Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συντηρεί το ολισθηρό εμφυλιοπολεμικό κλίμα ο Παπούλιας

Αξιοσημείωτη είναι η θέρμη που επιδεικνύει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Πραγματοποιεί πραγματικά την μία συνάντηση μετά την άλλη με διάφορους πολιτικούς αρχηγούς και υπουργούς για το ζήτημα. Λυπηρό κρίνεται, βεβαίως, το γεγονός ότι δεν είχαν πραγματοποιηθεί παρόμοιες συναντήσεις για ζητήματα που πραγματικά απασχολούν τους Έλληνες, όπως η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και το μνημόνιο.

Σήμερα συναντήθηκε με τον υπουργό δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, προκειμένου να ενημερωθεί και από αυτόν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Άστοχη, βεβαίως, η συνάντηση με τον εν λόγω υπουργό, καθώς ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τέτοιες επιχειρήσεις είναι ο Υπουργός Προπαγάνδας, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο κ. Καψής. Σε κάθε περίπτωση ο υπουργός διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι η χώρα διαθέτει το απαραίτητο νομικό «οπλοστάσιο» και ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή είμαστε βέβαιοι και για τα δύο, αφού και νόμοι υπάρχουν στην Ελλάδα και αδέκαστοι δικαστές για να τους εφαρμόσουν. Λυπούμαστε βαθύτατα, όμως, για το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν κινήθηκε αρκούντως γρήγορα τόσα χρόνια σε πολλές άλλες περιπτώσεις που είχαν πραγματικό αντίκτυπο στην ζωή του Ελληνικού Λαού. Τόσες και τόσες περιπτώσεις πολιτικής διαφθοράς, μίζας και ρεμούλας οδηγήθηκαν στην παραγραφή και οι κλέφτες και οι ψεύτες συνεχίζουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η Χρυσή Αυγή, όμως, κατέθεσε σήμερα φάκελο με συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν και φυσικά δεν θα είχε γνώση για την εγκληματική δράση στελεχών του πρώην κόμματός του. Ας ελπίσουμε ότι η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί του συγκεκριμένου φακέλου τουλάχιστον το ίδιο γρήγορα, ώστε να πάνε στην φυλακή οι πραγματικοί εγκληματίες και όχι απλώς να επιχειρείται ο εκφοβισμός και η συκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης.

Και όσον αφορά την φράση του κ. Αθανασίου προς τον κ. Παπούλια ότι «η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της», το ίδιο ευχόμαστε και εμείς εκ καρδίας, αφού έτσι θα λάμψει η Αλήθεια και θα καταπέσουν όλες οι στημένες και ψευδείς κατηγορίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunthrei-to-olisthhro-emfuliopolemiko-klima-o-papoulias#.UkYT14bIbSI#ixzz2g8etTLNN

Exit mobile version