Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμας, Καβάλας, Ανατολικής Αττικής, ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Την Πέμπτη 19-09-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Α.ν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Κ. Παπαδημητρίου με θέμα: «Ο όρκος του Αθηναίου οπλίτη-διαχρονικό Εθνικιστικό μήνυμα.»  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συναγωνιστής Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Βουλευτής Ευβοίας Νικόλαος Μίχος.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος περιέκλεισε σε μία φράση την απάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος στην άθλια κατασυκοφάντηση του συστήματος: «ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!»  «Το σύστημα ήθελε νεκρό και τον βρήκε», συνέχισε ο Συναγωνιστής κάνοντας λόγο για το τραγικό γεγονός, επαναλαμβάνοντας το αυτονόητο, ότι δεν είναι δυνατόν να κηλιδωθεί ένα ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένο κόμμα που εμπιστεύονται πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες, από την χάλκευση των στοιχείων που συλλέγουν και παρουσιάζουν τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για ένα γεγονός που καταδικάστηκε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και με τον πιο επίσημο τρόπο (από βήματος της Βουλής) από τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής!

Παίρνοντας τον λόγο ο Συναγωνιστής Μίχος τόνισε την (φανερή πλέον) σύμπραξη της Νέας Δειλοκρατίας με την αριστερά, αφού η Εθνοπροδοτική δεξιά συνασπιζόμενη με τους σφαγείς του Ελληνικού Έθνους βάλλουν όπως μπορούν το Εθνικιστικό Κίνημα με τόνους λάσπης ελπίζοντας να ανακόψουν με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα μετέρχεται δόλιους τρόπους για να εισχωρήσει στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, κάτι που τόνισε ο Βουλευτής μας, εφιστώντας μας την προσοχή σε μελλοντικές παγίδες που είναι σίγουρο ότι με επιμέλεια «στήνει» ο άθλιος παρακρατικός μηχανισμός της συγκυβέρνησης των ανίκανων, με απώτερο σκοπό να εκθέσει την Χρυσή Αυγή. Στις εισβολές των δυνάμεων καταστολής στα γραφεία τόσο της Κεντρικής Διοίκησης, όσο και στις κατά τόπους Τ.Ο. και στην επιχειρούμενη κατασκευή «ενόχων» Ελλήνων Εθνικιστών, η απάντησή μας είναι μία: «Η ΤΑΝ, Η ΕΠΙ ΤΑΣ!»

Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Παπαδημητρίου ανέλυσε εκτενώς τον όρκο του Αθηναίου οπλίτη, χρησιμοποιώντας ιστορικά παραδείγματα ένδοξων και νικηφόρων μαχών των Αρχαίων Ελλήνων εναντίον βαρβάρων.  Μας υπενθύμισε τον τρόπο της πνευματικής οχύρωσης και της ψυχικής ενδυνάμωσης που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη περιφρόνηση προς τον θάνατο, όταν η Πατρίδα κελεύει. Οι Αθηναίοι που έκλειναν τα 18 τους χρόνια, κάθε χρόνο την άνοιξη συγκεντρώνονταν στην Αρχαία αγορά, στο σημείο μεταξύ της Ακροπόλεως, της Στοάς του Αττάλου και του ναού του Ηφαίστου (το γνωστό Θησείο) και αφού έκλειναν προς την Ανατολή αποδίδοντας τιμή στον θεό Απόλλωνα, έδιναν τον ιερό όρκο του Αθηναίου οπλίτη. «ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ’ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΩ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ..»

Έχοντας οδηγό τον ίδιο Ιερό Όρκο, ιχνηλατούμε το μονοπάτι της Δόξας και της Τιμής, υψώνοντας ως αιγίδα τα Ιερά Λάβαρα του Έθνους! Προστατεύουμε την Σημαία της Πατρίδας, με τον Μαίανδρο και το αίμα μας, ενδυόμαστε την πανοπλία που μας θωρακίζει μόνον μπροστά, μια που οι Έλληνες Εθνικιστές δεν γυρίζουν ποτέ την πλάτη στον εχθρό, όποιος κι αν είναι, όσοι κι αν είναι! Και υπενθυμίζουμε σε όλους τους «μηδίσαντες» ότι παραμένοντας πιστοί στον Όρκο μας, το μόνον που θα πρέπει να περιμένουν από εμάς είναι να «ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!!….»

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ολομέλεια ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Η συνδικαλιστική παράταξη της Χρυσής Αυγής ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. πραγματοποίησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία ολομέλεια της το Σάββατο 21-9-2013 σε πείσμα της κρατικής τρομοκρατίας εις βάρος του έθνους μας από τους προστάτες των παγκόσμιων τοκογλύφων. Οι εθνικιστές ιδιοκτήτες ταξί, άνθρωποι του μόχθου, δεν πτοήθηκαν από την τρομοκρατία των πολιτικών απατεώνων και έδωσαν δυναμικό παρών.

Κύριο θέμα της ολομέλειας ήταν η τροποποίηση των διατάξεων του νόμου 4070/2012 που ουσιαστικά απελευθερώνει το μεταφορικό έργο του ταξί. Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον νόμο που οδηγεί πρακτικά στην οικονομική εξαθλίωση τον κλάδο.

Συνάδελφοι – συναδέλφισες συστρατευτείτε μαζί μας.

Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής
Τηλέφωνο Γραμματείας: 6977 200 226
Ιστοσελίδα: la-s-i-t-a.blogspot.gr 

Τ. Ο. Δράμας: ενημερωτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Δράμας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2013, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας και της Τ. Ο. Καβάλας, στην λαϊκή αγορά της πόλης της Δράμας, κατά την οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ. Ο. Δράμας, απ’ όπου ξεκίνησαν την ενημερωτική δράση και παραταγμένοι οδεύσαν με προορισμό την λαϊκή αγορά της πόλης.

Οι πολίτες της Δράμας μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, αποδεκνύοντας για μία ακόμη φορά ότι πέραν όσων έχουν άμεσο συμφέρον να χτυπηθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ουδείς άλλος πιστεύει τα χοντροκομμένα ψεύδη και την άθλια προπαγάνδα των ΜΜ«Ε».

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική συνάντηση στον Ακροπόταμο

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, στις 7:30 το απόγευμα, κλιμάκιο της Τ. Ο. Καβάλας πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση στον Ακροπόταμο Καβάλας, κατά την οποία φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος ενημερώθηκαν από τον Γραμματέα της Τοπική μας για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αγροτική ανάπτυξη.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμά μας για την αγροτική ανάπτυξη, θέμα το οποίο αφορά τους κατοίκους του Ακροποτάμου. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ταμείο που θα προκύψει από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, με έμφαση στις ακριτικές περιοχές, καθώς και στην διαγραφή των αγροτικών χρεών, στην άμεση σύνδεση της παραγωγής με την κατανάλωση και το οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων, στην οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο, στην δημιουργία μητρώου αγροτών ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο ελληνικό πετρέλαιο και λιπάσματα. Τέλος, αναφέρθηκε στην προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών κολοσσών, καθώς και στην μεθοδευμένη στροφή στην βιολογική γεωργία από τα χημικά λιπάσματα, με την υποχρεωτική καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής.

Με την ολοκλήρωση της εισήγησής του, ο συναγωνιστής Βογιατζής συνομίλησε με τους φίλους του Κινήματος, απαντώντας στις ερωτήσεις και τις απορίες τους.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dramas-kabalas-anatolikhs-attikhs-la.s.i.t.a#.UkKVGYbIbSI#ixzz2ft9nad7x

Exit mobile version