Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Από την πρώτη μέρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή βλέπουμε ένα πόλεμο εναντίων των Εθνικιστών. Έψαχναν τρόπους για να βγάλουν εκτός τους Εθνικιστές, για να μην φανερωθούν οι βρωμιές τους. Με τα σημερινά γεγονότα το σύστημα ξεμπροστιάστηκε. Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός χρειάζεται την Χρυσή Αυγή για να δει καλύτερες μέρες. Κρατάτε γερά λεβέντες και μην λυγίζεται στην γελοία τρομοκρατία τους.

Γ.Κ.

Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!

Καταιγιστικές εξελίξεις! Βομβαρδισμός τηλεθεατών με  «έκτακτα δελτία» χρεοκοπημένων καναλιών. Επιχειρήσεις αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με πληθωρικά τζιπ, full face, αυτόματα πολεμικά όπλα και την ίδια στιγμή εξευτελισμός του θεσμού του βουλευτή. Ποιου θεσμού όμως; Εκείνου του οποίου όλα τα κόμματα επί σειράς δεκαετιών δεν κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επαξίως ενώ το μόνο που συστηματικά επετεύχθη ήταν η υποδούλωση ενός ολόκληρου λαού. Σήμερα ακούστηκαν συνθήματα όπως «ζήτω η Ελλάδα» και «φάτε μνημόνιο για βραδινό»! Τι πιο αληθινό σε ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα; Τι πιο αδυσώπητο από την έλευση της τρόικας και τις πιέσεις που αυτή άσκησε; Πόσα περισσότερα ερωτηματικά από αυτά των ίδιων των συνταγματολόγων για το αν ακολουθήθηκε η πρέπουσα διαδικασία;

Όλα αυτά προσπάθησαν να καλυφθούν με τρόπο μαεστρικό αλλά όσα και αν είναι τα ερωτηματικά η αλήθεια θα λάμψει, οι ιδέες δεν φυλακίζονται και ο «λαός γνωρίζει».

Σ.Α.

Συνθήματα συμπαράστασης για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής έξω από την ΓΑΔΑ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κοροϊδία από αυτό που είδαμε όλοι σήμερα να γίνεται! Τα κόμματα που έφεραν σε αυτό το χάλι την χώρα μας έστησαν ολόκληρη πλεκτάνη και συνέλαβαν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα! Η διαφορετικές πολιτικές απόψεις και η αγάπη για τη χώρα είναι κάτι που τους φοβίζει !ΑΡΧΗΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Π.Τ.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ – Οι ιδέες δεν φυλακίζονται

Μακάρι να ξέρατε εσείς εκεί στην Χρυσή Αυγή πόση είναι πραγματικά η δύναμη σας. Και η δυναμική σας. Δεν υπάρχει γειτονιά, δεν υπάρχει πολυκατοικία (εξαιρουμένης της ευρύτερης περιοχής της Εκάλης και του Ψυχικού) που να μην έχει έστω το 10% των κατοίκων εν υπνώση Χρυσαυγίτες. Και λέω εν ύπνωση διότι άλλοι είναι πολύ ηλικιωμένοι για να βοηθήσουν ενεργά, άλλοι φοβούνται μήπως κάποιος ρουφιάνος τους “δώσει” στο αφεντικό και χάσουν την δουλεία τους (και σε τέτοιους καιρούς δεν βρίσκεις δουλειά αν δεν είσαι κατατρεγμένος κακόμοιρος οικονομικο-πολιτικο μετανάστης ούτε σε βενζινάδικο),άλλοι απλά που γνωρίζω και προσωπικά δεν έχουν ούτε τα χρήματα να πάρουν το εισιτήριο του 1,40Ε. Μετά από τόσο πόλεμο που κάνουν στην Χρυσή Αυγή δεν μπορώ να πω δημοσίως ότι την στηρίζω. Φοβάμαι για την ζωή μου από τους ακροαριστερούς (μονίμως μας θυμίζουν οτι δεν έχουν σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή από την 17Ν μέχρι την MARFIN και τους ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου σχεδόν απλών πολιτών),φοβάμαι για την περιουσία μου, αλλά θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μόνο και μόνο για φτιάξει ο τόπος. Για να μπορέσω κάτι να πω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου μεθαύριο πως έκανα για τον τόπο. Μακάρι να γνωρίζατε λοιπόν ότι το 7%,το 9%,το 13% ακόμα είναι πλασματικό, είναι κουρεμένο γουλί. Ακόμα και το 17% θα ξεπεράσετε έστω και με ότι έχει γίνει, διότι είναι απλά προβοκάτσια και το γνωρίζει ο κόσμος. Η Νίκη θα σκεπάσει με τα φτερά της και τις δάφνες της αυτόν που αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών ,υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Ως άλλοι 300 ήρθε η ώρα για την δική μας Μάχη. Οι πρώτες αψιμαχίες ξεκίνησαν με τα γεγονότα περί Φύσσα. Η ώρα της τελικής σύγκρουσης είναι κοντά, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαστε νικητές. Εμείς ανάψαμε την δάδα Εμείς θα μεταλαμπαδεύσουμε το Ελληνικό φώς στην οικουμένη. Μέχρι την Νίκη λοιπόν Ζήτω η Αιωνία Ελλάς.

Π.Γ.

Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών – Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο
Συνεχίστε τον αγώνα είμαστε μαζί σας. Είστε η μοναδική μας ελπίδα για την επιβίωσή μας σαν ΕΘΝΟΣ. Με χαμόγελο και με εγκράτεια και με την καθαρότητα που μας διακρίνει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Στο τέλος όλοι θα καταλάβουν ότι οι αγνοί ΕΛΛΗΝΕΣ είναι περισσότεροι από τα λαμόγια. Πολλοί γαρ οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί. Σας ευχαριστούμε

Μπάμπης Κ.

Εκατοντάδες Εθνικιστές έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων  – Κανένας δεν λυγίζει την Χρυσή Αυγή

Σε πληροφορώ αγαπητέ φίλε – ΝΑΙ εσύ που με διαβάζεις τώρα – οτι εμείς οι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΔΕΝ κάναμε “πίσω” αυτές της μέρες για να “κλειστούμε στα καβούκια μας” όπως ΛΕΝΕ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ θέλουμε να οξύνουμε τα πνεύματα όπως θα ΗΘΕΛΕ το κράτος, για να καπηλευτεί το γεγονός και να το “παίξει προστάτης” και καλά της Ελλάδας – οτι θα σώσει την Ελλάδα από ευτράπελα κ.αλ.! Ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Ελλάδας…….. “κράτος”!!! (μην ξεράσω!!!) Σε πληροφορώ λοιπόν πως: ΌΤΙ ώρα “φωνάξει” ο Αρχηγός, ΟΛΟΙ εμείς ΣΥΣΩΜΟΙ (ΠΡΩΗΝ δεξιοί, αριστεροί, πασόκοι, κ.αλ.), ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!! ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ξέρεις ΤΙ μας ενώνει ΟΛΟΥΣ εμάς λοιπόν που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ΗΛΙΘΙΟΙ (γιατί περί ηλιθίων πρόκειται)???? Η ΕΛΛΑΔΑ!!!! Η ΣΗΜΑΙΑ!!! Η ΕΛΠΙΔΑ!!! ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! και……….. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Η ΑΝ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΖΕΙ Η ΣΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… ΗΡΘΑΜΕ!

Γ.Σ.

Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με σκοπό να περάσει το επαίσχυντο τρίτο μνημόνιο

Η αλητεία και η εθνοπροδοσία σε όλο της το μεγαλείο! Παίζουν πλέον τα τελευταία τους χαρτιά. Οι τρεις και βάλε χιλιάδες Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια δε συνιστούν συγκινητικό θέμα; Δεν του αρμόζουν εισαγγελικές έρευνες για να βρεθούν οι ένοχοι; Από πότε η κατοχή ελληνικής σημαίας συνιστά πειστήριο συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση; Άκουσα ότι θα αρχίσουν να ψάχνουν εδώ στην Κρήτη, όσους λέει βγάλουν στα μπαλκόνια τους την ελληνική σημαία τώρα με την εθνική επέτειο που έρχεται… Ζω για να το δω και αυτό! Με κουράγιο και δύναμη πρέπει να συνεχίσουμε, συμπατριώτες, συναγωνιστές, Έλληνες! Το χρωστάμε αν μη τι άλλο στα παιδιά μας.

Κ.Α.

Όργιο ψευδολογίας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης

Καλημέρα, δεν είμαι οπαδός του κινήματος σας, ούτε και εχθρός του, θέλω απλά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν ακόμα Ελληνες για την Ελλάδα, συνεχίστε τον αγώνα σας, η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες.

Θοδωρής.

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Πολλοί εύχονται να συνεχιστεί ακόμα για λίγες μέρες αυτός ο τηλεοπτικός πρωτοφανής ανήθικος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής, διότι ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να αφυπνίζεται και να ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι συμβαίνει… Ακόμα και αυτοί που δεν υποστήριζαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τώρα πλέον έχουν ψυλλιαστεί ότι για να την πολεμούν με τέτοια λύσσα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι, ΟΛΑ τα κανάλια, ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την αλματώδη δημοσκοπική της άνοδο, που θα σημάνει το δικό τους πολιτικό τέλος και την δίκαιη τιμωρία τους για την καταστροφή και την προδοσία της πατρίδας τους. Οι απατεώνες μεγαλόσχημοι πολιτικοί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Όχι για τον “φασιστικό κίνδυνο”, που τάχα έρχεται με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά για τις πολιτικές τους θέσεις που θα τις χάσουν με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Εμείς θέλουμε να δούμε και τη δίκαιη τιμωρία τους. Όχι σε μια άλλη Δίκη των Έξι, αλλά στις φυλακές. Δεν θέλουμε να χυθεί αίμα. Αλλά να μπουν στη φυλακή ή να εργάζονται χειρωνακτικά, φυλασσόμενοι, παράγοντας έργο ωφέλιμο για το κοινωνικό σύνολο. Π.χ. να δούμε τους διάφορους Τσοχατζόπουλους με μία σκούπα στο χέρι να σκουπίζουν τους δρόμους της Αθήνας, εργαζόμενοι ΔΩΡΕΑΝ στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων. Και το βράδυ πάλι στη φυλακή. Αν συνεχίσει για μία εβδομάδα ακόμα να μας πνίγει ο βόθρος των καναλιών, είναι σίγουρο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανεβεί ακόμα περισσότερο στη συνείδηση του λαού, που δεν είναι βλάκας, όπως φαίνεται ότι τον θεωρούν τα τηλεοπτικά μαγαζάκια, αλλά ΞΥΠΝΙΟΣ, και θα το καταλάβουν αυτό οι λασπολόγοι όταν έρθει με το καλό η ώρα της κάλπης… Εκτός αν αποφασίσουν, λόγω του … φασιστικού κινδύνου, να καταργήσουν τις εκλογές οι … υπερδημοκράτες απατεώνες! Ή εκτός αν γεμίσουν τα εκλογικά τμήματα από τα τουρμπάνια και τις κελεμπίες των “ελληνοποιημένων” ψηφοφόρων του προδοτικού τόξου, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Σε κάθε περίπτωση όμως νομίζω ότι η θέληση του Ελληνικού Λαού να απαλλαγεί από τους απατεώνες προδότες πολιτικούς που τον κατέστρεψαν, θα νικήσει!!

Με τιμή Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-septembriou-2013#.UkfN5xbA-8Q#ixzz2gGJepdu4

Exit mobile version