Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βενιζέλος με Σαμαρά συμφώνησαν να… τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή. Απατώνται!

Την πραγματική αιτία του χειμάρρου λάσπης και ψευδολογίας που κατευθύνεται τις τελευταίες μέρες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος. Η όλη συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση με αφορμή ένα τραγικό συμβάν γίνεται για την πολιτική αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής και μόνο.

Σε συνέντευξη του στον “Εθνικό Κήρυκα” συκοφάντησε για μια ακόμη φορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, λέγοντας: «Η δράση της οργάνωσης αυτής, που δηλώνει απροκάλυπτα ναζιστική, αμαυρώνει την εικόνα της χώρας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιδρά θεσμικά όταν εμφανίζονται στα εθνικά Κοινοβούλια και διεκδικούν ρόλο ακροδεξιές, ρατσιστικές και ξενοφοβικές δυνάμεις. Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετώπισαν στο παρελθόν τέτοια φαινόμενα, χωρίς να περνούν οικονομική κρίση. Αλλά και αντίστροφα, παρότι και άλλες χώρες υφίστανται τώρα τις επιπτώσεις της κρίσης, δεν εμφανίζουν φαινόμενα αντίστοιχα με τη Χρυσή Αυγή. Η δράση εγκληματικών οργανώσεων που τροφοδοτούν τον φαύλο κύκλο της βίας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από τη συντεταγμένη ελληνική Πολιτεία».

Στην συνέχεια ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για την συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του Σαμαρά για τον περιορισμό του “φαινομένου Χρυσή Αυγή” λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ έθεσε με πολύ σαφή και ευθύ τρόπο εδώ και ένα χρόνο το ζήτημα. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας βασίζονται, βεβαίως, στη συναίνεση και την καλόπιστη διαπραγμάτευση. Έχουμε αποφασίσει με τον πρωθυπουργό ένα καθαρό και αποτελεσματικό πλαίσιο ενεργειών. Το τελευταίο τραγικό γεγονός λειτούργησε καταλυτικά. Είναι θλιβερό και απαράδεκτο να παρατηρείται έξαρση νεοναζιστικής βίας στη χώρα που υπήρξε το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπιστικών αξιών».

Η ομολογία του Βενιζέλου είναι ξεκάθαρη. Με πρόσχημα την δολοφονία του 34χρονου ενορχηστρώνεται μια μαζική επικοινωνιακή επίθεση ψευδολογίας με μοναδικό στόχο την επιστροφή των χαμένων ψήφων στα κομματικά τους μαντριά. Τα δάκρυα για το τραγικό συμβάν είναι κροκοδείλια και η επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης πασιφανής. Για ακόμη μια φορά θα αποτύχουν παταγωδώς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-antisuntagmatikou-tojou-benizelos-me-samara-sumfwnhsan-na-teleiwno#.Uj3-gsbIbSI#ixzz2fYnz9j5d

Exit mobile version