες θεούς! Τι σχέση έχει το υπόλοιπο 90 τοις εκατό των Σκοπίων με το μακεδονικό πολιτισμό; Τίποτα! Με το ίδιο σκεπτικό η Βουλγαρία θα έπρεπε να ονομασθεί “Βόρεια” ή “Άνω Δημοκρατία της Θράκης”! Κι αν υπερβάλλουμε περισσότερο, η Αυστρία “Νοτιογερμανία”, η Ελβετία “Ανατολική Γαλλία” και η Ιρλανδία “Δυτική Αγγλία”, εάν οι χώρες αυτές είχαν κρίση ταυτότητας. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες. Θα δώσουμε δηλαδή το δικαίωμα σε Σλάβους, Αλβανούς και Ρομά να αποκαλούνται Μακεδόνες και να θεωρούν τη μακεδονική ιστορία, το μακεδονικό πολιτισμό και τα ιστορικά πρόσωπα (Μ. Αλέξανδρος, Φίλιππος κτλ) ως δικά τους; Αυτό θα ήταν ιστορικό έγκλημα και έγκλημα της ιστορίας. Ελπίζουμε σε αντίσταση και αντίδραση της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που τέτοιες θεωρείες γίνουν πράξη. Γιατί απ’ό,τι βλέπω πάνω-κάτω, μόνο εσείς εκεί μέσα δεν συμφωνείτε με όλα αυτά. Ας γίνουμε υπεύθυνη χώρα για μια φορά! Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Αυτό που γράψατε πριν λίγες μέρες στην ιστοσελίδα σας, πως η επίσημη ονομασία της Ουρουγουάης είναι “Ανατολική δημοκρατία της Ουρουγουάης” και πως κανείς δεν τη ξέρει έτσι, είναι αλήθεια! Ούτε εγώ το γνώριζα, και πρώτη φορά το έμαθα από ‘σας. Κάπως έτσι ίσως να καταλήξει και η περίπτωση με τα Σκόπια, αν δεν κάνουμε τίποτα.

Ν.Μ.

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες στην τελετή μνήμης στο Μελιγαλά – Πρώτες εικόνες

Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο, Καλημέρα, Αγανάκτησα, όπως όλοι μας, με τη διάρρηξη των γραφείων Περάματος. Θα μπορούσαν να έχουν ειδοποιήσει πρώτα τους υπεύθυνους των γραφείων, ώστε να είναι παρόντες, και παρουσία τους να ανοιχθούν τα γραφεία για να μην προκληθούν καταστροφές. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να προβάλει αντίσταση, όταν θα υπήρχε και παρουσία εισαγγελέως. Έτσι κι αλλιώς δεν θα εύρισκαν κάτι, όπως, πράγματι, δεν βρήκαν. Αυτό, όμως, που έγινε, δηλαδή η διάρρηξη, μας πάει αλλού. Ήθελα να ήξερα, γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα το ίδιο στα στέκια των αναρχικών, των αριστεριστών, των αυτόνομων και των υπολοίπων κακοποιών στοιχείων, που έχουν κατακάψει την Αθήνα πολλάκις και μένουν – υψηλή εντολή – ασύλληπτοι. Δεν θα έπρεπε η Αστυνομία να δείξει τον ίδιο ζήλο παντού; Ρητορική η ερώτηση.

Ι.Σ.

Ιατρός ΩΡΛ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-16-septembriou-2013#.UjY2X8bIbSI#ixzz2f0JIc77B

Exit mobile version