Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος Ρεπούση εναντίον της Χρυσής Αυγής

Η εκ των σημαντικότερων εκφραστών της εθνομηδενιστικής αριστεράς Μαρία Ρεπούση βρήκε κι αυτή την ευκαιρία, προκειμένου να χύσει το δηλητήριό της εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με απύθμενο θράσος, το οποίο εκπορεύεται από το βαθύτατο μίσος της για την έννοια του Έθνους, η Ρεπούση αναφέρθηκε στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και τις προεκτάσεις του στον χώρο της εκπαίδευσης, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Μιλώντας στο Mega (κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…) η Ρεπούση είπε ότι «Η εκπαίδευση είναι βασικός θεσμός για να διαμορφώσει πολίτη. Πρέπει η Πολιτεία να αξιοποιήσει αυτόν τον θεσμό. Αυτή τη στιγμή μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά σε αυτή την ιδεολογία και σ΄αυτήν την οργάνωση. Το βλέπουμε ως Πολιτεία; Τι κάνει το Υπουργείο Παιδείας;», ενώ σημείωσε επίσης ότι «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μέσα σε αυτό το ποσοστό δυστυχώς υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί, θέλω να πιστεύω λιγότεροι απ΄ότι σε άλλα στρώματα επαγγελματικά, όπως είναι για παράδειγμα η αστυνομία».

Πατώντας πάνω στην ένταση της ανήθικης επίθεσης στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η εν λόγω «μαντάμ», με αναίδεια, κάνει υποδείξεις για το «πώς πρέπει» να λειτουργούν τα σχολεία. Ενοχλείται από την Πίστη προς την Πατρίδα που έχουν ολοένα και πιο πολλά Ελληνόπουλα, ενώ προφανώς το «πολιτικά ορθό» θα ήταν να ενστερνίζονται τις δικές της ανιστόρητες και αντεθνικές απόψεις, περί «συνωστισμού», ανυπαρξίας του Ζαλόγγου και άλλα παρόμοια που αυτή η άξια αντιπρόσωπος του «συνταγματικού τόξου» υποστηρίζει χωρίς να ντρέπεται.

‘Όντως, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχουν αρκετοί μορφωμένοι Έλληνες. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, όπως, εννοείται, υπάρχουν Έλληνες απ΄όλα τα επαγγέλματα και τα κοινωνικά στρώματα. Το μόνο που δεν ευδοκιμεί, ούτε στο ελάχιστο, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι οι κάθε είδους σύγχρονοι «γενίτσαροι» και «γιουσουφάκια», που προσπαθούν, χρησιμοποιώντας τις όποιες θεσμικές τους ιδιότητες, τις γνωριμίες τους με τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς και την απόλυτη προσήλωσή τους στο ανθελληνικό καθεστώς της μεταπολίτευσης, να αποδομήσουν πλήρως την Εθνική συνοχή.

Οι κατάπτυστες απόψεις της Ρεπούση για τα εθνικά μας θέματα και την Ιστορία, σε συνδυασμό με την συμμετοχή της κι αυτής στον αντεθνικό θίασο των αντιχρυσαυγιτών, αποτελεί Δικαίωση και Τίτλο Τιμής για Εμάς, προκειμένου να συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα και τον Λαό.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-repoush-enantion-ths-chrushs-aughs#.UkHnZobIbSI#ixzz2fq92WKoP

Exit mobile version