Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το ξέραμε εδώ και έναν χρόνο, από την πρώτη στιγμή που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή ότι έρχεται προβοκάτσια. Εδώ και καιρό έψαχναν ένα θύμα και το ανακάλυψαν σήμερα στο πρόσωπο του άτυχου 34χρονου. Μα καλά γιατί κανένας από τα παπαγαλάκια δεν λέει ότι ο καυγάς έγινε για το ποδόσφαιρο; Δεν περιμένουμε βέβαια να το πουν. Τι σχέση μπορεί να έχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγικό συμβάν; Ποια πολιτική αντιδικία είχαν δράστης και θύμα; Όσα ψέμματα και να πείτε δεν μας πείθετε. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον Αγώνα δίπλα στην Χρυσή Αυγή μέχρι να αποτινάξουμε τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων. Προβοκάτσιες και απειλές δεν μας αγγίζουν!

Β. Χ.

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα! Να τα πληρώσει η συγκυβέρνηση και όσοι τα ψήφισαν και τα ψηφίζουν! Έχουν αμύθητες περιουσίες, δεν φορολογούνται και κατακλέβουν τον ελληνικό λαό βοηθώντας τις τράπεζες! Να τα πληρώσει ο Παπαδήμος, ο Τζέφρυ και όσοι από το 1981 από βοσκοί έγιναν μεγαλοεπιχειρηματίες και διέλυσαν το ελληνικό δημόσιο! Έχει κόσμο καλοβολεμένο. Ας δουλέψει και λίγο ο Στουρνάρας. Ας ψάξει τις off shore και αν δεν τα καταφέρνει, ας τα πληρώσει από την τσέπη του!

Ο Μπαρόζο “άδειασε” τον Σαμαρά – Έρχονται νέα μέτρα κατ΄ εντολήν της Τρόικα

Σας γράφω με αφορμή την σκόπιμη παραπληροφόρηση που κάνουν εναντίον του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, κάποια τσοντοκάναλα όπως εύστοχα στελέχη σας τα χαρακτηρίζουν. Συγκεκριμένα στο ΣΚΑΪ το δίδυμο Λυριτζής – Οικονόμου έπιασαν σήμερα το πρωί την πάρλα με αφορμή το περιστατικό με τον 34χρονο. Η συκοφαντία τους όμως ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ και θα πάρουν όλοι αυτοί (πολιτικό κατεστημένο, καθεστωτικά ΜΜΕ και μειράκια της εξουσίας όπως οι προαναφερόμενοι) το μήνυμα που τους αξίζει στις όποιες εκλογές θα γίνουν: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κώστας, Θεσσαλονίκη

Προσπαθούν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή – Σε εφαρμογή το άθλιο σχέδιο ξένων κέντρων εξουσίας

Συγχαρητήρια για την στάση σας μέσα στη βουλή σήμερα (17/9). Οι τουρκόφρονες πρέπει να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν χαρίζει κάστανα. Την επόμενη φορά ακόμη πιο δυναμικά. Γέμισε ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ η ελληνική ψυχή μας που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια εσκεμμένης λήθης και ιστορικών αναληθειών, ακούστηκε μέσα στη Βουλή η αλήθεια και καταγγέλθηκαν οι τουρκικές προκλήσεις των πρακτόρων της Άγκυρας, δήθεν μουσουλμάνων “Ελλήνων” βουλευτών! ΝΤΡΟΠΗ στον Πρόεδρο της βουλής Μαρκογιαννάκη που αντί να ακούσει τους βουλευτές μας, διέκοπτε και κάλυψε απόλυτα τους τούρκους βουλευτές της Θράκης μας! Αυτή είναι η κατάντια των Ελλήνων σήμερα συμπατριώτες, να φιμώνουν τις ελληνικές φωνές, να σβήνουν τα πρακτικά στο όνομα τίνος; Της καλής γειτονίας ή του ραγιαδισμού και των ελληνικών δεσμεύσεων έναντι των τούρκων;

Π. Τ.

Defencenet: Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες

Με αφορμή τη δολοφονία του τριαντατετράχονου στο Κερατσίνι και την αήθη επίθεση που δέχεται το Κίνημα από το πρωί στα “δημοκρατικά κανάλια” χωρίς ουσιαστικό αντίλογο, αφού οι “βαθύτατοι δημοκράτες” δεν δίνουν το λόγο σε “φασίστες δολοφόνους” θα ήθελα να θέσω την εξής αφελή ίσως ερώτηση: στις δολοφονίες που γίνονται καθημερινά στην Ελλάδα οι δολοφόνοι δεν ανήκουν σε κανένα πολιτικό κόμμα ιδεολογικά; Γιατί η αστυνομία δεν παίρνει εντολή να κάνει έφοδο και στα άλλα κόμματα στα οποία ανήκουν άτομα που διαπράττουν καθημερινά κακουργήματα; Γιατί τα “αμερόληπτα” κανάλια δεν τονίζουν την ιδεολογική ταυτότητα αυτών των ανθρώπων; Ό, τι και να κάνουν, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, ο κόσμος ξύπνησε και θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει!

Επιθέσεις του παρακράτους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Πάτρα και Χανιά – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-septembriou-2013#.UjqaesbIbSI#ixzz2fJlfAmzZ

Exit mobile version