Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίχως τέλος τα ψέματα της “εφημερίδας των φωτομοντάζ”

Η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» ξαναχτύπησε χθες με ένα δημοσίευμα, το οποίο βρίθει ψεύδους και προσπαθεί να συνδέσει με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή οποιοδήποτε έγκλημα έχει διαπραχθεί εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Απαντώντας προκαταβολικά σε μελλοντικά δημοσιεύματα τους να τους ενημερώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με την υπερθέρμανση του πλανήτη ή τις κλιματικές αλλαγές. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» ανασύρει περιπτώσεις στις οποίες δολοφονήθηκαν αλλοδαποί και προσπαθεί για δεύτερη φορά να τις φορτώσει στην Χρυσή Αυγή.

Περιπτώσεις όπου ούτε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια του Δένδια δεν μπόρεσαν να φορτώσουν στην Χρυσή Αυγή, ανασύρονται από τα συρτάρια της ΓΑΔΑ, ώστε να χρησιμοποιηθούν από την καινούργια αγαπημένη των τρομοκρατών. Βέβαια από το ρεσιτάλ ψευδολογίας που θέλει να λέγεται «ρεπορτάζ» απουσιάζουν μυστηριωδώς οι καταλήξεις των υποθέσεων, αφού κάτι τέτοιο δεν θα συνέφερε το καθεστώς. Επειδή, όμως, η Χρυσή Αυγή δεν φοβάται τα ψέμματα του καθεστώτος και των αριστερών υποτακτικών του, ας δούμε μία μία τις περιπτώσεις που αναφέρει η ψευδολογία της αισχρής αυτής φυλλάδας, προσθέτοντας την κατάληξη των υποθέσεων, που τεχνηέντως αποσιωπά η «αρθρογράφος».

Περίπτωση οδού Αναξαγόρα

Μέλη παρακρατικής αριστερής οργανώσεως είχαν καταγγείλει ότι «μαυροφορεμένοι επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτες χτύπησαν με πέτρες» έναν Ιρακινό λαθρομετανάστη. Τελικώς απεδείχθη ο λαθρομετανάστης ήταν Μαροκινός και ο δράστης αλλοδαπός. Οι ψευδομάρτυρες ουδέποτε αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη, ούτε παραιτήθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Περίπτωση δολοφονίας στα Κάτω Πατήσια

Η συγκεκριμένη δολοφονία πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου του 2011 και αφορούσε, όπως απεδείχθη, ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών. Δύο αφγανοί έχουν ήδη ομολογήσει την δολοφονία.

Περίπτωση Σαχτζάτ Λουκμάν

Η κυβέρνηση τότε είχε επιχειρήσει να συνδέσει το έγκλημα με την Χρυσή Αυγή κάνοντας λόγο για «προεκλογικά φυλλάδια πολιτικού κόμματος» τα οποία δήθεν εβρέθησαν στο διαμέρισμα του δράστη. Τα «φυλλάδια», βεβαίως, δεν δείχτηκαν ποτέ, ούτε μπόρεσε κανείς να απαντήσει στα λογικά ερωτήματα, γύρω από την υπόθεση. Εν τέλει ούτε οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής δεν μπόρεσαν να συνδέσουν το έγκλημα με την Χρυσή Αυγή.

Στο τέλος η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» αναφέρει και την δολοφονία ενός Αιγυπτίου από τον εργοδότη του, δείχνοντας εμφανώς ότι τα κίνητρα για τέτοια ψευδή «ρεπορτάζ» είναι και ιδιοτελή και ψυχολογικά, αφού η εμπάθεια ξεχειλίζει από κάθε γραμμή του κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dichws-telos-ta-psemata-ths-efhmeridas-twn-fwtomontaz#.UkVH0NLwmCg#ixzz2g582UG00

Exit mobile version