Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτός είναι ο κομμουνισμός, Μπογιόπουλε…

Μέσα στην λασπολογική διάθεση των τελευταίων ημερών εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία αποτέλεσε όχι απλώς το κυρίαρχο αλλά ουσιαστικά το μόνο θέμα με το οποίο ασχολούνταν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) θεώρησε ότι ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσει τους εσωκομματικούς του λογαριασμούς με τον δημοσιογράφο του (β)ριζοσπάστη και μέλος του κόμματος Νίκο Μπογιόπουλο. Θεωρώντας ότι είναι το καλύτερο χρονικό σημείο για να περάσει στο «ντούκου» η εκδίωξη Μπογιόπουλου, η νέα διεύθυνση του (β) ριζοσπάστη έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες την σελίδα του, με την φτηνή και φαιδρή δικαιολογία ότι αυτό γίνεται στα πλαίσια των… περικοπών!

Εμείς, απλώς να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπογιόπουλος ήταν στο στόχαστρο του Κουτσούμπα και της νέας ηγετικής κλίκας του κομματικού μαγαζιού του Περισσού και γι’ αυτό τον λόγο είχε αποκλειστεί από το πρόσφατο συνέδριο του ΚΚΕ (δεν εξελέγη από την Κ.Ε. στην οποία είναι μέλος!). Κάποιες απόψεις του για τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα νέο Γ.Γ. του κόμματος δεν άρεσαν και τώρα που δόθηκε η ευκαιρία έφυγε κλοτσηδόν από την κομματική φυλλάδα. Δεν ξέρουμε πού θα κλαίγεται από εδώ και πέρα για την εκδίωξή του, ο θρασύς αυτός μπολσεβίκος, που έβγαινε στα τηλεοπτικά κανάλια και εκμεταλλευόμενος την φυσική δειλία των αστών συνομιλητών του έχυνε όλο το σταλινικό του μίσος.

Ο … φραγκοφονιάς του βιβλίου «είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε», το οποίο δεν εξέδωσε από τον εκδοτικό οίκο του ΚΚΕ, αλλά από άλλον, αποδεικνύοντας ότι οι κομμουνιστές είναι οι καλύτεροι καπιταλιστές, μπορεί να έχει δικαιολογημένα παράπονα, αφού πρώην τροτσκιστές, όπως ο Κύριλλος Παπασταύρου, τον «σουτάρουν» από την δουλειά του. Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να παραλλάξει τον τίτλο του βιβλίου του Μπογιόπουλου και στο ερώτημα ποιος τον έδιωξε να πει «είναι ο κομμουνισμός, βλάκα».

Εμείς, όμως, απλώς θα του πούμε ότι είναι τυχερός που ζει στην Ελλάδα και όχι στην Σοβιετική Ένωση, επί «πατερούλη» Στάλιν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα γλύτωνε απλώς με μια απόλυση, αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να έσπαγε πέτρες στα γκουλάγκ της Σιβηρίας, αφού προηγουμένως κάποιος εισαγγελέας τύπου Βισίνσκι θα τον εξευτέλιζε πλήρως. Γι’ αυτό, αν και άθεος, ας κάνει τον σταυρό του που γλίτωσε τα χειρότερα…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/autos-einai-o-kommounismos-mpogiopoule#.UknvDNIyak0#ixzz2gPl2s1cX

Exit mobile version