Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αξιότιμοι Κύριοι Δεν είμαι μέλος του κόμματος σας, ούτε οπαδός σας. Αλλά σαν σκεπτόμενος Έλληνας δεν μπορώ να σταθώ αδιάφορος στον ποταμό των «δακρύων» και στο παραλήρημα των αργυρώνητων καναλαρχών και των πουλημένων πολιτικών πού μουτζουρώνουν το γυαλί της tv μου, για τον άτυχο θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Αλήθεια τα αθώα θύματα της κουμουνιστοπασοκικής βίας που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στα αποκαΐδια της Marfin δεν υπάρχει κανείς να τα θρηνήσει; Ήταν παιδιά ενός κατωτέρου θεού; (Γράφω  κουμουνιστοπασοκική βία διότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του κουμουνιστοπασόκ και του σύριζα. Όλη η δύναμη του κουμουνιστοπασοκ που το 1981 έκαψε την Αθήνα για να έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ πέρασε αυτοδύναμη στο σύριζα.) Με το μυαλό που κουβαλάνε αυτοί οι κύριοι θα τριπλασιάσουν την εκλογική σας βάση. Σας ευχαριστώ

ΒΗΠ

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τους Έλληνες Εθνικιστές

Μετά από τα χθεσινά εμετικά δελτία ειδήσεων των διεθνών τοκόγλυφων, των καναλιών που τόσα χρόνια κωφεύουν…μπροστά στις χιλιάδες αυτοκτονίες, φυλακίσεις για χρέη (που δημιούργησε το μνημόνιο)τις απάνθρωπες ληστείες ηλικιωμένων, τους βιασμούς και γενικά όλα τα απεχθή εγκλήματα. Ένα μόνο έχω να πω …Έλληνα ΑΤΣΑΛΩΣΕ την πίστη σου. Για μία υπερήφανη Ελλάδα με ένα υπερήφανο έθνος.

Ζήτω η νίκη.

Βαγγέλης 

Ξεφτιλίστηκαν στη βουλή οι υποκριτές του αντισυνταγματικού τόξου – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ θα μου έχει προκαλέσει η στάση των καναλιών απέναντι στο γεγονός της δολοφονίας του άτυχου 34χρονου αν δεν γνώριζα πως ανά καιρούς η Χρυσή Αυγή έχει ρίξει φως στις βρομιές των ιδιοκτητών τους, θίγοντας έτσι τα συμφέροντα τους. Ολημερίς καταβάλλουν σκληρή προσπάθεια να ανεβάσουν την τηλεθέασή τους και να εξυπηρετήσουν συμφέροντα κυβερνητικών, αριστερών αλλά και ξένων συμβουλατόρων της κυβέρνησης, εκμεταλλευόμενοι το τραγικό αυτό συμβάν και δίνοντας του πολιτική χροιά. Στην “αγωνία” τους να απομακρύνουν τον κόσμο από τον “κίνδυνο” της Χρυσής Αυγής επιστρατεύουν ψεύδη και προσκαλούν τόσο αριστερούς παράγοντες (οι οποίοι παρά τις ευθείες απειλές τους δε γνωρίζουν καμία κύρωση), όσο και κυβερνητικούς, κάτι που προκαλεί έκπληξη αφού ξαφνικά όλοι ενώθηκαν εναντίον του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Παρόλα αυτά κανένα βήμα δε δόθηκε στους ίδιους τους “κατηγορούμενους” ώστε να ακουστεί αντίλογος (!) και κανείς δεν προέβαλλε τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για το γεγονός, δίνοντας την ψευδή εικόνα ότι το κίνημα δεν το καταδίκασε. Ο κόσμος όμως δεν τρώει πια κουτόχορτο, το ποτάμι του Ελληνικού εθνικισμού δε γυρίζει πίσω!

Α. Μ.

Δολοφονικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής για τις οποίες δεν μίλησε και δεν τιμωρήθηκε κανείς

Είναι προφανές ότι ξένα κέντρα εξουσίας έχουν θορυβηθεί και ανησυχούν για την εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα ενώ μεθοδεύουν λύσεις πίσω από την πλάτη του λαού.
Η Ελλάδα αποτελεί διεθνές στρατηγικό κέντρο με τεράστιο βάθος και όσα οι περί του αντιθέτου ανθελληνικοί κύκλοι μέσα και έξω τυρβάζουν αποτελούν προπέτασμα καπνού στα σχέδια των υπονομευτών. Συγχρόνως και η ελληνική πολιτική κλίκα καπιταλομαρξιστικού μίγματος ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί κάθε μέρα αποκαλύπτονται οι βρωμιές και οι προδοσίες τους εις βάρος της Ελλάδος και του λαού της. Αυτή την στιγμή ο λαός πένεται και αποτελεί την πλέον σίγουρη και εύπλαστη μάζα για την εφαρμογή των σατανικών σχεδίων τους. Με προβοκάτσιες, αγκιτάτσιες, προπαγάνδα γενικά που βγάζει μάτι προσπαθούν να παρασύρουν τις μάζες σε μια εμφύλια σύγκρουση που θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για την Ελλάδα. Παρατήρησα ότι ο ΓΓ γραμματέας της Χρυσής Αυγής τήρησε μια αξιοζήλευτα ψύχραιμη στάση στο πρόσφατο θλιβερό περιστατικό που από ποδοσφαιρική κόντρα οπαδών ΠΑΟ-Ολυμπιακού κατέληξε σε μαχαιρώματα με έναν νεκρό. Δεν έχει σημασία που ανήκε ο καθένας πολιτικά, όλοι οι δολοφόνοι έχουν κάποια πολιτική τοποθέτηση και σχέση μικρή ή μεγάλη με κάποιο πολιτικό κόμμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ή απόπειρα ή η διάπραξη του εγκλήματος είχε πολιτικά κίνητρα. Τα αισχρά ΜΜΕ, όποια ρυπαροφυλλάδα και να διαβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, επιχειρούν με απόκρυψη ή διαστρέβλωση της αλήθειας να επιρρίψουν τις ευθύνες της δολοφονίας στην Χρυσή Αυγή. Θέλει μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Είμαι σίγουρος ότι ο ΓΓ του κόμματος με την ευφυΐα και διπλωματική ικανότητα που διαθέτει θα το ξεπεράσει και αυτό. Ψυχραιμία και θάρρος για την αναζήτηση και ανάδειξη της αλήθειας και καταγγελία των υποκινητών, υπονομευτών και εκμεταλλευτών απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Α.Γ.

Ιστορίες μεταπολιτευτικής υποκρισίας – Οι πολιτικές δολοφονίες του “συνταγματικού τόξου”

Παρακολουθώντας εχθές τα καθεστωτικά τηλεοπτικά κανάλια, παρατήρησα ότι ούτε από πολιτικούς ούτε από δημοσιογράφους υπήρχε αληθινή ανθρώπινη λύπη για τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου! Αντίθετα, διέκρινα έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική πεποίθηση του δράστη και συνεχή επικριτική-συκοφαντική επίθεση στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Κανένας σεβασμός σε έναν ακήδευτο νεκρό, κανένας σεβασμός σε δύο σπίτια που έκλεισαν, σε γονείς, παιδιά!  Σαν αρπακτικά γεράκια πάνω από ένα ατυχές-τραγικό περιστατικό που ουδείς πλην των συμπλεκομένων δεν γνωρίζει γιατί έγινε το φονικό, κοντράρονταν στη μάχη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ποιο κανάλι θα πει τα χειρότερα, ποιο θα οξύνει τα πνεύματα, ποιο θα αγκαλιάσει τους «δημοκράτες»!  Δεν σεβάστηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, 1.000.000 υποστηρικτές, δεν σεβάστηκαν τίποτα! Αν ο δράστης δήλωνε οπαδός του Σύριζα όπως ο κλέφτης-δολοφόνος της Πάρου, θα έκαναν τα ίδια στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ; Αν το θύμα ήταν μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο δράστης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα γινόταν το ίδιο;  Ασφαλώς και όχι! Όλα έγιναν για να δεχθεί πλήγμα το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να χαθεί μια ζωή, να καούν σπίτια, τράπεζες, περιουσίες και φυσικά τα «δημοκρατικά κόμματα» να επιζητούν τρόπο να βγει εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί; Γιατί αυτό επιτάσσει ο σιωνισμός και οι εβραιοπροσκυνημένοι πολιτικοί! Αλλά δεν θα μπορέσουν να το κάνουν γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Είναι παράνομο και αντισυνταγματικό!

Κ.Λ.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το Xagr.net #24

Παρακολουθούμε από την Τετάρτη το πρωί, μια συντονισμένη προβοκάτσια του συστήματος απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Είναι τραγικό που λένε τόσα ψέματα και ανακρίβειες για το περιστατικό. Βέβαια περιμέναμε ότι θα πέσει γερός πόλεμος πριν τις δημοτικές. Συνεχίστε να υπάρχετε και να κάνετε όλα αυτά που τόσα χρόνια δεν έκανε κανείς. Να ξέρετε ότι με κάθε τους προσπάθεια λασπολογίας, η εμπιστοσύνη μας σε εσάς γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Θανάσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolesparaskeuh-20-septembriou-2013#.Ujt5qcbIbSI#ixzz2fNdNQ6tX

Exit mobile version