Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Επικίνδυνα γενόσημα επιβάλλει η κυβέρνηση

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα δίνονται τρεις «ευκαιρίες» στους γιατρούς για συμμόρφωση με τους νέους κανόνες της συνταγογράφησης γενοσήμων«Ο εθνικός στόχος της διείσδυσης των γενοσήμων έως και 60% στο επόμενο έτος είναι ξεκάθαρος. Επίσης, θα θεσμοθετηθεί άμεσα η υποχρεωτική συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία» είπε ο κ. Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου τίθεται ως στόχος για τους γιατρούς που συνταγογραφούν σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ το 60% του όγκου των συνταγών που γράφουν μηνιαίως να είναι γενόσημα. Θα έχουν τρεις ευκαιρίες να «πιάσουν» τον στόχο. Εάν βρεθούν εκτός στόχου, θα τιμωρούνται με αφαίρεση του δικαιώματος για συνταγογράφηση για έναν μήνα. Εάν αυτό επαναληφθεί περισσότερες από δύο φορές, τότε θα κινδυνεύουν να τεθούν οριστικά εκτός του συστήματος.

O Γεωργιάδης επιμένει στην χρήση των γενόσημων, τα οποία προέρχονται κατά κόρον από τριτοκοσμικές χώρες και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Γνωστή είναι η φαρμακοβιομηχανία ΤΕVA ισραηλινής καταγωγής που έχει σαρώσει τους διαγωνισμούς του δημόσιου ενώ ταυτόχρονα έχει κατηγορηθεί για υγειονομικές παραβάσεις (άγνωστου προέλευσης σωματίδια) και με κλείσιμο παραρτημάτων της, στις ΗΠΑ. Ανάλογο δελτίο τύπου είχε δημοσιοποιήσει και παλαιότερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος θεωρεί τα γενόσημα επικίνδυνα και είναι πιθανό να αυξήσουν την θνησιμότητα στη χώρα μας.

Ο κύριος Γεωργιάδης προκαλεί συνειδητά υγειονομική γενοκτονία εισάγοντας μαζικά στην χώρα μας φάρμακα “μαϊμού” από τριτοκοσμικές χώρες και από κράτη που η παραγωγή γενόσημων δεν υπόκεινται σε αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους. Το πρόβλημα με τα γενόσημα που προέρχονται από αυτές τις χώρες είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν στον πάσχοντα ποικίλες επιπλοκές και παρενέργειες καθώς και να μην παρέχουν εν τέλη την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα.

Η προώθηση όμως των όσο το δυνατόν φθηνότερων γενόσημων δεν αποτελεί κίνδυνο μόνο για την υγεία των πολιτών καθώς υπονομεύει και την ελληνική οικονομία και κατά προέκταση και τον Έλληνα εργαζόμενο. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις τιμές των τριτοκοσμικών γενόσημων καθώς δεν έχει στη δούλεψη της σκλάβους που δουλεύουν για 30 ευρώ το μήνα. Σαν πιστός υπάλληλος της Τρόικα όμως ο κύριος Γεωργιάδης έχει βαλθεί να ισοπεδώσει την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία και κατ’ επέκταση την Ελληνική οικονομία στο κομμάτι που του αναλογεί. Είναι αποφασισμένος να εξυπηρετήσει Διεθνή κεφάλαια και να καταστρέψει ένα από τους τελευταίους υγιείς πυλώνες της οικονομίας μας.

Εκτός και εάν έχετε ως στόχο κ. Γεωργίαδη να συμβάλλεται και εσείς με τι σειρά σας να φτάσει ο μισθός του Έλληνα στο 35 ευρώ μηνιαίως, αφού βέβαια εξαφανίσετε κάθε ελληνική επιχείρηση;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi#.UkUxuYbIbSI#ixzz2g4jmoy5v

Exit mobile version