Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα προς Ρεπούση… Υποχρεωτικά τα Αρχαία Ελληνικά στο δημοτικό …αλλά στην Βρετανία ! Στην Ελλάδα ούτε στο Πανεπιστήμιο …Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014. Η υποχρεωτική διδασκαλία των ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μία από τις επτά μεταρρυθμίσεις που εισηγείται η βρετανική κυβέρνηση. Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες. Ανάμεσα στις προτεινόμενες ξένες γλώσσες είναι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά. Τραγούδια και ποιήματα θα χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία που θα φέρουν σε επαφή τους μαθητές με τη γλώσσα, δια μέσου της αποστήθιση. Η εισαγωγή της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών στο δημοτικό φαίνεται να τυχαίνει ευρείας συναίνεσης. Ο σκιώδης υπουργός Παιδείας Στίβεν Τουίγκ δήλωσε στο BBC, ότι η κυβέρνηση έχει «απόλυτο δίκιο» να κάνει υποχρεωτική τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών από την ηλικία των επτά ετών. Πρότεινε μάλιστα να ξεκινάει σε ακόμη μικρότερες ηλικίες. «Τα παιδιά θα αγαπήσουν τις γλώσσες εάν τους δοθεί η ευκαιρία να τις μάθουν από μικρή ηλικία. Η κυβέρνηση προτείνει τα επτά χρόνια. Θα ενθάρρυναν τα σχολεία να αρχίσουν τη διδασκαλία από ακόμη μικρότερες ηλικίες» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη Βρετανία σήμερα, οι ξένες γλώσσες είναι προαιρετικό μάθημα στο γυμνάσιο. Όπως διαπιστώθηκε, όμως, το ενδιαφέρον των μαθητών μειωνόταν χρόνο με τον χρόνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2010 μόλις το 43% των 14χρονων μαθητών ζήτησε να διδαχθεί κάποια ξένη γλώσσα όταν το ποσοστό αυτό ήταν 75% το 2002.

Α.Β.

Ιδού ποιοι «συγγενείς θυμάτων» αποχώρησαν από την Πηγάδα – Η περίπτωση του Χ. Μπένου

Αγαπητοί Συναγωνιστές, Συγχαρητήρια για την δυναμική και μαζική παρουσία στην εκδήλωση για την Πηγάδα του Μελιγαλά. Τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής ανέφεραν ΨΕΥΔΩΣ ότι δήθεν αποχώρησαν οι συγγενείς των θυμάτων, διαμαρτυρόμενοι για τον “προπηλακισμό” του δημάρχου από τους Εθνικιστές. Επειδή ήμουν παρών στην εκδήλωση , θέλω να πω ότι όλα αυτά είναι ΨΕΜΜΑΤΑ. Όλος ο κόσμος χειροκρότησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ τον ελαφροδεξιούλη δήμαρχο. Οι μόνοι που αποχώρησαν ήταν 2-3 θλιβερά κομματόσκυλα της ΝΔ, τους οποίους ΨΕΥΔΩΣ τα τσοντοκάναλα παρουσίασαν ως “συγγενείς των θυμάτων”. Οι συγγενείς των θυμάτων και ΑΠΑΝΤΕΣ οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την ομιλία του Συναγωνιστή Κασιδιάρη. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ερωτήματα για την ανακήρυξη της νήσου Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο και την ΑΟΖ

Να εφαρμοστεί η ποινική νομοθεσία! Αυτό ζητάμε και εμείς κύριοι της συγκυβέρνησης που απολύεται οικογενειάρχη με χρωστούμενα δεδουλευμένα 7 μηνών με αποζημίωση τρείς φορές κατώτερη του νομίμου και με αφορμή την Εθνικιστική του ιδεολογία και επειδή ο Γενικός Διευθυντής (υπόδικος με απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα για σωρεία κακουργημάτων και με μισθό μηνιαίως 7.000 ευρώ) αφού απείλησε τον εργαζόμενο ένεκα της εφημερίδας (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) που είχε κλειστή στο γραφείο του, χωρίς καμία αφορμή και αναίτια όπως ομολόγησε στην αστυνομία είπε «δεν του αρέσει η φάτσα του, Διευθυντής είναι ό,τι θέλει κάνει»! Που είναι ο κύριος υπόδικος τώρα κύριε υβριστή του Εθνικιστικού Κινήματος; Ξεπουλάει σε off shore εταιρείες την αμύθητη περιουσία του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη, από Ευεργετήματα συνεργεία της Προέδρου του ΔΣ και μελών που είναι ακόμη και πρώην Αεροπαγίτες! Σας τους χαρίζουμε να τους παραδώσετε στην ποινική νομοθεσία! Γιατί ακόμη δεν το έχετε κάνει;  Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί! Σύντομα όλοι εσείς που κατακλέψατε την πατρίδα θα είστε παρέα με τον Τσοχατζόπουλο!

Κ.Λ.

Σεπτέμβριος 2013: Στις Θερμοπύλες – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Κύριε Χρήστο Μπένο Σαν συγγενής θύματος στον Μελιγαλά θα σας ενημερώσω ότι μετά την σημερινή ομιλία σας για το ΚΚΕ στον τόπο μαρτυρίου των σφαγιασθέντων Ελλήνων υπό τα όπλα του εν Ελλάδι ερυθρού στρατού ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.

Β.Α.

Εγγονή δολοφονηθέντα εν
Μελιγαλά.

Αδημονεί ο Τσίπρας για την νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου με τη ΝΔ

Τι περιμένετε Έλληνες; Ο κόσμος γύρω μας, αν δεν καταρρέει, σίγουρα βογκάει από δυστυχία. Όχι μόνο στη χώρα μας. Στη Μέση Ανατολή οι πόλεμοι συνεχίζονται εδώ και πενήντα χρόνια. Στον Αραβικό κόσμο το ίδιο. Στην Ανατολή όπου δεν έχει πόλεμο, έχει ασφυκτική κομμουνιστική δικτατορία. Οι Δυτικές κοινωνίες επίσης, δεν απολαμβάνουν κοινωνική ηρεμία. Η αχόρταγη καταναλωτική αρρώστια, η συντονισμένη και χρηματοδοτούμενη λαθρομετανάστευση, η εξαγωγή πολέμων, η συνεχής υποβάθμιση της παιδείας και του πολιτισμού, δημιούργησαν ένα συντριπτικό αδιέξοδο, με αποτέλεσμα δυστυχία, αποσύνθεση και ταραχές. Όλα αυτά, έφτασαν πλέον και στη γειτονιά μας, στη πόρτα μας. Η Πατρίδα βάλλεται σε όλα τα επίπεδα. Γείτονες χώρες, απροκάλυπτα ζητάνε τη Γή και την Ιστορία μας. Η Αλβανία ζητάει την Ήπειρο και τα θαλάσσια σύνορα. Τα Σκόπια ζητάνε τη Μακεδονία, η Τουρκία ζητάει τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου κι έχει ήδη πάρει τη Βόρειο Κύπρο. Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, ζητάνε τη Πίστη μας και πουλάνε ότι λαθραίο μπορείς να φανταστείς στους δρόμους μας. Οι υπερασπιστές μας, δηλαδή η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, στη καλύτερη περίπτωση αποτυγχάνουν οικτρά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι πολιτικοί είναι έρμαια συμφερόντων, κερδίζουν σε ένα μήνα όσα ο εργαζόμενος σε ένα χρόνο και ζουν στο γυαλί της τηλεόρασης αποκομμένοι από το λαό και τα πραγματικά προβλήματα. Η στρατιωτική ηγεσία δεν είναι τίποτε περισσότερο από διορισμένοι κομματικοί υπάλληλοι. Η διαφθορά και η σήψη έχει φθάσει σε απίστευτα ύψη. Καθημερινά συντελούνται σκάνδαλα δισεκατομμυρίων από τις ίδιες συμμορίες που δεν σταματούν σε τίποτε. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι απλά οικονομικό. Κάθε μέρα βλέπουμε συνταγματικές εκτροπές και παρανομίες από την ίδια την πολιτική ηγεσία. Ψηφίζονται μνημόνια που παραχωρούν ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ την περιουσία και την Εθνική κυριαρχία της
Πατρίδας, με μειοψηφίες που δεν επιτρέπει το Σύνταγμα. Επιβάλλονται απαγορεύσεις συναθροίσεων ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κανονίζονται εκλογικοί νόμοι, κατά πως βολεύει αυτούς που τρέμουν τη μέρα που θα βρεθούν εκτός εξουσίας. Το Σύνταγμα βεβαίως το απαγορεύει κι αυτό αλλά τίποτε δεν σταματά αυτούς που σαν μαφία έχουν κάτσει στο σβέρκο των Ελλήνων. Το πολιτικό σύστημα, που για δεκαετίες μας παρουσίαζε σαν υπέρτατο αγαθό τις εκλογές, τώρα σύσσωμο σε μια χορωδία θράσους, αποκηρύττει τις εκλογές σαν μεγάλο κακό! Η εκλογική διαδικασία έχει γίνει η φρίκη του πολιτικού συστήματος. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί του “Δημοκρατικού Τόξου” μέσα ή έξω από τη Βουλή φωνάζουν : “προς Θεού όχι εκλογές, η χώρα δεν αντέχει”. Είναι τυχαίο ότι, τα πολιτικά στελέχη όλων αυτών των Δημοκρατικών κομμάτων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα αν όχι σε παρανομίες σίγουρα σε ανήθικες πράξεις και κατάχρηση εξουσίας;; Απέναντι σε αυτή την εικόνα βρίσκεται μονή η Χρυσή Αυγή. Εκτός αλλά και εντός Βουλής, τους καταγγέλλει, τους εκθέτει, τους λέει με το όνομά τους : Κλέφτες, Προδότες, Ανίκανους. Και ως δια μαγείας, αυτό το κράτος που δεν μπορεί να συντονιστεί για να πατάξει την εγκληματικότητα, τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και την ασυδοσία, συντονίζεται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κανάλια, Αστυνομία, Δικαστικές αρχές, Επιτροπές, ακόμα και φιλανθρωπικοί οργανισμοί, συντονίζονται απέναντι στον κοινό εχθρό. Ε λοιπόν δεν σας λέει τίποτε αυτό; Δεν σας δείχνει την ανησυχία του Κλέφτη απέναντι στην επερχόμενη τιμωρία του; Απευθύνομαι σε εσάς που κάθεστε όπως λέμε, στο καναπέ σας και κοιτάτε με μια διάθεση σνομπισμού και μια ένοχη παθητικότητα τη καθημερινότητα. Τι περιμένετε; Σας έχει υπογράψει ο Θεός κανένα χαρτί που λέει ότι όλα αυτά δεν θα σας αγγίξουν προσωπικά; Έχετε καμιά διαβεβαίωση ότι η επόμενη αυτοκτονία δεν θα είναι από τον κύκλο σας; Πιστεύετε ότι ο προσκυνημένος ηγέτης σας, δεν θα στραγγίξει το μέλλον των δικών σας παιδιών; Ότι το αδίστακτο κτήνος που έχει καταλάβει τις γειτονιές μας δεν θα γρονθοκοπήσει αύριο τη γυναίκα σας, τη κόρη σας, ή εσάς τον ίδιο; Δεν έχετε μέσα σας ίχνος Εθνικής Υπερηφάνειας και συνεπώς δεν σας προσβάλλει ο κάθε Φράγκος τοκογλυφταράς που μιλάει απαξιωτικά για τον λαό που τροφοδότησε πολιτισμό και μόρφωση σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; Τόσο εύκολα θα δώσετε Γη και Ύδωρ; Δε θα αντιδράσετε καθόλου; Θα περιμένετε να σας σώσει ο Βενιζέλος, ο Κουτσούμπας, ο Σαμαράς κι ο Κουβέλης ή ο Τσίπρας; Δεν σας έμεινε καθόλου πολιτικό ένστικτο μετά από τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου; Δεν σας μυρίζουν όλοι αυτοί; Δεν σας μυρίζουν σήψη, φόβο, ψέμα; Μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο, υπήρχαν δικαιολογίες. Υπήρχαν κάποια αληθοφανή
ψέματα που ίσως σας μπέρδευαν. Αλλά από εδώ και μπρός δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Όποιος δεν αντιδρά είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Αν με ρωτήσετε λοιπόν, “και τι να κάνουμε;” σας απαντώ : απλά περάστε το δρόμο κι ελάτε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Μαζί μας Εναντίον όλων. Αλλά όχι μόνοι. Θα έχουμε ο ένας το δίκιο του άλλου. Ο ένας τη ψυχή του άλλου και θα φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα του Πολιτισμού και της Αρμονίας πάνω στα ερείπια του ψευτορωμαίικου του ραγιά και του ωχαδερφισμού.
Εναντίον Όλων

Μ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-17-septembriou-2013#.UjeF6sbIbSI#ixzz2f66WSvrE

Exit mobile version