Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος και παρακράτος κατά αστυνομικού: Τον ξυλοκόπησαν ακροαριστεροί και πήγε… κατηγορούμενος!

Πλήρης είναι η ασυδοσία των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών -και όχι μόνον τις τελευταίες ημέρες- που μπορεί να οδηγήσει σε αλλιώτικες καταστάσεις. Έτσι, χθες το βράδυ, σε «αντιφασιστική» συγκέντρωση που οργάνωσαν οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας στην Πλατεία Καλογήρων της Δάφνης, ομάδα 30 περίπου κομμουνιστών επιτέθηκε σε ειδικό φρουρό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε από την περιοχή με μοτοσικλέτα. Οι κομμουνιστές κατέστρεψαν τη μοτοσικλέτα και καταδίωξαν τον ειδικό φρουρό και άρχισαν να τον χτυπούν μανιασμένα. Προκειμένου να μην λιντσαριστεί από τα καθάρματα του παρακράτους του κατοχικού ψευδοκράτους του (φον) Αντωνάκη, ο ειδικός φρουρός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε θα βρισκόταν στη θέση του και εν συνεχεία κατέφυγε σε μια παρακείμενη καφετέρια. Μετά την άτακτη υποχώρηση των εμμίσθων τραμπούκων του συστήματος, ο ειδικός φρουρός συνελήφθη (!!!), αλλά επειδή ήταν χτυπημένος στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φρουρούμενος!

Συμπέρασμα:

1ον) Τα κομμουνιστικά βρωμόσκυλα που έχει εξαπολύσει το ψευδοκράτος για την κατατρομοκράτηση των εθνικιστών, χτυπάνε τυφλά. Αντωνάκη μάζεψέ τα όσο είναι καιρός!

2ον) Στον καιρό του (φον) Αντωνάκη και του «ευνομία παντού» Δένδια, απαγορεύεται στον Έλληνα αστυνομικό να χρησιμοποιήσει το ύστατο μέσον που διαθέτει, προκειμένου να σώσει τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα!

(ΥΓ): Ιδού και η θέση της διαδικτυακής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας σημάδεψε διαδηλωτές στη Δάφνη». Προφανώς, η συμμορία απαίτησε τη σύλληψη του αστυνομικού και ο Δένδιας έσπευσε άμεσα να ικανοποιήσει αμέσως τους μελλοντικούς του συνεταίρους στην εξουσία!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunelhfthh-apo-to-kratos-tou-samara-o-astunomikos-pou-purobolhse-ston-aera#.Uj4oMMbIbSI#ixzz2fZWjngEu

Exit mobile version