Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την απόλυτη ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Τα αργυρώνητα φερέφωνα τής μεταπολιτευτικής πλουτοδημοκρατικής σαπίλας και παρακμής,τα δεκανίκια τών ελεεινών υπηρετριών τού διεθνούς σιωνισμού που κατέστρεψαν την χώρα και επρόδωσαν το Ελληνικό ΄Εθνος και τον Λαό του, αυτοί οι δήθεν ενημερωτές τού Λαού μας, έχουν ξεπεράσει τα όρια τής προπαγάνδας. Ξεπέρασαν ακόμη και το άλλοτε στυγνό σταλινικό καθεστώς με τα “Γκουλάγκ” και την Σιβηρία γιά τους αντιφρονούντες!

Βγάζουν την χολή τους στο Λαϊκό Κίνημα τών Ελλήνων Εθνικιστών! Τόνοι λάσπης,συστηματική παραπληροφόρηση, χαρακτηρισμοί γιά την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι ξεπερνούν κι αυτήν ακόμη την ανηθικότητα! “Δολοφόνοι”, επειδή βρέθηκε έ ν α ς  ανεγκέφαλος,ο οποίος δεν ήταν κάν μέλος της (όλοι πλέον γνωρίζουν πώς επί δεκαετίες υπήρξε οργανωμένο μέλος τού Κ.Κ.Ε.)! “Εγκληματική συμμορία”,επειδή μοίραζε τρόφιμα μ ό ν ο σε ΄Ελληνες!! Αυτό ακριβώς τους ενοχλεί. Επειδή οι προδότες αυτοί θέλουν τον Λαό μας εξαθλιωμένο.

Τόσα χρόνια, όλοι μας βιώνουμε την τυφλή βία, τρομοκρατία και εγκληματικότητα τών “προοδευτικών” τής αριστεράς. Γι αυτούς το σύστημα δεν βρήκε μία λέξη να πή! Από το 1974,το  “δημοκρατικό έργο” τών υμνητών τού Στάλιν και τού Τσαουσέσκου, αριθμεί: 71 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συμπατριωτών μας, τρομοκρατικές επιθέσεις,ληστείες μετά φόνου(Πάρος),εμπρησμούς με ανθρωποκτονίες(Marfin),καταστροφές δημοσίας περιουσίας καθώς και αναριθμήτων ιδιωτικών, κάψιμο τού Εθνικού μας Συμβόλου….

Γιά όλα αυτά ποτέ δεν έγινε σύσκεψη τών “δημοκρατικών” κομμάτων με θέμα την κήρυξη εκτός νόμου κάποιου από τα κόμματα τής αριστεράς, που οργάνωναν (και οργανώνουν) αυτήν τη βία. Γιά όλα αυτά,δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη όλες αυτές τίς ημέρες από τούς ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ!

Και βρέθηκε ένας αριστερός βουλευτής,ο οποίος σε μία κρίση ειλικρινείας αποδέχεται και ομολογεί όλη αυτή την εγκληματική συμπεριφορά τών “προοδευτικών”! Παραδέχεται όλα αυτά πού ο Ελληνικός Λαός βιώνει τα τελευταία 40 χρόνια! Χρειάζεται δύναμη ψυχής γιά να παραδεχθή κάποιος τα λάθη,είτε αυτά είναι δικά του,είτε τής ιδεολογίας στην οποία πιστεύει.

Θ.Α.

Οι ανώνυμοι Μυνχάουζεν και οι μυθοπλασίες τους για την Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν όρια…! Θλίψη είναι το συναίσθημα που εκφράζει το γεγονός στο Κερατσίνι αρχικά για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας ενός ακόμα Έλληνα αλλά και για το γεγονός της εκμετάλλευσης του γεγονότος προς συκοφαντία της Χρυσής Αυγής για τη συμπλοκή της σ αυτό καθώς και κατ επέκταση και των πολιτών του αποτελούν το ποσοστό που ψηφίζουν και υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή σ’ αυτό το  «δημοκρατικό» καθεστώς. Όλο αυτό το «ψάξιμο» στα γραφεία της και των μελών της χαρακτηρίζεται μόνο από τρομοκρατία ,σκοπό έχει τη πρόκληση του φόβου στα μέλη που επισκέπτονται τα γραφεία αλλά και την απομάκρυνση νέων μελών και πολιτών που θέλουν να επισκεφθούν και να συμμετέχουν σε κάθε δραστηριότητα της. Το όργιο των ΜΜΕ που δεν εστιάζουν στο φόνο παρά μόνο στη πορεία και το ρόλο της Χρυσής Αυγής έτσι όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν δείχνει την αδυναμία τους απέναντι σε κάθε κίνηση και στο ανάστημα της Χρυσής Αυγής καθώς και όλων των μελών και υποστηριχτών της. Όχι μόνο φόβο δεν προκαλούν αλλά δυναμώνουν τον παλμό. Το τραγικό αυτό γεγονός δεν χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως παράνομη, αλλά θυμίζει έναν ακόμη φόνο ,ένα ακόμα έγκλημα όπως αυτά που γίνονται καθημερινά από την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας ,οποιασδήποτε μορφής εγκλήματα που γίνονται χωρίς όμως να εξιχνιάζεται η κομματική ταυτότητα ή δραστηριότητα ή πολιτική πεποίθηση του θύτη. Εγκλήματα από λαθρομετανάστες που όμως καμία ενόχληση, κάθε άλλο, ελάφρυνση της ποινής παρέχεται με την προσκόμιση οποιουδήποτε ελαφρυντικού και που το κράτος αδυνατεί να σταματήσει, χωρίς καμία λήψη αρμόδιων μέτρων αλλά και τα ΜΜΕ που ηθελημένα αδυνατούν να αποδώσουν πολιτικές ευθύνες και να στοχοποιήσουν. Είναι μεγάλη η θλίψη γι άλλο ένα έγκλημα που έλαβε χώρα πρέπει να υπάρξει ο κατάλληλος σεβασμός και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης προς την επίτευξη των στόχων των εκάστοτε κρατικών και παρακρατικών που δεν είναι άλλος από τη πτώση της Χρυσής Αυγής. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Α.Γ.

Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη

Κύριοι καλημέρα σας

Έχω μια απορία: Αυτά τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης στήν Ελλάδα , (ΜΜΕ) , τά οποία δεν είναι τίποτε άλλο , παρά τα εργαλεία των προδοτών και των κλεφτών του Ελληνικού κράτους , σέ ποιόν νομίζουν ότι απευθύνονται;  Μα , καλά , είναι δυνατόν να νομίζουν ότι οι εμείς οι Έλληνες είμαστε τόσο κουτοί; Έιναι δυνατόν να πιστεύουν ότι αυτά που «σερβίρουν» στό κόσμο , εκείνος τα πιστεύει; Είναι δυνατόν να πιστεύουν , ότι είμαστε τόσο αφελείς; Κύριοι , προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα σας πολεμήσουν με όσα μέσα διαθέτουν, απλούστατα γιατί εκφράζεται τό αίσθημα των Ελλήνων , του απλού κόσμου . Κρατάτε γερά , διότι , ότι και να κάνουν αυτοί οι προδότες και οι κλέφτες που κυβερνάνε τήν πατρίδα μας , το αίσθημα και η γνώμη των Ελλήνων δεν αλλάζει .

 Πάντα μαζί σας,

Τ.Κ.

Ο Παπαχελάς αποκαλύπτεται – Πρέπει να ξανακερδίσουμε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής

Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα θέλω να πω τα εξής:

1) Δολοφονήθηκε ένας νέος άνθρωπος, πράγμα αποτρόπαιο και καταδικαστέο απερίφραστα.

2) Οι πάντες έχουν ήδη καταδικάσει τηΧρυσή Αυγή, χωρίς καμμία απόδειξη.

3) Η ευαισθησία τους είναι προκλητικά μονομερής. Γιατί δεν έγινε απολύτως τίποτα, όταν ένας πατέρας σφαγιάστηκε καθ’οδόν για το μαιευτήριο, όπου πήγαινε να δει τη γυναίκα του και το παιδί του;

4) Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα θυμήθηκε να ευαισθητοποιηθεί; Θέλει λέει να πολεμήσει το φασισμό. Συμφωνώ. Δεν είναι φασισμός όμως να οδηγείς χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία, εκατομμύρια άλλους στην ανεργία, να μην έχει ο γονιός να ταίσει τα παιδιά του, να ξεπωλείται η πατρίδα; Το μνημόνιο είναι ενταγμένο στο αγγλικό δίκαιο. Ξέρει κανείς ότι εάν η χώρα δεν πληρώσει τα τοκογλυφικά επιτόκια, είναι σε θέση οι επικυρίαρχοι να κατασχέσουν ακόμα και το μουσείο της Ακρόπολης;

5) Είναι πραγματικά άθλιο να σπιλώνουν το κύρος της ΜΥΚ στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κ.Λ.

Και μετά τις δημοσκοπήσεις… Αστυνομικές επιχειρήσεις! – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolestetarth-25-septembriou-2013#.UkITKIbIbSI#ixzz2fquDZW8b

Exit mobile version