Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν συνέλαβαν τα παιδιά του ΠΑΣΟΚΟΥ Αντιπροέδρου της Βουλής (παρακαλώ!), Νιώτη…

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ – ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

Ανάμεσα στους 22 προσαχθέντες βρίσκονται και τα δύο παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά Γρηγόρη Νιώτη…….http://www.in.gr/news
Ώστε αυτή είναι η ΄΄εξεγερμένη΄΄ γενιά των 700 ευρώ; Eνδιαφέρον…
Πάντως τα παιδιά του Νιώτη έλεγαν τα πράγματα με το όνομα τους… όταν έλεγαν ”απόψε θα το κάψουμε”… το εννοούσαν…

Πειραιάς

Διορία μέχρι τη Δευτέρα για να απολογηθούν στην Εισαγγελία Πειραιά πήραν οι 22 συνολικά νεαροί, που το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» του Κερατσινίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενά μπουκάλια, σφυριά, βαριοπούλες, καλέμια, μπιτόνια εύφλεκτο υγρό, κοντάρια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Την ώρα που οι συλληφθέντες θα απολογούνταν το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας. Ανάμεσα στους 22 προσαχθέντες βρίσκονται και τα δύο παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β Πειραιά Γρηγόρη Νιώτη, ο οποίος δήλωσε για τη σύλληψη τους:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, όπως έχω και εμπιστοσύνη στα παιδιά μου». Η κόρη του είναι δικηγόρος, και ο γιος είναι στο μεταπτυχιακό του πτυχίο.

Δίωξη στους καταληψίες του δημαρχείου Κερατσινίου

Στην Εισαγγελία απολογήθηκαν την Κυριακή οι 42 καταληψίες του δημαρχείου Κερατσινίου. Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία τουλάχιστον πλημμελήματα, και τους παρέπεμψε να δικαστούν τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο.

Ο δήμος Κερατσινίου είχε εκδώσει την Κυριακή ανακοίνωση, με την οποία ζητούσε την απελευθέρωση των καταληψιών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version