Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στάζει δηλητήριο το καθεστωτικό «Βήμα» για την Χρυσή Αυγή

Συνεχίζουν τη λάσπη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλες οι εκφράσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ, δείχνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο πόσο ενοχλούνται από την ύπαρξη και την συνεχή ενδυνάμωσή μας.

«Το Βήμα», το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «ναυαρχίδα» του συστήματος, αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκτόξευσης λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στην διαδικτυακή του έκδοση «Το Βήμα», ανάμεσα στα πολλά του κείμενα εναντίον μας, φιλοξενεί και ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Το Σύνταγμα και οι επίδοξοι βιαστές του».

Στο  άρθρο αυτό η συγκεκριμένη καθεστωτική έκφραση αναπαράγει, για μια ακόμη φορά, όλο το στερεότυπο της αθλιότητας και της κατασυκοφάντησης εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Επειδή οι υπάλληλοι του καθεστώτος ομιλούν για «άκρον άωτον της θρασυδειλίας», αναφερόμενοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό. Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι «έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους – και των μαχαιριών τους – κάθε έννοια δικαίου, έχουν καταπατήσει θεσμούς και νόμους», όπως χαρακτηριστικά γράφει «Το Βήμα», αυτοί σίγουρα είναι οι πολιτικοί προστάτες του εν λόγω εκδοτικού ομίλου.

Είναι εκείνοι που επί 39 ολόκληρα χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα ψευδεπίγραφο και κακέκτυπο «δημοκρατικό» σύστημα, το οποίο σε αργή αλλά σταθερή βάση ωθούσε την Χώρα μας προς τον όλεθρο. Είναι εκείνοι που στο αποκορύφωμα της αντεθνικής και αντιλαϊκής πολιτικής τους έφεραν την Ελλάδα σιδηροδέσμια του μνημονίου, με τους διεθνείς τοκογλύφους να έχουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο στη Χώρα.

Όταν, λοιπόν, με απύθμενο θράσος γράφουν στη συνέχεια ότι «επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση, οι νόμοι αρχίζουν να εφαρμόζονται και οι θεσμοί να κάνουν το καθήκον τους, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα» είναι φανερό πως η αναίδειά τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι κομματικές συμπάθειες του ΔΟΛ έχουν καταπατήσει πλήρως το Σύνταγμα, εκχωρώντας την Εθνική μας Κυριαρχία, έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην φτώχεια, την ανεργία, την πείνα και την απόγνωση, έχουν δημιουργήσει αμέτρητα οικονομικά σκάνδαλα, όπου πρωταγωνιστές είναι διακεκριμένα στελέχη του «συνταγματικού τόξου» αλλά αυτά έχουν μείνει στο απυρόβλητο.

Πού είδε, επομένως, την εφαρμογή των θεσμών και των νόμων «Το Βήμα»; Στην προβοκατόρικη, στοχευμένη και ανήθικη επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία προέρχεται από τους κόλπους αυτών ακριβώς που κατέστρεψαν την Χώρα; Είναι φανερό ότι «Το Βήμα» θεωρεί τον Ελληνικό Λαό ηλίθιο και το ίδιο κρύβει το κεφάλι του στο έδαφος, όπως η στρουθοκάμηλος, όταν εντελώς ανερυθρίαστα γράφει ότι «Η δημοκρατία ευτυχώς, παρά τα όποια προβλήματά της, έχει και τη δυνατότητα και τη θέληση όπως αποδεικνύεται, να προστατευθεί από τους επίδοξους βιαστές της, με όλα τα νόμιμα μέσα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους. Γιατί όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα να τα επικαλείται, αναφαίρετο δικαίωμα και της πολιτείας είναι να τα εφαρμόζει».

Οι βιαστές της Δημοκρατίας είναι αυτοί ακριβώς  που την καπηλεύονται, είναι αυτοί που έμειναν ατιμώρητοι για τις προδοσίες, τις κλεψιές, την διαφθορά και την παρακμή του πολιτικού βίου, είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν την κομματική τους δύναμη για να βολέψουν τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα, είναι αυτοί που στήνουν σκευωρίες σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή αρνήθηκε να ξεπουλήσει τις Ιδέες της και να ενσωματωθεί στο σαπισμένο σύστημα της εθνικής υποτέλειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης.Και επειδή η Αλήθεια είναι πολύ πιο δυνατή από την μοχθηρία και τις ραδιουργίες διαφόρων πραιτοριανών του Καθεστώτος, γι΄αυτό και στο τέλος θα θριαμβεύσει δικαιώνοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stazei-dhlhthrio-to-kathestwtiko-bhma-gia-thn-chrush-augh#.UkYVpIbIbSI#ixzz2g8gfa5qO

Exit mobile version