Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Με θλίψη, επιφύλαξη, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα  το όργιο παραπληροφόρησης και λάσπης που δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Με περίσσιο θράσος “πρώην μέλη” έχουν κατακλύσει τα γνωστά τσοντοκάναλα της διαπλοκής και μιλούν για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς βεβαίως τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως πάντα.

Κουραστήκαμε στ΄ αλήθεια να ακούμε ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση, ότι τα μέλη μας είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ή να δεχόμαστε την κατακραυγή από γνωστούς, συγγενείς και φίλους μη ανήκοντες στον χώρο, για το πού έχουμε μπλέξει…

Κουραστήκαμε πια να ακούμε χαζομάρες  με τις οποίες γελάει και ο κάθε πικραμένος….

Κουραστήκαμε να βλέπουμε ολόκληρο το σάπιο σύστημα να επιδίδεται σε μια τρελή κούρσα εντυπώσεων πάνω από το πτώμα ενός νεκρού, μια φωτογραφία του για λίγες χιλιάδες φύλλα…

Κουραστήκαμε να βλέπουμε Megalo – δημοσιογραφίσκους, σε εντεταλμένη υπηρεσία, να παίζουν τον ρόλο του δικαστή και να δικάζουν τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ντροπή… Μια άγνωστη λέξη γι αυτούς τους λασπολόγους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι οι δήθεν δημοσκοπήσεις και το μοίρασμα των “χαμένων ποσοστών” μας! Και όμως! Τους ενημερώνουμε σε όλους τους τόνους ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ακόμη την τρίτη θέση! Αν μόνο αυτό μπορούν να κάνουν τελικά είναι (ήταν έτσι κι αλλιώς) ΛΙΓΟΙ!

Εγκληματική οργάνωση ΌΜΩΣ δεν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά εσείς κύριοι!

Πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης, έναντι ποίου τιμήματος;;;

Ή δεν ξέρετε τι μέτρα θέλει  να περάσει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες;

Αν όχι να σας φρεσκάρουμε την μνήμη σας:

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ.

Αύξηση των εισιτηρίων του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών.

Διατήρηση της «έκτακτης» εισφοράς αλληλεγγύης για τρία ακόμα χρόνια.

Περικοπές σε μισθούς, επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ.

Αύξηση τελών κυκλοφορίας.

Νέο σύστημα υπολογισμού αντικειμενικών τιμών, που θα φέρει αυξήσεις σε αρκετές περιοχές.

Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο εμφιαλωμένο νερό. (κάτι ακούγεται και για τον αέρα που αναπνέουμε αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως)

Ακόμα μεγαλύτερη περικοπή φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων φόρου, αρχίζοντας από τους χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και από την κατάργηση της έκπτωσης που προκύπτει από τις ιατρικές δαπάνες.

Νέος φόρος ακινήτων.

Αλλά για αυτά κουβέντα! Όμως τόνοι μελανιών χύθηκαν τις μέρες που πέρασαν για να γραφτούν απίστευτα πράγματα.

Όπως:

Η κα Πιπιλή (ναι, η γνωστή μεθυσμένη) παραπονέθηκε γιατί στο εξοχικό της τον Ιούλιο είχαν πάει χρυσαυγίτες να της επιτεθούν… εκείνη έλειπε όμως και τα παιδιά απλά φώναζαν στους τοίχους . Ξεσηκώθηκε η γειτονιά και 74 μέρες μετά θυμήθηκε να πάει να το καταγγείλει.

Και το καλύτερο… “Πρώην” χρυσαυγίτης άνοιξε το στόμα του στο ΕΘΝΟΣ και με αυτά που είπε καταλήξαμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα, αλλά το παρακλάδι της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά η λέξη «ΠΡΩΗΝ» παίρνει μια νέα διάσταση…

Απίστευτες αφηγήσεις για τάγματα εφόδου, στρατόπεδα εκπαίδευσης (!) Έχουμε λέει 3000 μαχητές να επέμβουν – ξεπερνάμε δηλαδή και την Χεσμπολάχ και άλλα πολλά… Όρεξη να έχεις να ακούς και να βλέπεις… και να γελάς με την ψυχή γιατί ΌΛΑ αυτά μετά την πρώτη ανάγνωση, μόνο γέλωτα προκαλούν….

Είναι όλοι βλακωδώς ανόητοι!  Και θα τους διαψεύσουν τα μελλοντικά γεγονότα!

Η Χρυσή Αυγή όντας σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο και έχοντας αφήσει πίσω της την τρίτη θέση,  θα κερδίσει τις δημοτικές στο δήμο Αθηναίων. Θα δείτε πως όλοι αυτοί θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν σε έναν μήνα το πολύ!

Γιατί το ψέμα έχει πολύ κοντούτσικα ποδαράκια και δεν μπορεί να πάει μακρυά!

Απόδειξη πως μέχρι και το δοτό ΕΣΡ κάλεσε για διευκρινίσεις το Mega, λόγω του ότι «δεν προβάλλει προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Ο στόχος τους όμως, και κινούνται πειθαρχημένα προς αυτόν, να τους το αναγνωρίσουμε, είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινή γνώμης από τα πολύ σοβαρά θέματα της κοινωνίας.

Μένει μόνο να μας πούν πόσο κόστισε στους ΣαμαροΒενιζέλους όλο αυτό το show!

Γιατί ΜΟΝΟ περί show μπορούμε να μιλάμε ΌΤΑΝ:

Στην παιδεία υπάρχει αναβρασμός με τους καθηγητές να περνάνε στην 2η εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων και δεν ασχολείται κανείς.

Στους Δήμους μόλις χθες βγήκαν 3000 Δημοτικοί Αστυνομικοί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, στον προθάλαμο δηλαδή της απόλυσης και δεν ασχολείται κανείς.

Στη Βουλή περνάει αυτές τις μέρες η (ν)τροπολογία για το ξέπλυμα μίζας πολιτικών και καναλαρχών και δεν ασχολείται κανείς.

Η μόνη δύναμη που θέλει και μπορεί να ανακόψει αυτό τον κατήφορο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Αρχηγός της Νικόλαος Μιχαλολιάκος, το ξέρετε, απλά προσπαθείτε να ανακόψετε την δυναμική του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ με κάθε μέσο!

Είστε σε πανικό γιατί…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και εσείς ΤΡΕΜΕΤΕ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι ΕΔΩ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ενωμένοι σαν μια γροθιά, γιατί εμείς δεν έχουμε συμφέροντα τα οποία μπορεί να μας χωρίσουν.

Έχουμε μόνο την Ελλάδα μας και την πίστη στην πατρίδα μας και στον Αρχηγό μας και στην ιδέα και αυτό μας κρατά ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.

Λυπούμαστε που σας χαλάμε τη βολή και τα σχέδιά σας να ξεπουλήσετε τα πάντα, αλλά έτσι είναι η ζωή…  Ο τροχός γύρισε και ο λαός ξύπνησε. Και ότι και να κάνετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Σας έχει πάρει χαμπάρι. Μη γίνεστε γραφικοί λοιπόν… Σταματήστε να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί ο άνεμος ξανά στα μούτρα σας θα την γυρίσει.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

ΚΟΡΙΝΑ  
Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Η Χρυσή Αυγή απαντά στις συκοφαντίες κομμάτων και καναλιών

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών και υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Ν. Δένδιας ο οποίος στην προσπάθεια  να ψαλιδίσει τα ποσοστά του κυριότερου του αντιπάλου Ηλία Κασιδιάρη  χρησιμοποιεί όλο το κρατικό μηχανισμό καταστολής τον οποίο εκ της θέσεώς του διαθέτει και μπορεί να εκμεταλλευθεί. Στην προσπάθειά του αυτή καρατομεί όποιον δεν συνεργάζεται μαζί του  και εν προκειμένω για υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας τα οποία αρνούνται να γίνουν επίορκοι και να συνεργήσουν σε ένα προμελετημένο έγκλημα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και της απήχησης την οποία έχει στην κοινωνία ,η οποία έχει λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Παράλληλα με τα παραπάνω, το προπέτασμα καπνού το οποίο έριξαν με σκοπό να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό  από τα ουσιώδη προβλήματα ώστε τα αφεντικά τους να συνεχίζουν απερίσπαστα τη καταστροφή και το πραγματικό ολοκαύτωμα της Ελληνική φυλής. Από κοντά και οι συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας πιστά σκυλιά της εκάστοτε εξουσίας, οι οποίοι ανακάλυψαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Δεν βρήκαν σχέσεις όμως για  το παρακράτος των υπηρεσιών του με την αριστερή τρομοκρατία της μεταπολίτευσης και τους 100 και πλέον νεκρούς από τους οποίους μεγάλος αριθμός είναι συνάδελφοι τους. Οι διαρροές στοιχείων μαρτύρων,  εκφοβισμός των ιδίων και των οικογενειών τους.  Ας είναι άλλωστε δεν είναι λίγο να πληρώνεσαι και να μην δουλεύεις.

Πλήρης  συσκότιση για το ότι η τρόικα ζήτησε 12.500 ακόμη απολύσεις στο δημόσιο , ότι τα επικουρικά ταμεία των τραπεζοϋπαλλήλων δεν μπορούν να δώσουν συντάξεις, ότι σε τρία χρόνια μειώθηκε 50% οι δαπάνες για την υγεία, ότι η είσοδος στα κρατικά νοσοκομεία είναι πλέον 25 ευρώ αλλά μόνο για Έλληνες καθώς οι λαθρομετανάστες θα εισέρχονται δωρεάν . Άκουσε κανείς ότι στην ακριτική Γαύδο οι κάτοικοι εκλιπαρούν για ένα γιατρό πεθαίνοντας αβοήθητοι; Το νοσοκομείο της Νίκαιας βρίσκεται ένα βήμα πριν το κλείσιμο λόγω έλλειψης των αναγκαίων κονδυλίων τα οποία απαιτούνται  για τη λειτουργία τους.  Αναστολή λειτουργίας των δύο μεγαλύτερων Ελληνικών πανεπιστημίων καθώς και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου λόγω της απόλυσης των διοικητικών υπαλλήλων.

Η νικήτρια των γερμανικών εκλογών και εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων στις πρώτες δηλώσεις της μίλησε για εντατικοποίηση των πιέσεων στη δύστυχη πατρίδα μας. Τι εννοεί με αυτό; Περισσότερα οικονομικά  μέτρα, ακόμη πιο πολύ ανεργία, κατασχέσεις κατοικιών, μέχρι να παύσει να υπάρχει η Ελλάδα την  οποία γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια πριν.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σε καμιά περίπτωση δεν θα υποστείλει τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων. Ας γνωρίζουν καλά οι συκοφάντες ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει Νέμεσις. Το Εθνικιστικό κίνημα είναι ένα σκληρό καρύδι για τα δόντια των εκθηλυμένων αστών της ελαφροδεξιάς. Ούτε βήμα πίσω μέχρι την τελική Νίκη!

Κ.Σ.

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου

Αγαπητοί Συναγωνιστές, Είμαι ένας φίλος του Κινήματος και όχι μέλος . Τις τελευταίες μέρες νιώθω ότι υφίσταμαι έναν συνεχή και αδυσώπητο βιασμό της προσωπικότητας και της νοημοσύνης μου. Το λέω αυτό όχι γιατί εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτά που λέγονται από όλα τα κανάλια και τους « μετανοήσαντες » συναγωνιστές είναι ψέματα , αλλά γιατί αυτοί (μεγαλοδημοσιογραφοι – κανάλια – πολιτικοί κτλ) έχουν αποφασίσει για εμένα και την δικαιοσύνη συνεπακόλουθα ότι αυτά είναι αλήθεια. Και βάση αυτής της παραδοχής επειδή εγώ και 1 εκατομμύριο άλλοι ήμασταν κακά παιδιά ,από και εμπρός θα πρέπει να δημιουργηθεί μια « δημοκρατική αστυνομία» που θα κυνηγάει τις πολιτικές εθνικές πεποιθήσεις ( ακριβής τοποθέτηση του κ. Χαρδαβέλα στο real fm ). Έχω να απαντήσω στον κ Χαρδαβέλα να μην χαίρεται για το αυθεντικό της πρότασης του για αυτή η δημοκρατική αστυνομία υπήρχε και λεγόταν STAZI στην ΛΔΓ ή sekiourita στην Ρουμανία , μου διαφεύγει το τωρινό όνομα στο σοσιαλιστικό παράδεισο της βόρειας Κορέας . Εν κατακλείδι θα ήθελα να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και αναλάβω και το μέρος της  ευθύνης που μου αναλογεί απέναντι στους χιλιάδες έλληνες πατριώτες αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους ώστε αυτή η χώρα να μην παραδοθεί στο σκοτάδι του σιδηρούν παραπετάματος , και εμείς αφήσαμε μερικές δεκάδες (κατά το πλείστον κίναιδους ) φουμαροκουλτουριάριδες ψευτολαμογια να διαφθείρουν σχεδόν 4 γενιές Ελλήνων από το 1974 μέχρι σήμερα ώστε να ανέχονται τον Ραιχενμπαχ και να λιντσάρουν έναν μοτοσικλετιστή επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία.

Μετά Τιμής,

Κ.Π.

Προαναγγελία χαλκευμένων δημοσκοπήσεων και κάλεσμα για βία από την Guardian

Καλησπέρα συναγωνιστές! Πραγματικά έχει γίνει τόσο βαρετό το όλο θέμα κατά της ΧΑ που πλέον έχει κουράσει. Δηλώνω την συμπαράστασή μου στον αγώνα του κινήματος και έχω να πω ότι δεν αντέχω άλλο σε όποιο κανάλι είμαι, όποιο σταθμό ακούσω και όποια ιστοσελίδα μπω, να βλέπω και να ακούω συνεχώς διάφορους να καταδικάζουν την ΧΑ. Από εκεί κ πέρα θέλω να ρωτήσω γιατί έχουν λυσσάξει από το πρωί ότι κλείνετε τα γραφεία σας σε διάφορα μέρη λόγω του φόβου και μάλιστα ακούω πολλούς να χαίρονται κ να λένε επιτέλους έξω οι φασίστες , ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά. Τον κόσμο τον ρώτησαν; Εγώ προσωπικά με όσα άτομα έχω κουβεντιάσει τις τελευταίες μέρες μου δηλώνουν ότι κουράστηκαν και ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η ΧΑ, αλλά τόσα που τους βασανίζουν! Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις πολλοί δεν λένε ότι ψηφίζουν ΧΑ γιατί έχουν προσωπικό κόστος και σε μένα αρκετές φορές έλεγαν να το κρύβω όπως το έκρυβαν και οι ίδιοι. Ο λόγος είναι ότι αρκετά άτομα μετά σε κάνουν πέρα, σου μιλάνε επιθετικά και ειδικά με όσα έγιναν ποιος θα τολμήσει να δηλώσει ότι θα σας στηρίξει;  Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος για πολλά και διάφορα. Χαρακτηριστικά να αναφέρω αρκετές μάνες με τις οποίες έτυχε να μιλήσω σοκαρίστηκαν όταν τελικά δεν επέλεξαν τα παιδιά τους για τους παιδικούς σταθμούς αλλά επέλεξαν κυρίως αλλοδαπούς!!! Έλεγαν λοιπόν αν βγει η ΧΑ παράνομη πόσο ακόμα θα αποθρασυνθούν όλοι αυτοί οι αλλοδαποί;;;; Και επιτέλους η νεολαία πρέπει να αποτελείται κυρίως από λαθροεισβολείς που διεκδικούν ιθαγένεια; Τα παιδιά των ντόπιων γιατί υφίστανται τέτοιο σαμποτάζ;  Ο κόσμος δεν έχει δουλειές, οι πιο πολλοί Έλληνες δεν έχουν να φάνε και δεν τους παίρνουν σε καμία δουλειά με διάφορες δικαιολογίες!!Όλοι εναντίον της ΧΑ αλλά λόγω του ότι έχετε δυνατή ψυχή πιστεύω ότι από όλο αυτό θα βγείτε δυνατότεροι! Υπομονή και επιμονή!!!!

Ε.Α.

Παρά τον πόλεμο και την λάσπη παραμένουμε τρίτο κόμμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις (Alco, Newsit)

Μάντεις κακών; Ποτέ δεν θελήσαμε να γίνουμε. Κασσάνδρες; Ουδέποτε ζηλέψαμε τον ρόλο τους. Κι όμως, πριν ελάχιστα 24ωρα προλέξαμε ότι το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα έκανε την επιλογή του και σκοπεύει να συγκρουσθεί μετωπικά με το Εθνικιστικό Κίνημα! Επιτρέψτε μας όμως να αυτολογοκριθούμε, διότι τέτοια εμετική προπαγάνδα ούτε ο πιο αρρωστημένος νους θα μπορούσε να συλλάβει! Δεν υφίσταται καμμία μετωπική σύγκρουση με αυτόν τον βόρβορο λυμματολάσπης που εκτοξεύουν οι εμετικοί διατυμπανιστές δημοσιοκάφροι εν χορώ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης! Οι Έλληνες Εθνικιστές, σε μία τίμια μετωπική πολιτική αντιπαράθεση θα μπορούσαμε να σεβαστούμε τον ιδεολογικό μας αντίπαλο, αν και η έκβαση θα ήταν προδιαγεγραμμένη λόγω της συντριπτικής μας υπεροχής τόσο σε επιχειρηματολογία, αλλά κυρίως στην έδραση της κοσμοθεωρίας του Λαϊκού Εθνικισμού. Ωστόσο, το μεγαλείο των Ηθικών Εθνικών Αξιών που διδασκόμαστε στα Κάστρα-Σχολεία-Στρατόπεδα της Χρυσής Αυγής, επιτάσσει τον σεβασμό έναντι ισάξιων αντιπάλων, όταν αυτοί υφίστανται….

Αυτή όμως η πρωτοφανής πολιτική καπήλευση του θανάτου ενός ανθρώπου, αυτή η πέραν πάσης πολιτικής επιλογής καταβαράθρωση της πολιτικής αντιπαράθεσης και η αντικατάσταση της από ένα μεταθανάτιο κρεσέντο ύβρεων, χυδαιολογιών, ψευδών εναντίον ενός ολόκληρου ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένου κόμματος, που εμπιστεύτηκαν μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες (κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, γιατί έναν χρόνο μετά η δυναμική του Κινήματος εκτοξεύτηκε εξ’ ου και η κορύφωση προβοκατόρικων λόγων και έργων των κυβερνώντων) δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Πρώτη φορά, τόσοι πολλοί, επιτίθενται με όλα τα μέσα που διαθέτουν στο εργοστάσιο παραγωγής προπαγάνδας εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, επιλέγοντας το γεγονός μίας ποδοσφαιρικής λεκτικής αντιπαράθεσης δύο ανθρώπων που ξέφυγε από τα όρια και οδήγησε το οπλισμένο χέρι του ενός, να αφαιρέσει τη ζωή του άλλου!

Θλιβερό; Αδιαμφισβήτητα! Τραγικό; Πανθομολογούμενα! Ο ίδιος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Κασιδιάρης εντός του κυνοβουλίου κατεδίκασε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και πέραν πάσης αμφιβολίας τον θάνατο του συγκεκριμένου πολίτη. Εξέφρασε με σαφήνεια την θέση του Κόμματος, εκδήλωσε την λύπη του και στηλίτευσε τον πρωτόγνωρο εκχυδαϊσμό του τραγικού γεγονότος (ως όφειλε) από ΟΛΑ τα υπόλοιπα κυνοβουλευτικά από-κόμματα, που με πρώτους και καλύτερους τους τιμητές των εξτρεμιστικών, αναρχοαυτόνομων, ανταρτών των πόλεων, β(ο)υλευτές των 1000+1 αδιάλυτων συνιστωσών της «ροζ» εφεδρείας του συστήματος, εξαπέλυσαν μύδρους κατά των Χρυσαυγιτών και επιδόθηκαν (συνεπικουρούμενοι βεβαίως και από τους υπολοίπους στυλοβάτες της άθλιας συγκυβέρνησης των ανίκανων) σε μαθήματα δημοκρατίας! Ποιοί;

Οι υπερασπιστές των ομάδων «κρούσης» που κατ’εντολήν κατακαίουν την Αθήνα σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται! Οι σχεδιαστές διασάλευσης της Τάξης, που εξαπολύουν τους κουκουλοφόρους (αυτούς ντε, που θα τους αφαιρούσε τις κουκούλες και θα τους ξεσκέπαζε ο φον Αντωνάκης….) και σκοτώνουν συμπολίτες μας, είτε καίγοντάς τους ζωντανούς (MARFIN-κέντρο Αθήνας) είτε εκτοξεύοντας μάρμαρα στα κεφάλια ανύποπτων πολιτών που διαδηλώνουν κατά καιρούς διαμαρτυρόμενοι για την εξαθλίωση που τους επέβαλλαν οι εγχώριοι και διεθνείς τοκογλύφοι! Οι νομικοί παραστάτες ΟΛΩΝ των κατηγορουμένων στις δικαστικές αίθουσες που δικάζονται (αλλά ΔΕΝ καταδικάζονται πάντοτε…) ως συμμετέχοντες σε τρομοκρατικές οργανώσεις με πλήθος αδιάσειστων στοιχείων! Αυτοί που μέχρι πρότινος κατηγορούνταν από ΟΛΑ τα κόμματα ότι υποθάλπουν, στηρίζουν, «οπλίζουν» τα χέρια εγκληματιών του κοινού Ποινικού Δικαίου! Αυτοί που σπέρνουν τον πανικό εντός και εκτός Βουλής, με λογύδρια περί «εκκολαπτόμενων αυγών φιδιού» όταν οι ίδιοι εκκολάπτουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας, δίνοντας την εντολή στους εφορμώντες ανά την πρωτεύουσα να κάψουν, να λεηλατήσουν, να πλιατσικολογήσουν! Αυτοί που βάζουν τα στήθη τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για να «αποδοθεί δικαιοσύνη» στον εβραίο τρομοκράτη Σάββα Μιχαήλ, αυτοί που υποκινούν τις «κοινωνικές απαλλοτριώσεις» και τις «αυτοδιαχειριζόμενες κοινότητες» με σκοπό να λειτουργήσουν ως «γιάφκες» σύστασης εγκληματικών οργανώσεων….

Αυτοί οι λαμπροί «δημοκράτες» του υπέρλαμπρου (αντι) συνταγματικού τόξου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Τολμούμε να πούμε αυτή την φορά, ότι άπαντα τα πολιτικά αθύρματα αυτού του τόπου υπερέβαλλαν εαυτόν! Διαγκωνιζόμενοι ποιος θα ξεπεράσει τον άλλον σε ύβρεις εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, ποιος θα αποδειχθεί περισσότερο «δημοκράτης» από τον διπλανό του, λησμόνησαν να κοιταχθούν στον καθρέφτη! Απολαύσαμε την εικόνα του θλιβερού πρώην νομικού συμβούλου της οικογένειας Ρότσιλντ, υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ  Ν. Δένδια, ο οποίος κάτωχρος εξέφρασε την λύπη του για τον χαμό του νεαρού άνδρα (αυτή η ωχρότητα ήταν φυσική άραγε, ή μήπως είχε προλάβει να διαβάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έτσι όπως εμφανίζονται στις «κρυφές δημοσκοπήσεις;;) προαναγγέλλοντας «σκληρή απάντηση» της άθλιας συγκυβέρνησης στους «δολοφόνους ρατσιστές Χρυσαυγίτες!». Για «σκληρή απάντηση» στα κύματα των λαθροεισβολέων που κατακρεουργούν, βιάζουν, ληστεύουν, διακινούν ναρκωτικά μέρα μεσημέρι, εξωθούν στην πορνεία ανθρώπινα ερείπια, ούτε λόγος φυσικά…

Στην πυρά άπαντες οι Εθνικιστές λοιπόν! Καταιγισμός προβολής του τραγικού γεγονότος από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με προφανή σκοπό έναν: Την ποινικοποίηση, δίκη και καταδίκη ενός ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένου κόμματος, το ξεχείλωμα της γνωστής σπεκουλαδόρικης θεωρίας των άκρων και η εξίσωση δια της πλαγίας οδού συλλήβδην των Χρυσαυγιτών με κοινούς εγκληματίες, η «εξύψωση» των δημοκρατικών θεσμών που πλήττονται ευθέως από την ύπαρξη και μόνο (μήπως και από την αναπνοή;) των «νεοναζί», την προαναγγελθείσα κατάθεση στο κυνοβούλιο (εκπονημένου εδώ και καιρό) σχεδίου νόμου φίμωσης του Αφυπνιστικού Εθνικιστικού Λόγου με πρόσχημα τον (ποιόν;) κίνδυνο αποσταθεροποίησης της Χώρας, την προβολή ως «μάστιγα» των «ρατσιστών», του «αυγού του φιδιού», την αγιοποίηση φυσικά των «ευαίσθητων» πολιτικών ταγών που παρελαύνουν «συντετριμμένοι» στα τηλεοπτικά παράθυρα, δραττόμενοι της ευκαιρίας που παρουσιάστηκε για τα 15 λεπτά δημοσιότητας (κατά Γουώρχολ) που δικαιούνται και όλα αυτά εις το όνομα της «Δημοκρατίας»….

Εις το όνομα της Δημοκρατίας όμως και η τραμπουκική εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος και οι φθορές που προξένησαν! Εις το όνομα της ίδιας Δημοκρατίας οι τρομοκρατικές ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν εναντίον γραφείων, οικιών, μελών του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής! Εις το όνομα (τι σύμπτωση!) αυτής πάλι της Δημοκρατίας οι επιλεκτικές άρσεις ασυλίας ΜΟΝΟΝ των Συναγωνιστών και Βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να οδηγηθούν στο εδώλιο ως κατηγορούμενοι και να καταδικαστούν κάποτε για να εκπέσουν του αξιώματος του εκπροσώπου του Ελληνικού λαού και να στιγματισθούν!  Εις το όνομα (αμάν πια) της Δημοκρατίας οι απαγορεύσεις ΝΟΜΙΜΩΝ συγκεντρώσεων και διανομών τροφίμων στους αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπολίτες μας!!

Επιλογίζοντας, εις το όνομα τοιαύτης «τρομοκρατικής» Δημοκρατίας έχετε μάθει να κινείσθε χαμερπείς ριψάσπιδες επίορκοι πολιτικάντηδες! Εις το όνομα τέτοιας «τρομοκρατικής» Δημοκρατίας ουρλιάζετε για να «μαντρώσετε» στα πολιτικά σας χοιροστάσια όσους περισσότερους αφελείς πολίτες μπορείτε! Εις το όνομα αυτής της «τρομοκρατικής» Δημοκρατίας καπηλεύεσθε θανάτους ανθρώπων, προσποριζόμενοι πρόσκαιρα κομματικά οφέλη και ψηφοθηρικά έσοδα!

Τέτοια Δημοκρατία λοιπόν, σας την χαρίζουμε! Γιατί «Δημοκρατία» για εσάς, είναι απλώς η διαδικασία με την οποία επιλέγετε αυτόν, στον οποίον θα ρίξετε το ανάθεμα! Εάν θελήσετε ποτέ λοιπόν να μάθετε τι εστί Δημοκρατία ανιστόρητοι οσφυοκάμπτες, ανατρέξτε σε έναν από τους 7 σοφούς της Ελλάδος και ΙΣΩΣ μπορέσετε να αντιληφθείτε αυτό που διακήρυττε ο Βίας ο Πριηνεύς τον 6ο αιώνα π.χ.: «Κρατίστην είναι δημοκρατίαν εν ή πάντες ως τύραννον φοβούνται τον νόμον….

Α.Σ

Τ.Ο. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-septembriou-2013#.UkNmAIbIbSI#ixzz2fwm4qI00

Exit mobile version