Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Κατάμεστα γραφεία, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα

Πλήθος κόσμου, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει κηρύξει στο κίνημα μας το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, παρακολούθησε την ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου, για τα τελευταία γεγονότα και πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος τόνισε ότι , και αν πράξουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, μαζί με σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, όση λάσπη και εάν ρίξουν εναντίον μας οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δεν πρόκειται να λυγίσουν.  

Τρανή απόδειξη η Παρουσία τόσων πολλών συναγωνιστών στην Τ.Ο. ΑΘηνών. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η νίκη θα είναι η νίκη του Κινήματος μας και του Ελληνικού λαού. Με το πέρας της ομιλίας με σθένος όλοι οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης

Στα κατάμεστα από υποστηρικτές και φίλους του κινήματός μας γραφεία πραγματοποιήθηκε ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε., Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιο, και προβλήθηκε τηλεοπτικό υλικό με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες ενάντια στο κινημά μας, καθώς και τις πρέπουσες εκ μέρους του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής απαντήσεις. Με το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι εψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, δονώντας την ατμόσφαιρα της Κατερίνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ομιλία στα γραφεία της Ν.Ε. Κιλκίς

Στα γραφεία του Κιλκίς και του Πολυκάστρου, παρουσία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη και του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς, Συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστου, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για την τρέχουσα επικαιρότητα και ξεσκεπάστηκαν τα ψέμματα και οι συκοφαντίες που εκτοξεύονται την τελευταία εβδομάδα ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο λαθρεμπόριο προϊόντων από Βουλγαρία και Σκόπια

Την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Σερρών με επικεφαλής τον υπεύθυνο περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και τον γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών μετέβη στον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα, προκειμένου να διαπιστωθούν επί τόπου πλείστες καταγγελίες Ελλήνων Πολιτών και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το όργιο λαθρεμπορίου που διεξάγεται με προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας με εικονικά τιμολόγια, λόγω της πλήρους απουσίας υγειονομικών και οικονομικών ελέγχων εκ μέρους των ελληνικών αρχών.

Καθημερινά εισέρχονται από την Βουλγαρία εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα, φορτωμένα με αγαθά όλων των ειδών. Πέλλετ, καυσόξυλα, λιπάσματα, σπόροι, αλεύρι, ποτά, εργαλεία, ζώντα ζώα, κρέατα νωπά και κατεψυγμένα και ό, τι μπορεί να βάλει ο νους του καταναλωτή. Μάλιστα πολλά από τα προϊόντα αυτά προέρχονται από την Σερβία ή ακόμη και τα Σκόπια. Στα σύνορα δεν γίνεται κανένας έλεγχος για την υγιεινή των προϊόντων, ούτε για την γνησιότητα των δελτίων αποστολής. Πλήττονται έτσι κυρίως οι μικρομεσαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως δε στις Σέρρες και στη Δράμα.
Κατά την εποικοδομητική συνομιλία που είχαν οι επικεφαλής με τους υπευθύνους του συνοριακού σταθμού καταγγέλθηκαν και επιβεβαιώθηκαν τα εξής τραγελαφικά:

1.  Στον συνοριακό σταθμό υπάρχει επί μονίμου βάσεως ένας και μοναδικός τελωνειακός υπάλληλος, ο οποίος δεν δύναται να διεξάγει ελέγχους μόνος του, βάσει κανονισμού.
2.  Οι ελάχιστοι, δειγματοληπτικοί πάντα, έλεγχοι διεξάγονται κατά την αλλαγή βάρδιας, όταν υπάρχουν δηλαδή δύο τελωνιακοί επί τόπου.
3.  Παρά τα διαρκή αιτήματα εκ μέρους των τελωνειακών, υπάρχει πλήρης έλλειψη στελέχωσης και εξοπλισμού για την διεξαγωγή υγειονομικών και οικονομικών ελέγχων, την στιγμή που από την πλευρά της Βουλγαρίας υπάρχουν δεκάδες τελωνειακοί.
4.  Κατά δήλωση τελωνειακού υπαλλήλου, αν γινόταν τακτικοί έλεγχοι τα έσοδα για το Ελληνικό κράτος από την επιβολή προστίμων θα ξεπερνούσαν κατά πολύ την όποια δαπάνη στελέχωσης και εξοπλισμού του τελωνείου.

Έτσι, πολλά οχήματα περνούν με εικονικά δελτία αποστολής, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες «εξαφανίζονται» μετέπειτα από τους οδηγούς. Στη συνέχεια ελάχιστα τιμολόγια εκδίδονται, με συνέπεια να υπάρχουν τεράστιες απώλειες φορολογικών εσόδων, να καταναλώνουν οι Έλληνες προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας και το πιο σημαντικό, να πλήττεται σχεδόν ανεπανόρθωτα ο παραγωγικός και εμπορικός ιστός των Σερρών και των γύρω περιοχών, με συνέπεια να έχουν κλείσει ήδη ή να κινδυνεύουν να κλείσουν οι ούτως ή άλλως εξουθενωμένες από τα μέτρα των μνημονίων επιχειρήσεις, αυξάνοντας και άλλο το ήδη μεγάλο ποσοστό ανεργίας των Ελλήνων. Ήδη ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει προβεί στην επεξεργασία όλων των στοιχείων και στην υποβολή σχετικής ερώτησης προς τους αρμόδιους υπουργούς υγείας και οικονομικών.

ΣΕΡΡΕΣ:
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Δευτέρα & Τετάρτη 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Τ.Ο. Πύργου: Επίσκεψη στο Κούμανι Ολυμπίας

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Πύργου, μετέβη στην ορεινή περιοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στο Κούμανι. Οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους κατοίκους τις περιοχής, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής.

Όπως μας διαβεβαίωσαν, η λάσπη και ο οχετός μίσους που εκτοξεύεται τις τελευταίες μέρες από τα κανάλια και τις εφημερίδες της διαπλοκής, δεν είναι παρά μια καλοστημένη προπαγάνδα, που σκοπό της έχει να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη και να πλήξη τα ανοδικά ποσοστά δημοσκοπήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου. Το μόνο που θα καταφέρουν όπως μας είπαν, είναι πως όλη αυτή η άθλια κατάσταση που δημιουργούν θα επιστρέψει σε αυτούς μπούμερανκ, τώρα που η φτώχεια θα ενισχυθεί, από τα χαράτσια που καταφθάνουν για τα αγροτεμάχια, από την φτηνή αγορά των αγροτικών προϊόντων και από την αδιαφορία του κράτους για τον πρωτογενή τομέα.

Μας επιβεβαίωσαν επίσης την πλήρη εγκατάλειψη της δημοτικής αρχής, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας προς την ορεινή περιοχή της Φολόης. Τέλος οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, βεβαιώνοντας τους κατοίκους πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Νίκου Χρυσομάλλη, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.

Για την ομιλία του συναγωνιστή Χρυσομάλλη, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, παραβρέθηκαν επίσης κι οι Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων όλης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Πριν από τον κύριο ομιλητή τον λόγο πήραν οι Γραμματείς των Τοπικών Καβάλας, Δράμας και Κομοτηνής, οι συναγωνιστές Βογιατζής, Παπαδόπουλος και Τσουμαρέλης, οι οποίοι εν πολλοίς σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα που σχετίζεται με την λάσπη και τα ψέματα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής και την προσπάθεια των ΜΜΕ να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με μια αναδρομή στο παρελθόν, με την σταθερή και διαχρονική λασπολόγηση, συκοφαντία και ψευδολογία του συστήματος έναντι της Χρυσής Αυγής. Ανέφερε ότι το σύστημα ανέκαθεν λασπολογούσε το Κινημά μας, πάντα μας χαρακτήριζε εγκληματική οργάνωση, συμμορία και τα τοιαύτα, αλλά με πίστη στις ιδέες μας, με Αγώνα, με συνέπεια λόγων και έργων καταφέραμε αντέξαμε και υπερβήκαμε την λάσπη των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων. Αυτός είναι ο λόγος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής, που έχουν λυσσάξει και μας λασπολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ κι από το βράδυ μέχρι το πρωί. Πότε με τον πόλεμο σιωπής και πότε με τόνους λάσπης μας χτυπούν, αλλά βλέπουν ότι δεν λυγίζουμε, αντιθέτως το Κινημά μας κάθε ημέρα γιγαντώνεται και γι’ αυτόν τον λόγο βιώνουν την πτώση τους. Γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα σημάνει το τέλος τους, θα τους βάλει όλους στην φυλακή. Σε αυτό το σημείο, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.
Αμέσως μετά ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα συνονθύλευμα σαν αυτά με τα οποία οι «κύριοι» αυτοί έχουν συνηθίσει να χαριεντίζονται. Το Κίνημά μας έχει Ιδεολογία, 30 χρόνια αγώνων στην πλάτη, πιστούς αγωνιστές και έναν άξιο τιμονιέρη. Εις ό,τι αφορά δε κάποιους κακεντρεχείς, τους ενημερώνουμε πως έχουμε επάρκεια στελεχών, συναγωνιστών που είναι καταξιωμένοι επιστήμονες σε πολλούς κλάδους, οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα δώσουν το “παρών” στον Αγώνα.

Στην συνέχεια της αναδρομής που πραγματοποίησε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, αναφέρθηκε και στην διαρκώς κλιμακούμενη δραστηριότητα του Κινήματός μας, ακόμη και μετά την εκλογική επιτυχία του Ιουνίου του 2012, όπου άπαντες οι συναγωνιστές όργωσαν πόλεις και χωριά, κάνοντας κοινωνικό έργο, μοιράζοντας ρούχα και τρόφιμα. Όπως είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, τα χρήματα του ελληνικού λαού που θα μας δοθούν θα επιστρέψουν στον ελληνικό λαό, ένα ακόμη γεγονός που πόνεσε το σύστημα και προσπάθησε να το εμποδίσει με κάθε μέσο, αλλά μάταια. Ακόμη και έναν ολόκληρο χρόνο από την εισόδό μας στην βουλή, με την οικονομία της χώρας σε χειρότερη κατάσταση, μέσα στο καλοκαίρι και ένω όλοι οι άλλοι απολάμβαναν τις διακοπές τους, η Χρυσή Αυγή έκανε μεγάλες εκδηλώσεις με χιλιάδες κόσμου. Και σ’ αυτή την φάση είναι που έρχονται κάποιες δημοσκοπήσεις που προκαλούν πανικό στο σύστημα. Επίσης, εντός Σεπτεμβρίου γίνονται κι άλλες πολυπληθείς εκδηλώσεις και λίγο μετά έρχεται αυτό το τραγικό περιστατικό με την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, γεγονός το οποίο καταδικάζουμε από την αρχή. Αλλά το σύστημα περίμενε απ’ ό,τι φάνηκε πολύ καιρό μια τέτοια ευκαιρία για να επιτεθεί με μεγαλύτερη σφοδρότητα στην Χρυσή Αυγή. Εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το τραγικό συμβάν για να δημιουργήσουν κλίμα και πάνω σε αυτό να χτίσουν μια άνευ προηγουμένου τερατολογία με δήθεν νυν και πρώην χρυσαυγίτες που αποκαλύπτουν το πραγματικό μας πρόσωπο.

Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής, ανέφερε πως μετά από την πρωτοφανή μας άνοδο, θα είμασταν τρελοί αν -όπως λένε τα τσοντοκάναλα- επιδιώκαμε να δολοφονήσουμε έναν συμπατριώτη μας.
Καταλήγοντας, ανέφερε πως πρέπει να σφίξουμε τα δόντια, να παλέψουμε και να αντέξουμε τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε, έχοντας πάντα κατά νου πως η τακτική του συστήματος είναι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά. Όμως, η αλήθεια, με τον ένα ή τον αλλο τρόπο, πάντα λάμπει στο τέλος.

Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες να ψάλλουν με βροντερή φωνή τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-einai-edw-katamesta-grafeia-ekdhlwseis-kai-parembaseis-se-olo#.UkUyWIbIbSI#ixzz2g4ke8eXl

Exit mobile version