Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Νίκαιας, Κατερίνης, Λέσβου

Την Πέμπτη 12/09 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ομιλία του συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου. Τα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας γέμισαν ασφυκτικά προκειμένου τα μέλη και οι υποστηρικτές να παρακολουθήσουν το σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας από τον καλεσμένο μας. Η υποδοχή από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, ήταν θερμή και έπειτα από ένα σύντομο πρόλογο έδωσε τον λόγο στον Ηλία Παναγιώταρο.

Αρχικά, ο συναγωνιστής μίλησε για τις εκδηλώσεις-τελετές μνήμης που συμμετέχει το κίνημά μας με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στο Βίτσι όπου η κα Αντωνίου έφυγε τρέχοντας από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρωτογενές πλεόνασμα που η συγκυβέρνηση ισχυρίζεται ότι έχει η χώρα μας έπειτα από τον «αγώνα» της διακυβέρνησης του, τονίζοντας ότι μας παραμυθιάζουν κανονικότατα αφού τον ισχυρισμό αυτό διαψεύδει όχι μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και η τρόικα. Φυσικά, από το σχολιασμό του ομιλητή δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η «φοβερή και τρομερή» κα Ρεπούση. Οι δηλώσεις και οι προκλήσεις της είναι αυτές που την έκαναν γνωστή (και απορροφήθηκε από την αριστερή λαίλαπα) καθώς δεν διαθέτει καμία άλλη αξιόλογη ιδιότητα που θα μπορούσε να την κάνει να επιπλεύσει και να την γνωρίσει ο ελληνικός λαός.

Η ομιλία έληξε, όπως πάντα, με τον Εθνικό μας  Ύμνο και με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Ομιλία για τον Μελιγαλά στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Πολιτική ομιλία τιμής και μνήμης από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού  την περασμένη Πέμπτη 12/9 για την σφαγή στον Μελιγαλά . Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της τονίζοντας ότι την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς από την εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Μελιγαλά καθώς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους, που δολοφονήθηκαν από τις ορδές του αιμοσταγούς παρανοϊκού δολοφόνου Βελουχιώτη και υπό την επίβλεψη του «Δημοκράτη» Μπελογιάννη ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός για  αυτήν την μαζική δολοφονία. Στην συνέχεια και αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της σφαγής τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να  αναδείξει τα εγκλήματα των  κομμουνιστών κατά της πατρίδας τόνισε χαρακτηρίστηκα: Τέτοιες θηριωδίες δεν κρύβονται, και δεν δικαιολογούνται κιόλας… Όποιος θέλει να διαμορφώσει άποψη δεν έχει παρά να ψάξει, όχι να καταπιεί αμάσητα τα ψεύδη της Αριστεράς…

Στηλίτευσε την στάση όλων των πολιτικών, από τον ψευτοεθνάρχη Κ. Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη για την στάση της πολιτείας όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε θύτες και θύματα, που ουσιαστικά τους εξομοίωσαν.  Όταν εν έτει 2013 οι κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί όπου βρεθούν και όπου σταθούν φωνάζουν συνθήματα τύπου: «ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» & «ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» μας δείχνουν πως είναι πάντα ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ,  πάντα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, πάντα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ… Πράξη μίσους τόνισε δεν είναι η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , αλλά η προκλητική ενέργεια της “REAL NEWS”, του Χατζηνικολάου,  που ανήμερα μιας τέτοιας μέρας δίνει δώρο σε όλους τους αναγνώστες της ένα βιβλίο-ύμνο για τον Βελουχιώτη: «Άρης – Ο αρχηγός των ατάκτων».

Για δεκαετίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρίσταται στον Μελιγαλά στο μνημόσυνο για τα θύματα. Τώρα όμως υπάρχουν στην Βουλή οι Έλληνες Εθνικιστές και αυτά τα μνημόσυνα θα πάρουν ξανά τη θέση που τους αξίζει, όπως παλιά. Θα καθιερωθούν σαν εκδηλώσεις μνήμης και όχι  σαν «γιορτές μίσους». Ο Ελληνισμός ξυπνάει σιγά σιγά από τον λήθαργο. Θέλουν να μας επιβάλλουν τη λήθη.  ΟΜΩΣ Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Κατερίνη: Ομιλία περιφερειάρχη και οργανωτική σύσκεψη Ν.Ε.

Την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης.

Ο Συναγωνιστής ξεκαθάρισε με σαφήνεια το ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα του κινήματός μας, στηριζόμενος στα λεγόμενα του μεγάλου Έλληνα Ίωνα Δραγούμη, τονίζοντας πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή αγωνίζεται υπέρ του Έθνους με την έννοια του Γένους, καθώς και υπέρ της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, απαλλαγμένης από το διεθνιστικό και εθνοκτόνο δηλητήριο μαρξιστικής κοπής. Ανέλυσε συνοπτικά τις θέσεις του κινήματός μας στα κοινωνικά θέματα, τονίζοντας πως στο Λαϊκό Εθνικό Κράτος οι Εργάτες, οι Αγρότες και οι πολύτεκνες Μητέρες θα απολαμβάνουν τον δέοντα σεβασμό, ως στυλοβάτες του Έθνους.

Αναφέρθηκε επίσης στα τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα στη Συρία, όπου οι αμερικανοσιωνιστές φαίνεται προς το παρόν να μην διστάζουν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου σε παγκόσμια κλίμακα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του σιωνιστικού κράτους-τρομοκράτης του Ισραήλ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθησε οργανωτική σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, όπου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμός πολιτικών δράσεων και παρεμβάσεων σε τοπικό επίπεδο.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Δράση της Τ.Ο. Λέσβου

Την περασμένη εβδομάδα, πολυπληθές κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Λέσβου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά Θέρμη και Πάμφιλα, εγκαινιάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κατά τη διάρκεια της ωριαίας και πλέον παρέμβασης μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τις θέσεις του Κινήματος γύρω από φλέγοντα ζητήματα, συζητήθηκαν με τους κατοίκους της περιοχής θέματα που αφορούν την τρέχουσα τοπική οικονομική και πολιτική επικαιρότητα, ενώ ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε το φυλλάδιο της Τοπικής σχετικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής Λέσβου εις ότι αφορά τη δημιουργία κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην περιοχή της Μόριας. Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση «ανθρωπισμού» του Υπουργείου ΠΡΟΠΟ προς τη μοναδική πληθυσμιακή ομάδα στην οποία απευθύνεται, τους λαθρομετανάστες, κίνηση φυσικά η οποία ουδέποτε έλαβε τη συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που θα αναγκάζονται πλέον να ζουν υπό καθεστώς τρόμου. Το θέμα έλαβε διαστάσεις μόνο κατόπιν της δράσης από τη Χρυσή Αυγή, αφού όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί σχηματισμοί τάσσονται δια της σιωπής τους δίπλα στους λαθρομετανάστες, κατατάσσοντας τα δικαιώματα τους πάνω από αυτά των Ελλήνων. Μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο του φυλλαδίου εδώ.

Λέσβος: 6906512112
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-nikaias-katerinhs-les#.Ujbsq8bIbSI#ixzz2f3ScGoxJ

Exit mobile version