Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το ξεπούλημα της Ελλάδος δεν έχει τελειωμό! Οι απολύσεις υπαλλήλων όλο και αυξάνονται σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της τρόικα. Συγκεκριμένα, 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να έχουν απολυθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2013. Αυτή είναι η Ελλάδα του μνημονίου, της εξαθλίωσης και της φτώχειας. Να παραιτηθούν όλοι οι πολιτικάντηδες άμεσα. Σε σας μόνο ελπίζουμε λεβέντες της Χρυσής Αυγής!

Γ.Κ.

Δράση κατά της Χρυσής Αυγής απαιτεί το ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Εθνικιστικό Κίνημα που κάθε χρόνο τιμά τους νεκρούς του Μελιγαλά. Έτσι και φέτος δώσαμε όλοι το τρανταχτό παρόν και ακούσαμε τις ομιλίες των Συναγωνιστών για τα εγκλήματα των κομμουνιστών. Όσο και αν ο δήμαρχος του Μελιγαλά προσπάθησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να πολιτικοποιήσει την τελετή, όλοι γνωρίζουμε ότι απέρριψε την πρόταση της Χρυσής Αυγής που πρότεινε να καλύψει τα έξοδα για τον καλλωπισμό και την αναστήλωση του Μεγάλου Σταυρού. Τα ψέμματα έχουν τελειώσει και δεν πείθουν πλέον κανέναν μας!

Κ.Χ.

Στον απόηχο της Τελετής Μνήμης του Μελιγαλά

Είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια. Είμαι 40 ετών και έχω δύο παιδιά. Η κυβέρνηση Παπανδρέου και Σαμαρά υποδούλωσαν τον Έλληνα πολίτη, ενώ οι επιταγές της τρόικα τον εξαθλιώνουν όλο και περισσότερο. Ακόμα και ο όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ που απασχολεί περίπου 7.700 εργαζομένους θα μεταφερθεί στο Βέλγιο. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι άνεργοι εργαζόμενοι κ. Σαμαρά; Αυτή είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης που μας υποσχεθήκατε;

Θ.Κ.

Ο Μάκης Βορίδης τα λέει… τσεκουράτα: Να γκρεμίσωμε ό,τι και όποιον μας σταματήσει!

Όποια εφημερίδα και αν ανοίξει κανείς, θα διαβάσει κατάπτυστες δηλώσεις και άρθρα κατά της Χρυσής Αυγής. Όλοι προσπαθούν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή γιατί ξέρουν πως είναι το μόνο Κίνημα που μιλάει στην καρδιά του Έλληνα και που προστατεύει την Χώρα μας. Γι’ αυτό το λόγο, η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι γι’ αυτούς ένα πραγματικό αγκάθι. Το μόνο που κάνουν είναι να καλύπτουν τα πραγματικά ποσοστά και να διασπείρουν ψευδείς φήμες για να πλήξουν το Κίνημα! Κανείς δεν τους πιστεύει… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Ζ.Ν.

Απαγορεύει τον Χριστιανισμό ο Ολάντ στα σχολεία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-18-septembriou-2013#.UjjZ5cbIbSI#ixzz2fBzfqQtv

Exit mobile version