Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακραίοι ισλαμιστές το 50% των ανταρτών στη Συρία – Αυτούς στηρίζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή την στάση την οποία έλαβε η κυβέρνηση του ξεπουλήματος και της υποταγής, στο ζήτημα της Συρίας. Κατήγγειλε την πρωτοφανή αδιαφορία της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για την ελληνορθόδοξη κοινότητα της Συρίας, η οποία υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται τα πάνδεινα από τους αιμοσταγείς σφαγείς ισλαμιστές της αντιπολίτευσης. Πολύ περισσότερο όμως, στηλίτευσε την προθυμία με την οποία σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης τάχθηκαν στο πλευρό των ακραίων ισλαμιστών, τα εγκλήματα των οποίων μάλιστα, χαρακτήρισαν ως «εκδημοκρατισμό» της Συρίας!

Τίποτε όμως δεν μένει στο σκοτάδι και η αλήθεια έρχεται να φωτίσει το έγκλημα που συντελείται κατά του Συριακού Λαού, από τα πολεμοκάπηλα γεράκια του αμερικανοσιωνισμού. Ενός αμερικανοσιωνισμού, στον οποίο υποκλίνεται βαθιά η εν Ελλάδι άρχουσα πολιτική και οικονομική τάξη. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη του βρετανικού ινστιτούτου Άμυνας “HIS Jane’s”, οι μισοί εκ των ανταρτών της συριακής αντιπολίτευσης, είναι μέλη ακραίων ισλαμικών οργανώσεων.

Η μελέτη και τα συμπεράσματα αυτής, έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον διότι πρόκειται για τα αποτελέσματα έρευνας του ινστιτούτου μιας δυτικής δύναμης της οποίας η πολιτική ηγεσία έσπευσε να λάβει θέση υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. Οι πάντοτε πονηροί και δολοπλόκοι Βρετανοί, δεμένοι χειροπόδαρα στο άρμα του διεθνούς σιωνισμού, συμπέραναν από πληροφορίες που συνέλεξαν από το συριακό μέτωπο πως οι ένοπλοι αντάρτες της αντιπολίτευσης ανέρχονται σε περίπου 100.000, χωρισμένοι σε 1.000 -κατά προσέγγιση- διαφορετικές οργανώσεις.

Από αυτούς τους ενόπλους, οι 10.000 είναι τζιχαντιστές, μέλη οργανώσεων οι οποίες συνεργάζονται λιγότερο ή περισσότερο με την Αλ Κάιντα. 30.000-35.000 επιπλέον, είναι φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι συμμετέχουν σε εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις. Χαρακτηριστική της πραγματικότητας την οποία επιδιώκουν αγωνιωδώς να αποκρύψουν οι δυτικοί, είναι η θέση που εκφράζεται στη μελέτη πως «η άποψη ότι είναι μάλλον οι κοσμικές οργανώσεις που ηγούνται της αντιπολίτευσης δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής». Συνεπώς, οι ίδιοι οι Βρετανοί αναγνωρίζουν πως ηγέτιδες ομάδες των ένοπλων ανταρτών είναι οι φανατικοί ισλαμιστές σφαγείς και όχι οι μετριοπαθείς της συριακής αντιπολίτευσης, όπως διατείνονται οι ελεγχόμενες από τους σιωνιστές δυτικές δυνάμεις, προκειμένου να εξαπατούν την κοινή γνώμη των χωρών τους.

Η ελληνική κυβέρνηση, βρίσκεται για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη. Ακολουθεί δρόμους οι οποίοι δεν συνάδουν με την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, στέκεται απαθής έναντι της σφαγής των ελληνορθόδοξων και τέλος σύρεται δουλοπρεπώς, πίσω από τους διεθνείς σιωνιστές οι οποίοι και σχεδιάζουν την με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο, την ανατροπή του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akraioi-islamistes-to-50-twn-antartwn-sth-suria-autous-sthrizei-h-sugkubern#.UjqfgMbIbSI#ixzz2fJrWF4aB

Exit mobile version