Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νοέμβριος 2006- Η Ελλάδα συγκλονίζεται από την άγρια δολοφονία πέντε κυνηγών στα
Καλύβια Αγρινίου. Πατέρας και γιος δολοφόνησαν εν ψυχρώ πέντε νέους ανθρώπους σκορπίζοντας παντού το πένθος και τη θλίψη. Το πιο κτηνώδες σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν οι χαριστικές βολές που ο δράστης Διονύσης Φούκας έδωσε στα θύματά του…έτσι για να είναι σίγουρος πως τους σκότωσε! Τέσσερα χρόνια μετά η μητέρα και η αδελφή του μικρότερου εκ των θυμάτων αυτοκτονούν μη μπορώντας να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο του χαμού του ανήλικου Αλέξη. Σύνολο θυμάτων: Επτά!  Όλη η μικρή κοινωνία του χωριού γνώριζε ότι ο Φούκας ήταν οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ…..συνεπώς σύμφωνα με την λογική των καναλιών….όλοι οι ΠΑΣΟΚτζήδες είναι φονιάδες, τραμπούκοι και παράνομα οπλισμένοι και ΑΠΑΙΤΩ ως πολίτης αυτής της “δημοκρατικής” χώρας να αρθεί η ασυλία όλων των νυν βουλευτών του (απο)κόμματος αυτού και να φυλακιστούν οι νυν αλλά και οι τότε βο(υ)λευτές του με πρώτο και καλύτερο τον Τούρκογλου.

Αθηνά Τ.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ: Κανένα ΜΜΕ δεν δίνει βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

σας στέλνω ένα βροντερό μήνυμα συμπαράστασης από την Γερμανία!

Ότι και να κάνει το διεφθαρμένο καθεστώτος, δεν θα μας σταματήσει! Το ποτάμι δε γυρνάει πάλι πίσω!

Ένας οχετός ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης έχει εξαπολυθεί κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, από αυτούς οι οποίοι έχουν καταντήσει το ελληνικό κράτος ρεντίκολο!

Η Χρυσή Αυγή απειλεί την κλεπτοκρατία της μεταπολίτευσης, όπως αυτή κατεδείχθη περίτρανα με τις μίζες κομμάτων και κομματικών στελεχών από ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέρονταΤο πατριωτικό κίνημα απειλεί το Καθεστώς της τυραννίας των φόρων και του τρόμου της χρεοκοπίας. Απειλεί το Καθεστώς της υποτέλειας στους τοκογλύφους που απομυζούν το αίμα του Ελληνικού Λαού και επιδιώκουν να βάλουν χέρι στην εθνική μας γη, τις θάλασσες και στον ορυκτό μας πλούτο.

Εύχομαι η Χρυσή Αυγή να αποτελέσει τον φωτεινό φάρο, που θα σηματοδοτήσει την εθνικιστική αναγέννηση και θα στείλει τους κρατικοδίαιτους απατεώνες και κλέφτες στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα.

Με πολλούς χαιρετισμούς

Μ.Μ.

Ο συριζαίος δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο – Μίλησε κανείς;

Αρχηγέ μου. Ένοιωσα μεγάλη ανησυχία και αδικία ακούγοντας τα όλο το βράδυ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλους τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους να επιτίθενται παράλογα και λυσσαλέα εναντίον της Χρυσής Αυγής, σχετικά με το προχθεσινό γεγονός. Ήταν πολύ το φαρμάκι και η χολή που έβγαζαν όλες αυτές οι οχιές αριστερών και μη πεποιθήσεων. Προσπάθησαν να παραπλανήσουν τον κόσμο εναντίων της Χρυσής Αυγής και αυτό με λυπούσε αφάνταστα για την αδικία που γινόταν. Όμως το πρωί ξεκινώντας να πάω στην δουλειά μου, το πρώτο ευχάριστο μήνυμα μου το έδωσε ο ταξιτζής, ακούγοντας ένα από τους μεγάλους ραδιοσταθμούς. Μου δήλωσε ότι του ακούγεται πολύ παράλογο να τα βάζει σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο με την Χρυσή Αυγή γιατί ένας οπαδός της έκανε κάτι. Μετά από λίγο, στον χώρο της Τράπεζας όπου εργάζομαι άκουγα περίπου τα ίδια πράγματα και από τους συναδέλφους μου. Ότι εκμεταλλευόμενοι ενός γεγονότος προσπαθούν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.  Ανακουφίστηκα και χάρηκα πολύ. Μετά ήρθε και η σειρά της πελατείας. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2,30” το μεσημέρι βλέπω και συνομιλώ με πολύ κόσμο, λόγω της θέσης μου σαν υποδιευθυντής σε μεγάλο υποκατάστημα. Το θέμα της ημέρας ήταν η επίθεση των δημοσιογράφων και του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όλος, μα όλος ο κόσμος το έβρισκε παράλογο και χαζό και το άφηναν όλοι μέχρι εκεί. Δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος Αρχηγέ μου. Το έζησα σήμερα όλο το πρωί σε λαϊκή περιοχή της Αθήνας και σας το μεταφέρω από πρώτο χέρι. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά τα ψέματα που διοχετεύουν οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια. Οι Έλληνες αξιολογούν αυστηρά αυτά που μεταδίδουν τα ΜΜΕ και δεν ξεγελιούνται. Αρχηγέ μου όλα αυτά που συμβαίνουν έστω και αν μας στεναχωρούν γιατί είναι άδικα, δεν έχουν παρά να δυναμώσουν την συνοχή της Χρυσής Αυγής. Η υποστήριξη μας στο  όνομα σας και στο όνομα της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη και μεγαλώνει συνεχώς.

A.B.

Ιδού οι ψεύτες των ΜΜΕ – Βίντεο ντοκουμέντο

Καλησπέρα, Επικοινωνώ μαζί σας για να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας στον αγώνα που κάνετε ενάντια στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Ότι και αν προσπαθούν να κάνουν οι δημοκράτες που μας κυβερνούν και τα δεκανίκια τους έχουν πλέον ημερομηνία λήξης.Ο λαός δεν φοβάται πλέον.

Με εκτίμηση

Α.Θ.

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 13)

Το ότι κάποιος βρίσκεται κατά καιρούς σε γραφεία της Χρυσής Αυγής ή παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις της δεν πάει να πει ότι είναι και Χρυσαυγίτης ή εκπροσωπεί το σύνολο.

ΝΑΙ !!! καταδικάζω τον άνθρωπο αυτό που δολοφόνησε ένα συμπατριώτη μας, (Παρόλο που δεν γνωρίζω τι έχει πραγματικά γίνει γιατί τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν για να εκμεταλλευτούν την μεγάλη αυτή ευκαιρία να ρίξουν ξανά λάσπη στην Χρυσή Αυγή) Θα πρέπει η δικαιοσύνη να εξετάσει προσεκτικά και τις δυο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση όμως το να αφαιρείς την ζωή κάποιου άλλου είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και απάνθρωπο και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το πράττει ΑΛΛΑ !!!! Το ίδιο πρέπει να ισχύει για τους “Κακόμοιρους Αλλοδαπούς ” που βιάζουν και σκοτώνουν τους συμπατριώτες και τα παιδιά μας, χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας. Δεν θυμάμαι να έγινε τόσο μεγάλος ντόρος όταν οι αφγανοί σκότωσαν τον συμπατριώτη μας του οποίου η γυναίκα γεννούσε για να του πάρουν την βιντεοκάμερα. Αλλά ξέχασα εκείνοι δεν μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!! να ισχύει για τους, μόνο στην ονομασία Έλληνες, πολιτικούς μας που έμμεσα έχουν δολοφονήσει πάνω από 4.000 συμπατριώτες μας μέσω των αυτοκτονιών και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Αυτούς ποιος θα τους σταματήσει και θα τους δικάσει;

Κ.Λ.

Συνάδελφος 45χρονου: Ο δράστης άνηκε στον αριστερό χώρο – ΒΙΝΤΕΟ

Παράνομα είναι τα κόμματα του λεγομένου συνταγματικού τόξου, για τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσαν, για τα τις εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων που υποφέρουν απ’ την πείνα και την ανέχεια. Τα κόλπα των κομμουνιστών να παρουσιάζουν ψεύτικους νεκρούς είναι γνωστά. Το ίδιο κάνουν και τώρα, εκμεταλλευόμενοι τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας σε ένα τυχαίο περιστατικό. Ο λαός αντιλαμβάνεται ότι όλα είναι σκηνοθετημένα και με μεγαλύτερη πίστη τάσσεται στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου. Είμαστε μαζί σας. Η αλήθεια θα λάμψη και οι συκοφάντες θα γελοιοποιηθούν.

Α.Τ.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Κύριοι καλημέρα σας,   Να είστε σίγουροι ότι τόσο εγώ προσωπικά, όπως και πολλοί άλλοι πραγματικοί Έλληνες που πονάμε την πατρίδα μας , σας στηρίζουμε κι από τα πέρατα της γής ακόμα, απ’οπου κι αν βρισκόμαστε λόγω της δουλειάς μας.  Κάνετε υπομονή και κουράγιο, γιατί ο δρόμος δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολος και ανηφορικός. Όλοι οι προδότες της Πατρίδας μας θα σας πολεμήσουνε.

Δεν ξεβρωμίζει εύκολα η Πατρίδα μας , μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης από τους προδότες τους πολιτικούς, τις συμμορίες τους, τα αναρχοκομμούνια τους , και από όλα αυτά τα αποβράσματα που έχουν μαζέψει στην πατρίδα μας , μόνο και μόνο για να διαλύσουν το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνισμό ολόκληρο.

Δεν υπολογίσανε αυτοί οι προδότες όμως ένα πράγμα , ίσως το πιο βασικό κατά τη γνώμη μου. Ότι η πατρίδα μας έχει τη μοναδική ιδιαιτερότητα σ’ολόκληρο τον κόσμο , να  αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της. Και εσείς είστε αυτή η σπίθα , που θα γίνει  πυρκαγιά και θα τους κάψει κάποια στιγμή. Δεν έχω καμία αμφιβολία επ’αυτού.

Κι εγώ μαζί σας.  Ότι και να κάνουνε , αυτή η Πατρίδα , η  ιερή η Πατρίδα μας , μια ζωή θα γεννάει Έλληνες που θα την πονάνε και θα θυσιάζονται γι’αυτήν , αλλά δυστυχώς μια ζωή θα γεννάει και προδότες . Τόχει η μοίρα της .

Καλό κουράγιο

Να είστε όλοι πάντα γεροί και δυνατοί .

Μετά τιμής

Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolessabbato-21-septembriou-2013#.UjzUG8bIbSI#ixzz2fTdNYmpJ

Exit mobile version