Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Καλησπέρα, βλέποντας το πόλεμο που έχει ξεσπάσει ενάντια στο πατριωτικό κίνημα, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή δύναμη και να συνεχίσετε τον αγώνα για την αφύπνιση των “ευνουχισμένων” συμπατριωτών μας. Παράλληλα θα ήθελα να σας προτείνω να περάσετε στην αντεπίθεση με το μοναδικό τρόπο που κάνατε μέχρι τώρα, ξεσκεπάζοντας τους. Γιατί την ώρα που βαλθήκανε να μας κόψουν την εκρηκτική άνοδο των ποσοστών μας, κανείς πλέον δεν ασχολείται με τα προβλήματα που συνεχίζει να μας φέρνει το μνημόνιο τους και τις σκανδαλώδεις τροπολογίες που προσπαθούν να περάσουν.

A.B.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την πολιτική μας Τιμή”

Μείνετε στις θέσεις σας, υπομονή και προσήλωση στο στόχο. Το σάπιο κατεστημένο πνέει τα λοίσθια και πανικόβλητο προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες και να αποκόψει τη φυγή τους από τη βρώμα που αναδίδουν. Μείνετε στις θέσεις σας, θα έρθει σύντομα ο καιρός της αντεπίθεσης, κρατηθείτε ενωμένοι στο δίκαιο σκοπό του αγώνα σας. Η δημοκρατία στη χώρα αυτή έχει καταλυθεί προ πολλού, απλώς οι περισσότεροι το καταλάβαμε αργά. Ακόμη και εάν δεν συμφωνώ με αυτό που λες, θα υπερασπισθώ με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα σου να το λες.

Κ.Λ.

Ο Βορίδης είχε προαναγγείλει την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής πριν τη δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί πατριώτες, Δια της παρούσης θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στη Χρυσή Αυγή η οποία βάλλεται από την πρωτοφανή εμμονή λασπολογίας και κατηγοριών τύπου απαγωγήν εις άτοπον. Είναι εμφανές ότι οι καιροσκόποι οι οποίοι καταλήστεψαν και ισοπέδωσαν τη χώρα επιχειρούν να μετατοπίσουν το κέντρο βάρους της επικαιρότητας σε μια ανήθικη τακτική ταυτοποίησης της Χρυσής Αυγής ως συμμορία μεταδίδοντας κάθε ηλιθιότητα επιπέδου νηπιαγωγείου για να δημιουργήσουν συνειρμικές ενοχοποιήσεις. Είμαστε στο πλευρό σας.

Ι.Χ.

Θα μεταχειριστούμε κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε μια παράνομη κυβέρνηση

Αγαπητοί συναγωνιστές. Πραγματικά κάθε όριο ανοχής του σάπιου πολιτικού συστήματος και των υπηρετών του έχει ξεπεραστεί! Είναι απίστευτο παρακολουθώντας καθημερινά τα δελτία ειδήσεων όλων των μέσων, να βλέπεις 50 λεπτά λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, 2 λεπτά μόλις για τα νέα μέτρα για το νέο μνημόνιο που έρχεται και 8 λεπτά αθλητικά και τον καιρό! Δεν απασχολεί την κοινή γνώμη πλέον, ούτε η παιδεία, ούτε η υγεία, ούτε η κοινωνική κατάρρευση, ούτε οι μίζες και τα σκάνδαλα, ούτε ο εργασιακός μεσαίωνας που έχει κατακλείσει τον ιδιωτικό τομέα αφήνοντας στον δρόμο κυριολεκτικά το 1/3 των Ελλήνων. Ξεχάσαμε τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, την πείνα και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Και μην γελιέστε, η νοοτροπία της μεταπολίτευσης είναι ήδη καλά ριζωμένη στην Ελλάδα, καθώς κανένας υπαίτιος δεν βρέθηκε ποτέ για τα τεράστια σκάνδαλα και τις μίζες που αφαίμαξαν το Έθνος. Κανένας δεν λογοδότησε για το ότι φτάσαμε ως εδώ. Είναι όλοι προστατευόμενοι του συστήματος, κρυμμένοι καλά πίσω από το «δήθεν» δημοκρατικό τους καθεστώς.

Ένα καθεστώς που κάνει συνεχώς διακρίσεις κατά των Ελλήνων. Που αφήνει τους εγκληματίες ελεύθερους. Και φυσικά γνωρίζαμε καλά, πως το σάπιο αυτό καθεστώς, θα αντιδρούσε με όλα του τα μέσα, προκειμένου να μην ξεβολευτεί, από τις μεταπολιτευτικές του ρίζες κρατούσε και κρατά καλά όλα τα μέσα ενημέρωσης για να εξασφαλίσει την επιβίωση του. Μέσα που έχει ρίξει στον αγώνα πλέον κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, μια και μόνο αυτοί προσφέρουν στον τόπο την μοναδική δυνατότητα να ξεφύγει από το άθλιο μέλλον που ετοιμάζουν για μας και τα παιδιά μας!

Ορίστε το πραγματικό πρόσωπο του καθεστώτος, οι μεγαλοδημοσιογράφοι που προστατεύονται από τον νόμο πετώντας τα ψέματα και την προπαγάνδα τους ελεύθερα,
τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά, τα αρχαία Ελληνικά δεν θα διδάσκονται καθώς είναι νεκρή γλώσσα μετά από 3500 χρόνια, η Θρησκεία μας καταργείται καθώς θίγει τα πολυπολιτισμικά δικαιώματα των μεταναστών, τα νοσοκομεία δωρεάν πλέον μόνο για τους μετανάστες και όχι για τους Έλληνες που τα πληρώνουν, οι πολιτικοί με τα υπερχρεωμένα κόμματα που ακόμα μας κυβερνάνε και αποφασίζουν για τις τύχες μας, αυτοί θα νοικοκυρέψουν τον τόπο! Τα σκάνδαλα που παραγράφονται, οι αναρχικοί  με τις κουκούλες ελεύθεροι να καταλαμβάνουν δρόμους και περιοχές ολόκληρες, να σπάνε, να καίνε και να
σκοτώνουν ελεύθερα. Δημόσιες υπηρεσίες κλειστές, οι φόροι συνεχώς να αυξάνονται, τα σπίτια να δημεύονται. Απόγνωση παντού.

Και το χειρότερο όλων, ο ψυχολογικός εκβιασμός των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης που μας κατακλύζουν πια, «όσοι Έλληνες και Ελληνίδες ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή, είμαστε εγκληματίες και θα – αθωωθούμε – μόνο αν ψηφίσουμε κάποιο άλλο κόμμα»

Αν αυτό δεν λέγεται φασισμός, τότε πως λέγεται;;; Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!

Ν.Π.

Αλώβητη η Χρυσή Αυγή απέναντι στον πόλεμο λάσπης – Σταθερά τα ποσοστά στον Δήμο Αθηναίων 14%

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-septembriou-2013#.UkS_qobIbSI#ixzz2g2lIGllw

Exit mobile version