Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Είμαι ένας από τους απλούς πολίτες που σας παρακολουθώ καθημερινά μέσω της ιστοσελίδας σας και των ενημερωτικών σας εκπομπών. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλο κόμμα-λαϊκό εθνικό κίνημα στην Ελλάδα που να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να κάνει τον πλέον τίμιο αγώνα. Όλους αυτούς που σας περιφρονούν και σας διαβάλουν καθημερινά τους έχω στην κυριολεξία γραμμένους. Έχω αναφερθεί για αυτούς σε προηγούμενα μηνύματά μου προς εσάς και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Συνεχίστε τον αγώνα σας χωρίς φόβο, με τσαμπουκά. Γιατί ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρυσόστομος Κύπρου για Ε.ΛΑ.Μ. – Χρυσή Αυγή: Έχουν πολλά θετικά στοιχεία τα παιδιά

Καλησπέρα. Θα ήθελα να επισημάνω πως μετά το περιστατικό που συνέβη αντί τα Μ.Μ.Ε. να διαστρεβλώσουν την εικόνα της Χρυσής Αυγής, βλέπω όλο και περισσότερο τον νέο κόσμο να αντιλαμβάνεται το φιάσκο που έχει στηθεί γύρω από την όλη κατάσταση. Δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν πια. Είμαστε μαζί σας και κάθε μέρα μας επιβεβαιώνουν για την επιλογή μας όλοι αυτοί που θέλουν να μας αλλάξουν τα μυαλά. Συνεχίστε έτσι κι εμείς θα σας
στηρίζουμε!

Ε.Μ.

Έχουμε στο πλευρό μας το Δίκιο και 1 εκατομμύριο Έλληνες!

«Δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφωρα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλλει, να κολακεύει το θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί… [Εμείς οι δημοσιογράφοι] είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες». (John Swinton, 1829-1901, οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στις εφημερίδες New York Times, 1860-1870 και The New York Sun, 1875-1897.)

Γ.Σ.

Κατάθεση έντιμου αριστερού: “Η σιωνιστική ελίτ απαιτεί την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής”

Ο βρώμικος πόλεμος που σας γίνεται από το “σύστημα”, είναι ολοφάνερος. Ασχέτως αν τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαπάτησης) δεν καταγράφουν τα γεγονότα με αντικειμενικότητα όποιος θέλει να ενημερωθεί, γνωρίζει. Δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί και “ματσωμένοι” ενώ εσείς μετρημένοι και με περιορισμένους πόρους. Δεν πειράζει, εμείς οι Έλληνες πάντοτε ήμασταν λιγότεροι και φτωχότεροι από αυτούς που θέλησαν να μας υποδουλώσουν. Γι’ αυτό ίσως και τους νικήσαμε! Γιατί αγωνιστήκαμε υπέρ “Βωμών και Εστιών” και όχι υπέρ μνημονιών και μιζών, κατ’ εντολήν -μάλιστα- των έξωθεν, εβραιοκινουμένων, αφεντικών.

Σας εύχομαι ολόψυχα, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία. Καλό Αγώνα παιδιά, ο Χριστός και η Παναγιά μαζί σας!

Δημήτριος Π.
ΗΠΑ

Κλάψα Βενιζέλου στην Νέα Υόρκη: Κάντε κάτι για την Χρυσή Αυγή

Ἀξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο, Θὰ ἤθελα νὰ ἐκφράσω τὴ συμπαράστασή μου στὸ δύσκολο Ἀγῶνα ποὺ κάνετε γιὰ νὰ ἔχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιὰ ἐλεύθερη καὶ πάνω ἀπὸ ὅλα ΕΝΩΜΕΝΗ Πατρίδα!  Νὰ ξέρετε ὅτι δὲν μᾶς ἀκουμπάει ἡ λάσπη τῶν ἀνθελλινικῶν μέσων προπαγάνδας καὶ τὸ Κίνημά σας θὰ τὸ βγάλουμε ἀκόμα δυνατότερο στὶς ἑπόμενες ἐκλογές!  Ἕνας ἐκ τῶν 429.000 περίπου ψηφοφόρων σας.

Μὲ τιμὴ
Γ.T.

Δημοσκόπηση σοκ για το καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων! Να γιατί μας πολεμούν

Αγαπητοί Φίλοι,

Κανένα τσοντοκάναλο δεν έχει αναφέρει την μήνυση που κατέθεσε ο Σύνδεσμος σχετικά με τα αδικήματα περί τύπου των «εκλεκτών» τους. Συνεχίζουν οι παράνομοι να καθυβρίζουν τον Σύνδεσμο και μαζί 1.000.000 και πλέον περήφανων Ελλήνων υποστηρικτών του. Δεν κρατούν ποιά ούτε τα προσχήματα και συμπεριφέρονται όπως τα ινδάλματα τους, ως εισαγγελίσκοι σοβιετικού τύπου. Ταράξτε τους στις μηνύσεις και τις αγωγές και να ξέρουν ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…και όσο αφορά τα «μυθιστορήματα» της φυλλάδας του μπόμπολα να ξέρουν ότι ΔΕΝ τσιμπάμε! Πρέπει όλοι μας να κάνουμε το χρέος μας και συνεχώς να ενημερώνουμε συγγενείς, φίλους σχετικά με τα κίνητρα των ξεφτιλισμένων του «δημοκρατικού τόξου».

Ζήτω η Χρυσή Αυγή – Ζήτω ο Αρχηγός.

K.K.

Για κακούργημα παραπέμπεται ο υπαρχηγός του Τσίπρα! – Εγκληματική οργάνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτή η τρομοκρατία που εξαπέλυσε προς ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η κυβέρνηση, μαζί με τα φερέφωνά της (τους χρυσοπληρωμένους των καναλιών και των εφημερίδων) με αφορμή την γνωστή δολοφονία, δεν θα μείνει ατιμώρητη από τον ελληνικό λαό. Θα τους τιμωρήσουμε όταν έρθει η ώρα της κάλπης !! Εκτός κι αν καταφύγουν στην καλπονοθεία. Υπάρχουν μαρτυρίες εξάλλου ότι και στις προηγούμενες εκλογές, οι καταμετρούντες τις ψήφους ήταν συνεννοημένοι και προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να βγάζουν άκυρα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής !!!

Βέβαια, το ξέρουν αυτό, ότι ο ελληνικός λαός θα τους τιμωρήσει όταν έρθει η δική του ώρα, και γι’ αυτό δίνουν κατά χιλιάδες την ιθαγένεια, για να βρουν ψηφοφόρους από την Αφρική, την Ασία και την Αλβανία – τα τομάρια (όχι οι ξένοι, οι δικοί μας).

Το Καθεστώς εδώ και τρεις μέρες ξεσκεπάστηκε !! Πέταξε τη μάσκα του Δημοκράτη και είδε ο ελληνικός λαός το αποκρουστικό πρόσωπο της κόκκινης τρομοκρατίας !! Δεξιά, Αριστερά (ροζ, κόκκινη και … βαθυκόκκινη) και οι αναρχικοί μουτζαχεντίν, σε μια αγαστή συνεργασία όλοι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πολύ καλά κάνανε για να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνταν ακόμα, για το ποιος είναι ο ρόλος των δεξιών, των αριστερών και των αναρχικών. Όλοι τα ίδια είναι! Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαφέρει, και σε αυτήν πρέπει μόνο να ελπίζουμε ότι θα σώσει την Ελλάδα από την καταστροφή.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

Α.Β.

Πανούσης: Άνθρακες ο θησαυρός της «λίστας του Δένδια»

Καλημέρα, Το σάπιο κατεστημένο περίμενε την πρώτη ευκαιρία και βρήκε την ιδανική στιγμή καθώς έπρεπε να προετοιμάσουν το έδαφος ενόψει των Ευρωεκλογών όπου η Χρυσή Αυγή “χτυπάει” την 1η θέση (!!) και των Δημοτικών εκλογών όπου σε μεγάλους Δήμους είναι με διαφορά η πρώτη επιλογή των πολιτών.. Χαρακτηριστικό της σαπίλας στην προπαγάνδα, πέραν της ενορχηστρωμένης επίθεση στα ΜΜΕ που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Μπόμπολα (MEGA, Έθνος κ.λ.π.) αποτελεί και η συνεχιζόμενη ΑΠΟΥΣΙΑ του ΕΣΡ από οτιδήποτε έχει σχέση με την ισονομία και αναλογική κατανομή χρόνου των κομμάτων στα κανάλια (ακόμη και σ’ αυτό το πράγμα που λέγεται Δημόσια Τηλεόραση και ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ ο Καψής με τους συνεργάτες του).. Βέβαια εάν εξετάσει κανείς ΕΝΑ προς ΕΝΑ τα μέλη του ΕΣΡ τώρα και στο παρελθόν μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει ΑΜΕΣΗ οικονομική εξάρτηση με τα μεγάλα ΜΜΕ καθώς τα περισσότερα μέλη εργάζονταν και εργάζονται ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς ως σύμβουλοι κ.λ.π. Όπως για παράδειγμα το επί σειρά ετών μέλος του ΕΣΡ Ιάσωνας Μοσχοβίτης που ήταν για πολλά χρόνια – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ – σύμβουλος στον όμιλο ΑΝΤ1 ενώ για ορισμένα χρόνια είχε προσλάβει στο εν λόγω ΜΜΕ και τον γιό του με παχυλό μισθό!! Τώρα στον ΑΝΤ1 το μεγάλο κομμάτι της προπαγάνδας εις βάρος της Χρυσής Αυγής μεταφέρει ο ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ.. Μέλος του ΚΚΕ εδώ και πολλά χρόνια (είχε θέσει μάλιστα υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές της ΕΣΗΕΑ με κομματικό συνδυασμό που υποστηρίζονταν από το ΚΚΕ) ενώ επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ήταν στο γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (!!) με το οποίο διατηρεί στενότατη σχέση ακόμη και τώρα!!! Οι επαφές του με τα κέντρα επιχειρήσεων είναι ΑΡΙΣΤΕΣ όπως βέβαια και οι κατευθύνσεις που παίρνει τώρα από το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ για τον οργανωμένο ΔΙΩΓΜΟ της Χρυσής Αυγής!! Εάν εξετάσεται μια προς μια τέτοιες παραμέτρους είναι ΒΕΒΑΙΟ πως θα βρείτε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ στοιχεία για τη σαπίλα στα Κέντρα Εξουσίας απ όπου αντλείται και η ΒΡΩΜΕΡΗ επίθεση κατά του Λαϊκού
Συνδέσμου..

Ευχαριστώ για την επικοινωνία
Λ.Σ. (πτυχιούχος – άνεργος)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolestrith-24-septembriou-2013#.UkDAzIbIbSI#ixzz2fl2yGrbC

Exit mobile version