Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κέρκυρας, Ανατολικής Αττικής, Βορείων Προαστίων

Στις 13-9-2013, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο.  Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο.  Μετά την προσφώνηση του Γραμματέα της Τοπικής, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος πήρε τον λόγο και αρχικά αναφέρθηκε στις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις που αφορούν τον σπαραγμό στην Συρία, την αναδίπλωση της Αμερικανικής  επιθετικής  εξωτερικής πολιτικής και στην ψοφοδεή στάση της Ελληνικής, εντός πολλών εισαγωγικών,  συγκυβέρνησης που έσπευσε να γίνει αμερικανικότερη των Αμερικανών, εκθέτοντας για άλλη μια φορά το δουλοπρεπές προσωπείο της. Κατόπιν , η ομιλία περιστράφηκε γύρω από την προδοτική στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με την θέση που πήρε στις μηχανορραφίες της σιωνιστικής αμερικανικής διπλωματίας και των σκοπιανών , όσον αφορά το όνομα της Μακεδονίας μας. Ο γεωγραφικός προσδιορισμός του ψευδοκράτους ,με την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία»  μέσα, αποτελεί μαχαιριά στην εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας, κάτι το οποίο ουδόλως φαίνεται να απασχολεί τον ευτραφή καρεκλοκένταυρο του ΠΑΣΟΚ. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος , προέτρεψε στην συνέχεια της ομιλίας του όλους τους συναγωνιστές να παρευρεθούν στην μέρα μνήμης των θυμάτων του Μελιγαλά και έκανε σύντομη ιστορική αναδρομή των θλιβερών γεγονότων του μαύρου Σεπτέμβρη του 1944. Κλείνοντας, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των συναγωνιστών .Η  βραδιά έκλεισε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της μικρασιατικής καταστροφής και των χιλιάδων Ελλήνων που έχασαν τις ζωές τους στην προκυμαία της Σμύρνης, το 1922, και με τον Εθνικό Ύμνο να δονεί τα γραφεία της τοπικής.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία για τον Μελιγαλά στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Δέος και οργή πλημμύρισαν τους φίλους και επισκέπτες των Γραφείων μας την Πέμπτη, 12/09/2013 από την ομιλία για τη σφαγή αθώων Ελλήνων πολιτών, κάθε ηλικίας, στον Μελιγαλά.

Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Αθηνών Γ. Γερμενής και ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος, ανέφεραν ανείπωτες ιστορικές λεπτομέρειες, οι οποίες αποτελούν μια Παγκόσμια Καταισχύνη, όταν οι κομμουνιστοσυμμορίτες εαμοβούλγαροι, με αρχηγό τον αρχισφαγέα Άρη Βελουχιώτη κατάσφαξαν 1500 ψυχές. Ανάμεσά τους και άνδρες των Ταγμάτων Ασφαλείας της Χωροφυλακής και του Στρατού, τα οποία συνεστήθησαν επίσημα από το κράτος, για να εμποδίσουν τις επιθέσεις και τις δολιοφθορές των κομμουνιστών κατά των Γερμανών, οι οποίες κατέληγαν σε βάρος του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού! Αυτά τα γεγονότα απέκρυψε κατά την μεταπολίτευση με εντολή του, ο ψευτοεθνάρχης Κ. Καραμανλής. Τονίστηκε επίσης ότι δεν εξόπλιζαν μόνο οι άγγλοι τους εαμοβούλγαρους, αλλά, στον Μελιγαλά, νίκησαν με ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ όπλα τους 800 Έλληνες των Ταγμάτων Ασφαλείας. Έτσι, νίκησαν την τρίτη μέρα της μάχης, τους Εθνικιστές. Ανάμεσα στους τραυματισμένους και ο άγνωστος ήρωας, Ταγματάρχης Διονύσιος Παπαδόπουλος. Νίκησαν χάρις στον γερμανικό οπλισμό, υπό τον Άρη Βελουχιώτη, ή Μπάμπη Κλάρα, ή Μιζέρια (όπως τον αποκαλούσαν οι πρώην σύντροφοί του στο ΚΚΕ, τον οποίο τον είχε αποκηρύξει επίσημα ως ΔΗΛΩΣΙΑ επί εποχής Μανιαδάκη). Ο ίδιος δίνει εντολή να οδηγηθούν όσοι κάτοικοι του Μελιγαλά είχαν γλιτώσει, δεμένοι ανά τριάδα, στην παρακείμενη Πηγάδα. Εκεί αφού τους έγδυσαν άρχισαν να τους σφάζουν επί τρεις μέρες και να τους ρίπτουν στο κενό, ενώ πολλοί από αυτούς ήταν ακόμα ζωντανοί. Αποτέλεσμα: 1.500 ψυχές να κείτονται στην Πηγάδα.

Οι Χρυσαυγίτες ξαναζωντανεύουν την Ιστορική Μνήμη, την αναγάγουν σε Εθνικό Μνημόσυνο και προσκλητήριο. Αυτό το δοχείο Εθνικού Αίματος, οι Έλληνες Εθνικιστές το τιμούν και θα το ανακηρύξουν σε Εθνική Εορτή όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Κλίμάκιο της Πράσινης Πτέρυγας της Τ.Ο. Αν. Αττικής βοήθησε στον τρύγο‏

Κλιμάκιο της «Πράσινης Πτέρυγας» της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής έδωσε το δυναμικό της παρόν και βοήθησε με διάθεση στον τρύγο, ο οποίος έλαβε χώρο στην περιοχή των Μεσογείων.

Οι Χρυσαυγίτες πιστοί στις παραδόσεις και αυτούσια κομμάτια του κληροδοτήματος της Φυλής μας, προσέφεραν προσωπική εργασία γνωρίζοντας πως η ενασχόληση με τη φύση είναι αριστοτεχνικά βαλμένη στη ζωή των Ελλήνων της υπαίθρου και στην ελληνική παράδοση, από αρχαιοτάτων χρόνων, δημιουργώντας αισθήματα και συναισθήματα που δίνουν νόημα και ουσία στη ζωή των γνήσιων Ελλήνων Εθνικιστών.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/9, στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, παρουσία πολλών υποστηρικτών του Κινήματος,  η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα: “Μελιγαλάς 1944 – Το χρονικό της σφαγής”

Πριν την συγκεκριμένη ομιλία, το πολυμελές ακροατήριο , είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας στην πατρίδα μας.

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους φίλους και υποστηρικτές του Πυρήνα μας, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα όσα συμβαίνουν καθημερινά σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και τα οποία, επιμελώς, τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. αποκρύπτουν ή παρουσιάζουν πλήρως διαστρεβλωμένα.

ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πολυχρονίου Κωνσταντά, 2 (περιοχή πλατείας Σαρόκο), 2ος όροφος
Τηλ. επικοινωνίας: 6937621556

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kerkuras-anatolikhs-attikhs-boreiwn-proastiwn#.Ujqd4MbIbSI#ixzz2fJpvO2Xa

Exit mobile version