Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΜΕ έχουν χάσει κάθε μέτρο και λογική. Προσπαθούν να μας περάσουν μηνύματα που τους έχουν ανατεθεί από τα μεγάλα αφεντικά τους, που λίγο πολύ πραναγγέλουν το …τέλος της Χρυσής Αυγής!… Ευσεβείς πόθοι!!!… Φόνοι γίνονται και μάλιστα πολλοί περισσότεροι απ’οσους μαθαίνουμε και οι περισσότεροι από το χώρο των αναρχοκουμουνιών, αλλά δεν τους εκμεταλλεύονται… Μήπως θυμάται κανείς τ’ όνομα της εγκύου υπάλλήλου της MARFIN;  Το όνομα του ταξιτζή στην Πάρο; Μήπως να θυμίσω πως ο αστυνομικός που σκότωσε το Γρηγορόπουλο, ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ; Και πόσα αμέτρητα ακόμα… Και φυσικά δεν παραβλέπουμε την άκρως επικίνδυνη, εισαγόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, που έχουν ξεσαλώσει εις βάρος των Ελλήνων και όχι μόνο αφού σφάζονται γι ασήμαντη αφορμή ακόμη και μεταξύ τους! Μήπως με αυτό το στημένο σκηνικό, πιστεύει η τριανδρική μνημονιακή κυβέρνηση της εθνοπροδοσίας, πως ο λαός ξέχασε τις 4.000 αυτοκτονίες, οι οποίες ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ; Όμως όλ’αυτά αλλού αποσκοπούν… Στο να αποπροσανατιλιστεί ο κοσμάκης που υποφέρει και να μη λιτσάρει τους εθνοπροδότες που μας κυβερνούν!!! Όμως ό,τι και να κάνουν, οι εθνοπροδότες θα λογοδοτήσουν και θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ παραδειγματικά, όπως τους αξίζει!!!…

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή!

Είμαι ένας ανένταχτος πολίτης και βλέπω με πολλή προσοχή τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Οι υποκριτές μεγαλοκομματάρχες και τα τσιράκια τους οι “ψευτοεπαναστάστες” των Βορείων Προαστίων έχουν πέσει με νύχια και με δόντια πάνω στη Χρυσή Αυγή. Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω αν θα ψηφίσω. Αλλά αυτή η αδικία και η υποκρισία με αηδιάζει. Παίζουν πάλι το γνωστό παιχνίδι με τον φόβο: παλιά ήταν “αν δεν τα ψηφίσουμε, δεν θα έρθει η δόση” , τώρα είναι “αν δεν απαγορεύσουμε τη Χρυσή Αυγή θα μας σκοτώσει”. Ο κόσμος όμως μέσα στην οργή του καταλαμβαίνει πολλά. Οι αναρχοάπλυτοι που τρώνε (με δέκα κουτάλες ο καθένας) εδώ και 40 χρόνια αντί να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν για τα εγκλήματά τους απέναντι στο ΕΘΝΟΣ μας, τολμούν να ζητάνε και τα ρέστα. Θα γυρίσουν όλα μπούμερανγκ. Κρατήστε δυνατά.

Κ.Μ

Σταύρος Λυγερός: Όλα γίνονται για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…..Ο Ελληνισμός, το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που θέλει αδούλωτη την πατρίδα και τον απεγκλωβισμό από τα νύχια των διεθνών-σιωνιστών τοκογλύφων που μας υποδούλωσε ο Τζέφρυ και συνεχίζει ο Σαμαράς και προαλείφεται να συνεχίσει ο Τσίπρας, μπήκε στο στόχαστρο! Μετά τη λασπολογία άρχισαν οι λεκτικές απειλές και τώρα οι βόμβες, η απόλυτη παράδοση των βουλευτών μας, στους τρομοκράτες με την άρση των αστυνομικών-συνοδών! Τι θέλουν; Νεκρό Εθνικιστή βουλευτή; Τι θέλουν;Να κάψουν γραφεία και να σκοτώσουν απλούς ανθρώπους που απλά φήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή ήταν Ελληνες; Αλλά τι να περιμένουμε από ανθέλληνες που προσκυνάνε στις συναγωγές, είναι τρόφιμοι μασονικών στοών και καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και τη μιζέρια; Αλωνίζουν οι τρομοκράτες εγχώριοι και ξένοι αλλά υπάρχει και Θεός! Οχι ο δικός τους που είναι το χρήμα αλλά η Ελληνορθόδοξη θρησκεία που πάντα προφυλάσσει την Ελλάδα και την φυλή μας!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ….ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γνωρίζω ότι έχετε ψυχή λιονταριού, ο ελληνισμός είναι μαζί σας και προσευχόμαστε για όλους μας!

Α.Γ.

Έρχεται η τρόικα την Δευτέρα, αλλά μην περιμένετε να πούνε τίποτα τα κανάλια

Τα τελευταία συμβάντα είναι αντίγραφο εκείνων, επί εποχής μακαριστού Χριστόδουλου, όπου δεν υπήρχε μέσο ένημέρωσης που να μην μιλάει για το “βρώμικο παρελθόν του”, δεν υπήρχε ούτε ένας πολιτικός, δημοσιογράφος, που να λέει έναν καλό λόγο γι΄αυτό τον άνθρωπο. Πάντα πολεμούν και διώκουν αυτό που φοβούνται. Σπέρνοντας το φόβο κυβερνούν, διαιρώντας επιβάλλονται, μα να μην ξεχνάμε, πολεμάει καλά, αυτός που δεν φοβάται να πεθάνει.

Α.Π.

Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών – ΒΙΝΤΕΟ

Αναμενόμενο…να τρώνε ξύλο αστυνομικοί απο τους κουκουλοφόρους! Τόσες ημέρες πήραν θάρρος από τους δημοσιογράφους, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΡΗΜΑΔ και θέλουν να διαλύσουν τα πάντα και να φέρουν το χάος…! Τώρα τι θα μας πει ο Δένδιας;; Οτι φταίνε οι αστυνομικοί; Στο ΣΚΑΙ τώρα υβρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά για τους κουκουλοφόρους που έδειραν πριν λίγο τους αστυνομικούς και δραπέτευσαν οι λαθρομετανάστες, τσιμουδιά, αντίθετα τώρα υβρίζουν την αστυνομία όλοι τους! Καίνε τα γραφεία μας, προκαλούν με το indymedia αλλά τα καθεστωτικά κανάλια συνεχίζουν τον αποπροσανατολισμό! Αλίμονό σας, όλοι όσοι τους ακούτε και δεν καταλαβαίνετε τι έρχεται…….Θα μας διαλύσουν οι λαθρομετανάστες με τη βοήθεια των αναρχοπρακτόρων που θέλουν την Ελλάδα πολυπολιτισμική και τους Ελληνες να δολοφονούνται από όσους έχουν εντεταλμένη υπηρεσία κατάλυσης της Ελλάδος! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!

Γ.Α.

Δεύτερος έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής σε ένα χρόνο! Κανένας στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Χορτάσαμε δημοκρατία σήμερα στα κανάλια και αηδία βέβαια! Στα ερείπια που σωριάστηκαν, όπως του σοσιαλισμού και του καταρρέοντος καπιταλισμού προσπαθούν οι δημοσιογράφοι και πολιτικάντηδες να χτίσουν μια ψευδαίσθηση ελευθερίας και ευδαιμονίας με πλάνη και εξαπάτηση του λαού! Παριστάνουν τους σωτήρες της δημοκρατίας! Ποιας δημοκρατίας;Των ολίγων και εκλεκτών, των πλουσίων και διεφθαρμένων, ανευ ηθικών αξιών και ιδανικών! Ο λαός που διψάει για το ωραιοποιημένο ψέμα από την πραγματική αλλά σκληρή αλήθεια σιγά-σιγά μαθαίνει να ζει με ψευδαισθήσεις περί δημοκρατίας και άλλων ψευδών καταστάσεων και τελικά υποκύπτει στους αφέντες και γίνεται θύμα μιας δημοκρατίας που είναι τυραννία και εξαθλίωση! Όσοι λένε την αλήθεια είναι εχθροί και πολεμιούνται εις ονόματι της δημοκρατίας που αποφασίζει με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα πάντα και με απλές υπουργικές αποφάσεις ανατρέπει το σύνταγμα! Είμαστε μάρτυρες κατάλυσης του συντάγματος και αν δεν αφυπνιστεί εγκαίρως ο ελληνικός λαός θα έχουμε πλέον το απόλυτο χάος και την αναρχία!

Γ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoleskuriakh-22-septembriou-2013#.Uj4otsbIbSI#ixzz2fZYIQND1

Exit mobile version